MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέριλ Στριπ: Στάση στο μετρό της Νέας Υόρκης παίρνει το όνομά της, για τα 72α γενέθλια της

Ένα ξεχωριστό δώρο έλαβε η ταλαντούχα ηθοποιός για τα 72α γενέθλια της από το μετρό της Νέας Υόρκης.

Μέριλ Στριπ
Μέριλ Στριπ
Monopoli Team

Η Μέριλ Στριπ έλαβε ένα μοναδικό και σίγουρα πολύ τιμητικό δώρο για τα 72α γενέθλιά της.

Την Τρίτη, ο καλλιτέχνης και φωτογράφος Adrian Wilson και ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής παραγωγής Matt Duncan ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τιμήσουν την τρεις φορές βραβευμένη ηθοποιό της Ακαδημίας, αλλάζοντας τις πινακίδες του μετρό της 72ης οδού στο δήμο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης έτσι ώστε να γράφουν “72 Streep”.

Ο Wilson αποκάλυψε σε story του στο Instagram ότι τα αυτοκόλλητα “P” στις πινακίδες του μετρό ήταν αληθινά, ενώ μια πινακίδα που έγραφε “W 72 Streep”, που κυκλοφόρησε, ήταν προϊόν Photoshop.

Μιλώντας στο New York Post, ο Wilson είπε ότι η έκπληξη για τα γενέθλια της ηθοποιού: «Ήταν μία από αυτές τις ιδέες που έχεις και λες: Αυτό είναι τόσο τέλειο – και η Μέριλ είναι ένας εθνικός θησαυρός, οπότε όλοι θα το λατρέψουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Wilson χρησιμοποίησε το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να αποτίσει φόρο τιμής σε διάσημα πρόσωπα. Στο παρελθόν, έχει τροποποιήσει πινακίδες σε όλη την πόλη για να τιμήσει τον Prince, την Aretha Franklin, την Ruth Bader Ginsburg  και άλλους.

Όπως είπε ο Wilson στο Time Out για την Streep: “Είμαι γνωστός για τα αφιερώματα στο μετρό και συνειδητοποίησα τον Ιανουάριο ότι αυτή η αλλαγή με ένα μόνο αυτοκόλλητο με το γράμμα P, θα ήταν η τέλεια έκπληξη γενεθλίων, από τη Νέα Υόρκη σε ένα από τα αγαπημένα της αστέρια”.

Η Μέριλ Στριπ έχει εμφανιστεί σε πολλές δεκάδες ταινίες κατά τη διάρκεια της 45χρονης καριέρας της και έχει προταθεί για 21 Όσκαρ -νούμερο ρεκόρ και αυτή η έκπληξη ήταν σίγουρα κάτι που της άξιζε.

Πηγή: People

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Absolut Mural: Ο διαγωνισμός δημιουργικότητας της ABSOLUT αναδεικνύει μία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b