MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια τεράστια τσουλήθρα θα στηθεί στο Tower of London για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της

Στις 2 Ιουνίου θα κορυφωθούν οι εορτασμοί για να τιμηθούν τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

Monopoli Team

Μπορεί η επέτειος των 70 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, στις 6 Φεβρουαρίου, να συμπίπτει με την επέτειο θανάτου του αγαπημένου της πατέρα Βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ και γι΄αυτό να γιορτάζεται πιο «ήσυχα», όμως οι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της υπάρχουν σχέδια από το Παλάτι να κορυφωθούν στις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Παλάτι έχει διοργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις και εντυπωσιακές παρελάσεις στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες μάλιστα θα διαρκέσουν μέχρι τις 5 Ιουνίου. Εκτός από την ετήσια παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας, το Trooping The Colour, για φέτος έχουν ήδη ανακοινωθεί εκδηλώσεις όπως λειτουργία στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου, η συναυλία «Platinum Party At the Palace», το Big Jubilee γεύμα και άλλα πολλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Historic Royal Palaces (@historicroyalpalaces)

Επιπλέον, θα στηθεί μια γιγάντια τσουλήθρα στο Tower of London, στα πλαίσια μιας μεγάλης εγκατάστασης με περισσότερα από 20 εκατομμύρια λουλούδια που θα στολίζουν τον πύργο. Η τσουλήθρα θα είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια και θα μπορούν οι επισκέπτες να μπαίνουν με αυτόν τον τρόπο στον χώρο όπου βρίσκεται ο πύργος. Η εγκατάσταση θα ονομάζεται «Superbloom» και είναι σχεδιασμένη από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Historic Royal Palaces, που διαχειρίζεται τα βασιλικά ανάκτορα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Για πρώτη φορά, ένας χώρος του πύργου που δημιουργήθηκε τον 13ο αιώνα για να κρατήσει τους ανθρώπους έξω από αυτόν, πρόκειται να ανοίξει για επισκέψεις από το ευρύ κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ70 χρόνια Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς η Λίλιμπετ έγινε η μακριοβιότερη μονάρχης στην Ιστορία της Βρετανίας12.09.2018

Η τσουλήθρα θα έχει 4 διαφορετικές σειρές και οι επισκέπτες θα προσγειώνονται πάνω σε ειδικά στρώματα μέσα στον χώρο του πύργου, ενώ φυσικά θα υπάρχει κι άλλος τρόπος πρόσβασης σε αυτόν για όσους δεν θέλουν να κάνουν τσουλήθρα. «Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να φτάσουν με μια αίσθηση διασκέδασης – και υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να μπεις στο Tower of London από μια τεράστια τσουλήθρα;», ανέφερε ο υπεύθυνος του Historic Royal Palaces. «Ελπίζουμε πως όλος αυτός ο μοναδικός τρόπος πρόσβασης θα έχει μεγάλη επιτυχία με τις οικογένειες».

Τα τελευταία σχέδια για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας ανακοινώνονται το διάστημα που η 95χρονη μονάρχης βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε θετική στον Covid-19. Η ίδια περνάει τον ιό με «ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα», όπως ανέφερε το Παλάτι σε επίσημη δήλωσή του στις 20 Φεβρουαρίου. Αναμένεται να αναλάβει «ελαφριά καθήκοντα» από την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα Ελισάβετ: Φωτογραφία της από το 1944 γίνεται το viral της χρονιάς12.09.2018

Με πληροφορίες από το people.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b