MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η παραγγελιά: Η άγνωστη ιστορία που αποκαλύφθηκε 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της θρυλικής ταινίας

Ο Αντώνης Αντωνίου που υποδύθηκε τον Νίκο Κοεμτζή στη θρυλική ταινία «Η παραγγελιά», 42 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή στους κινηματογράφους, αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο και ποιος ήταν ηθοποιός που αρχικά θα έπαιζε.

Monopoli Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την θρυλική ταινία «Η παραγγελιά» που εξιστορούσε το φονικό στο νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα», τον Φεβρουάριο του 1973, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κοεμτζή, τον οποίο υποδύθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Έβδομη Σφραγίδα»: 65 χρόνια από την πρεμιέρα του αριστουργήματος του Μπέργκμαν12.09.2018

«Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”. Ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε τον ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο. Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε», τόνισε ο Αντώνης Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈντσο Φεράρι: H ζωή μιας από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας αυτοκίνησης γίνεται ταινία12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b