MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Fendi FW’22: To power dressing μόλις αποκάλυψε την ευαίσθητη πλευρά του

Ο Kim Jones παρουσίασε τη FW’22 RTW συλλογή του για τον ιταλικό οίκο μόλις ένα μήνα μετά την haute couture συλλογή στο Παρίσι, μια συλλογή που συνδυάζει ενήλικη κομψότητα και νεανική φρεσκάδα.

Monopoli Team

H Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, με τις συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2022-23 ξεκίνησε και το μεγάλο όνομα της πρώτης ημέρας ήταν ο οίκος Fendi. O Kim Jones παρουσίασε τη FW’22 RTW συλλογή του για τον ιταλικό οίκο μόλις ένα μήνα μετά την haute couture συλλογή στο Παρίσι, μια συλλογή που συνδυάζει ενήλικη κομψότητα και νεανική φρεσκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUlla Johnson: H Βaroque ψυχεδέλεια και οι μιμόζες ανθίζουν στη συλλογή της12.09.2018

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Fendi, όπως γνωρίζει ο Kim Jones, είναι οι ίδιες οι γυναίκες Fendi, η μητέρα και η κόρη Silvia Venturini και Delfina Delettrez.  Στο backstage ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι η συλλογή γεννήθηκε όταν είδε την Delfina στο γραφείο της Ρώμης να φοράει μια μπλούζα της Silvia από μια συλλογή Fendi του 1986 από τον Karl Lagerfeld. Ο jones χρωμάτισε ξανά το print και αποδόμησε τις 80s αναλογίες σε ξεχωριστά κομμάτια, ενώ χρησιμοποίησε ανδρικά υφάσματα, άλλα και denim.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCarolina Herrera: Η ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν τα χρώματα και τα floral μοτίβα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b