Monopoli Team
27.03.2022
Ο πρώτος chef που μπαίνει δυναμικά σε αυτόν τον κόσμο είναι Έλληνας και μάλιστα από τα Καλάβρυτα. Ο βραβευμένος Αλέξανδρος Σπέρχος, με έδρα το Ντουμπάι, καινοτομεί και οδηγεί τη γευστική απόλαυση -και την κουζίνα γενικότερα -ένα βήμα παρακάτω, βάζοντάς την στον κόσμο των crypto.
Ο 31χρονος chef, βρέθηκε στη γενέτειρά του για τους εορτασμούς του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του, από την πρώτη παραγωγή της περίφημης ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ και μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρυπτονομίσματα: Ποιοι είναι οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για crypto-friendly διακοπές12.09.2018
Μέσα από τα εστιατόρια που διατηρεί η οικογένειά του στα ορεινά Καλάβρυτα, εξηγεί πώς έκανε την είσοδο σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, μετατρέποντας τα πιάτα του σε… έργα τέχνης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνθηση στην αγορά τέχνης το 2021: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στα κρυπτονομίσματα12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Χρήστες της Apple διαμαρτύρονται ότι κλειδώθηκαν οι λογαριασμοί τους χωρίς λόγο
ΜyCoast: Νέο app για τις παραλίες – Πρόστιμα έως 60.000 ευρώ
Mesh shoes: Πώς να φορέσεις τα παπούτσια του viral trend
Το Voés Festival 2024 έρχεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας
Γιατί η προληπτική αντιγήρανση είναι το νέο anti-aging;
Στη σκιά του Λούσια, του Νίκου Χουλιαρά στο Θέατρο Θησείον
Ένα Μηδέν Τέσσερα, της Παρασκευής Ανεβλαβή στο Θέατρο Nous
Η Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Άλσος
Σορτσάκι και την άνοιξη; 4 cool σύνολα που θα σου κλέψουν την καρδιά
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία