MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Oscars 2022: Αυτές θα είναι οι οικοδέσποινες της φετινής τελετής απονομής

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα γυναικείο τρίο θα παρουσιάσει τη λαμπερή βραδιά τελετής απονομής των Βραβείων Όσκαρ, μετά από τρία χρόνια χωρίς οικοδεσπότη.

Oscars 2022: Αυτές θα είναι οι οικοδέσποινες της φετινής τελετής απονομής
Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ABC «Good Morning America», αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των τριών οικοδεσποινών της 94ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Μαρτίου 2022. Πρόκειται για τις τρεις δημοφιλείς κωμικούς Wanda Sykes, Amy Schumer και Regina Hall, οι οποίες επιλέχθηκαν με στόχο να επαναφέρουν τον ενθουσιασμό στη λαμπερή αυτή γιορτή του κινηματογράφου και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Με ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής η μια εκ των οικοδεσποινών, Amy Schumer, σχολίασε: «Δεν είμαι σίγουρη ποιος θεώρησε ότι είναι καλή ιδέα, αλλά ναι, θα παρουσιάσω τα Όσκαρ μαζί με την καλή μου φίλη Wanda Sykes και την Regina Hall. Ας πάω να δω μερικές ταινίες καλύτερα».

Το πρώτο γυναικείο τρίο-παρουσιαστριών στην ιστορία των Όσκαρ

Μετά από τρία χρόνια όπου η τελετή απονομής των υψηλού κύρους κινηματογραφικών βραβείων έγινε χωρίς την παρουσία κάποιου οικοδεσπότη, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσεγγίσουν αυτή την φορά κορυφαίους ηθοποιούς σε μια προσπάθεια να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης . Τα σενάρια, έως ότου καταλήξουν στο κωμικό τρίο, πολλά, καθώς ο παραγωγός Will Packer έψαχνε τη φετινή συνταγή της επιτυχίας πραγματοποιώντας συναντήσεις με μεγάλα ονόματα. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Mad Men» Τζον Χαμ.

Η Wanda Sykes, η Amy Schumer και η Regina Hall θα αποτελέσουν το πρώτο γυναικείο τρίο στην ιστορία που θα παρουσιάσει βραδιά Όσκαρ. Η πρώτη γυναίκα οικοδέσποινα τελετής απονομής των Όσκαρ ήταν η Αμερικανίδα κωμικός Γούπι Γκόλντμπεργκ η οποία ανέλαβε τον ρόλο συνολικά τέσσερις φορές, ενώ έχουν περάσεις 35 χρόνια από την τελευταία φορά που τρεις οικοδεσπότες εμφανίστηκαν στη σκηνή, και συγκεκριμένα όταν το 1987 οι Πολ Χόγκαν, Τσέβι Τσέις και Γκόλντι Χον παρουσίασαν τη σημαντικότερη βραδιά του Χόλυγουντ.

Amy Schumer

Η Amy Schumer έχει λάβει συνολικά στην καριέρα της 12 υποψηφιότητες για Έμμυ, έχοντας κερδίσει το 2015 στην κατηγορία Variety Sketch για το show της στο Comedy Central «Inside Amy Schumer». To 2022 θα την απολαύσουμε στην σειρά δέκα επεισοδίων του Hulu με τίτλο «Life and Beth».

Regina Hall

Η Regina Hall είναι περισσότερο γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Scary Movie». Ενώ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει ένθερμες κριτικές για τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως το indie «Support the Girls» για το οποίο κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας από την Ένωση Κριτικών της Νέας Υόρκης. Φέτος τα φώτα της προσοχής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance έπεσαν επάνω της για την ερμηνεία της στις ταινίες «Master» και «Honk for Jesus, Save Your Soul».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2022: Η «Εξουσία του Σκύλου» οδηγεί τις υποψηφιότητες – Hχηρή απουσία της Lady Gaga12.09.2018

Wanda Sykes

Η Wanda Sykes είναι η πρωταγωνίστρια, δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς του Netflix «The Upshaws». Έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως τα «The New Adventures of Old Christine»,  «Curb Your Enthusiasm» και  «Black-ish». Έχει υπάρξει δεκατέσσερις φορές υποψήφια για Βραβείο Έμμυ και έχει κερδίσει μια φορά για το «The Chris Rock Show» το 1997.

Πηγή: Variety και Deadline 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b