MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τους έγινε πρόταση να παρουσιάσουν ένα από τα βραβεία της φετινής απονομής των Όσκαρ

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun, το ζευγάρι έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία της φετινής απονομής των Όσκαρ και μάλιστα αυτό της «Καλύτερης Ταινίας».

Monopoli Team

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου και θα λάβει χώρα στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, με παρουσιαστές τους Amy Schumer, Wanda Sykes και Regina Hall. Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν δεχτεί πρόταση να παρουσιάσουν ένα από τα βραβεία της φετινής απονομής των Όσκαρ και μάλιστα αυτό της «Καλύτερης Ταινίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema με την ΕΡΤ: Ταξιδεύουμε στη λεωφόρο των Όσκαρ με ταινίες-σταθμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου12.09.2018

Στον απόηχο της αρνητικής κριτικής που έχει λάβει ο πρίγκιπας Χάρι, από τα βρετανικά μίντια, για την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Λονδίνο για το μνημόσυνο του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου και εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με τη βρετανική κυβέρνηση για τη μη παροχή αστυνομικής προστασίας, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το αν το ζευγάρι έχει δεχτεί την πρόταση. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, οι πιθανότητες να συμμετέχουν στην απονομή είναι μικρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγκαν Μαρκλ: Στο Μουσείο Μόδας Bath το εμβληματικό φόρεμα που φορούσε στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ12.09.2018

Αρχικά το ρεπορτάζ σχετικά με την παρουσίαση βραβείου στη φετινή απονομή των Όσκαρ, ήθελε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να απονέμει το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου, ως μία αναφορά στο έργο τους για τα δικαιώματα των γυναικών. Ωστόσο, η παρουσία της υποψηφιότητας της Κρίστεν Στιούαρτ για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ταινία «Spencer» άλλαξαν τα αρχικά πλάνα.

Με πληροφορίες από The Sun.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b