MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Florence and The Machine: Κυκλοφορούν νέο τραγούδι -ύμνο για τις γυναίκες

Οι αγαπημένοι μας Florence + the Machine επιστρέφουν με νέο τραγούδι και η Florence Welch τραγουδά: “Δεν είμαι μητέρα, δεν είμαι νύφη -είμαι βασιλιάς”.

Monopoli Team

Την αρχή της εβδομάδας, η Florence Welch “έσπασε” την σιωπή της στο Twitter και άρχισε να μάς δίνει ελπίδες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Florence and the Machine, μετά το επιτυχημένο “High As Hope”, που κυκλοφόρησε το 2018 και τους έφερε στην Ελλάδα το 2019.

Μετά από πολλή αναμονή και ένα teaser από το νέο τους βίντεο κλιπ που μάς έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού πράγματι επέστρεψαν με το νέο τους τραγούδι “King”.

Μία συνεργασία με τον ταλαντούχο παραγωγό Τζακ Αντόνοφ, το “King” είναι ένας διαλογισμός για τη γυναικεία ζωή, την οικογένεια και τη θηλυκότητα. Είναι ένα προσωπικό μανιφέστο για την υπέρβαση των ρόλων που καθορίζονται από το φύλο.

“I am no mother, I am no bride – I am king” τραγουδάει η Florence Welch στο νέο κομμάτι του συγκροτήματος, το οποίο συνοδεύεται από ένα άκρως σουρεαλιστικό βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Autumn de Wilde, της οποίας το ντεμπούτο Emma προτάθηκε για δύο Όσκαρ το 2020.

“Ως καλλιτέχνης δεν σκέφτομαι ποτέ τόσο το φύλο μου. Ήμουν όσο καλή όσο οι άντρες και απλά έβγαινα εκεί έξω και τους αντιμετώπιζα κάθε φορά. Αλλά τώρα, σκέφτομαι πώς είναι να είσαι γυναίκα στα 30 σου και το μέλλον… Ξαφνικά νιώθω να ξεριζώνεται η ταυτότητά μου και οι επιθυμίες μου. Ότι το να είσαι περφόρμερ, αλλά και το να θες οικογένεια μπορεί να μην είναι τόσο απλό για εμένα, όσο είναι για τους άντρες συναδέλφους μου. Είχα διαμορφώσει τον εαυτό μου σχεδόν αποκλειστικά βασισμένη σε άνδρες ερμηνευτές, και για πρώτη φορά ένιωσα έναν τοίχο να έρχεται ανάμεσα σε εμένα και στα είδωλα μου, αφού καλούμαι να πάρω αποφάσεις, που εκείνοι δεν χρειάστηκαν να πάρουν” δήλωσε η Florence με αφορμή το κομμάτι.

Πρόκειται για απλό single ή για το πρώτο τραγούδι από το νέο τους άλμπουμ; Προς το παρόν τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ένας νέος δίσκος των Florence and the Machine όμως δεν μοιάζει τόσο απίθανος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ της Autumn de Wilde για το King:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 ηρωϊκές γυναίκες που πάλεψαν για την κοινωνική δικαιοσύνη12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b