Monopoli Team
19.03.2022
Πριν από μερικούς μήνες είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η «χρυσή μπριζόλα» των εστιατορίων του Νουσρέτ, η οποία πωλούνταν στην τιμή των 734 ευρώ. Το ακριβότερο πιάτο του Τούρκου σεφ είναι «ντυμένο» από ένα λεπτό φύλλο βρώσιμου χρυσού και όπως είναι λογικό, απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 τρόποι που οι δίαιτες πολύ χαμηλών θερμίδων υπονομεύουν την υγεία σας12.09.2018
Υπάρχει, όμως, μία μπριζόλα εκεί έξω, η οποία πωλείται ακόμη πιο ακριβά, χωρίς να έχει καν ένα «πέπλο χρυσού» από πάνω της. Ο λόγος για την «Papi Steak», η οποία σερβίρεται στο ομώνυμο εστιατόριο του Μαϊάμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 3 από τις πιο επικίνδυνες wellness τάσεις των social media12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
SNF RUN – 2025 First Run: Τρέχουμε για καλό σκοπό την Πρωτοχρονιά
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας: Εργαστήριο για παιδιά σε Πύργο και Αμαλιάδα
Όνειρα Γλυκά, του Μιχάλη Μαλανδράκη στο Θέατρο Πόλη
Ο Μορμόλης, από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Σύγχρονο Θέατρο
Το Μουσείο Μαρία Κάλλας υποψήφιο για το Βραβείο Ευρωπαϊκού Μουσείου
Sneak Peek: Στην πρόβα του “Ματαρόα στον ορίζοντα” στην Εναλλακτική της ΕΛΣ
«Τα Χριστούγεννα ενός καμένου δάσους»: Eκδήλωση αφιερωμένη στην καμένη Πάρνηθα
Εορταστικό bazaar στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
«Monólogo colectivo»: Μια κινηματογραφίστρια στρέφει το βλέμμα της στην μοναδική σχέση ζωών και ανθρώπων στην Αργεντινή
Μετρό και Ηλεκτρικός: Στάση εργασίας σήμερα – Τι ώρα σταματάνε οι συρμοί