MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Νάταλι Πόρτμαν: Ίδρυσε την Angel City FC για ν’ αλλάξει την ποδοσφαιρική κουλτούρα

Η δημοφιλής ηθοποιός δημιούργησε μια ομάδα ιδιοκτητών με γυναίκες επικεφαλής που περιλαμβάνει αθλητές κι αστέρες του Χόλιγουντ με στόχο να φτιάξουν έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Monopoli Team

Το γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Pepperdine στο Μαλιμπού μοιάζει να αιωρείται πάνω από τα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, που αστράφτουν καθώς συναντιούνται με τον ήλιο. Πόσα τοπία είναι πιο ειδυλλιακά από αυτό που αντικρίζει κανείς στο προπονητικό κέντρο του Pepperdine; Πιθανόν να μην υπάρχει καλύτερο σημείο εκκίνησης για μια ομάδα από το pre-season camp της Angel City FC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPapi Steak: Η μπριζόλα των 900 ευρώ που που έρχεται σε δερμάτινη βαλίτσα12.09.2018

Κι αν τα πρώτα βήματα ενός συλλόγου είναι συνήθως δύσκολα, καθώς πρέπει να βρεις ένα γενναίο αρχικό κεφάλαιο, αξιοπρεπείς παίκτες, ενώ παράλληλα αναζητάς προσοχή, οπαδούς, ένα σημάδι αξιοπρέπειας μετά από διαδοχικές ήττες, το ξεκίνημα της Angel City -που κάνει φέτος το ντεμπούτο της στο Εθνικό Πρωτάθλημα Γυναικών των ΗΠΑ (NWSL)- απέχει πολύ από το σύνηθες. Ακόμα δεν έχει αγωνιστεί. Το Σάββατο (19/03) θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Challenge Cup, αλλά τα υπάρχοντα δεδομένα για τον σύλλογο είναι πολύ ενθαρρυντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ45 χρόνια “Eraserhead”: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την πρώτη ταινία του David Lynch12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b