MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

5 must try μαγαζιά για νόστιμο και υγιεινό delivery

Επειδή το delivery δεν πρέπει να είναι συνώνυμο του junk food, βρήκαμε και σας προτείνουμε τις πιο νόστιμες και υγιεινές επιλογές για delivery, που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε!

Happy Blender, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
Happy Blender, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Με το κρύο να μην λέει να μας εγκαταλείψει άμεσα, και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την εύκολη και γρήγορη λύση, στην οποία όλοι μας -περισσότερο ή λιγότερο συχνά- αναγκαζόμαστε να καταφύγουμε. Ο λόγος, φυσικά, για το delivery, το οποίο, είτε λόγω πανδημίας, είτε απλά λόγω έλλειψης χρόνου, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Για πολλά χρόνια, η έννοια του delivery ήταν συνυφασμένη με την κατανάλωση ανθυγιεινού -και πολλές φορές κακής ποιότητας- φαγητού. Εν έτει 2022, ωστόσο, αυτός ο μύθος έχει, πλέον, καταρριφθεί, και ορίστε η απόδειξη… Βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο νόστιμα και υγιεινά delivery, που, πραγματικά, αξίζει να δοκιμάσετε!

Pure Juice Bar
Pure Juice Bar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Pure Juice Bar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

«Χωμένο» κάπου στο κέντρο της Αθήνας, το Pure Juice Bar, αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για την αντιμετώπιση της λιγούρας. Wraps, bowls, σάντουιτς, σαλάτες, αυγά και μπάρες, αποτελούν μερικές μόνο από τις προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες έχετε να επιλέξετε. Ταυτόχρονα, όπως φυσικά φανερώνει και το όνομά του, το Pure έχει μία μεγάλη ποικιλία χυμών και smoothies, για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Μεταξύ των άλλων, στο Pure θα βρείτε και διάφορα προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε για να έχετε στο σπίτι σας. Από vegan τσίχλες και βούτυρα ξηρών καρπών, μέχρι μεταλλικά καλαμάκια, καλαμάκια bamboo, και διάφορα άλλα, τα οποία πρεσβεύουν, με τη σειρά τους, έναν τρόπο ζωής, βασισμένο στην καλή υγεία, τόσο του ανθρώπου, όσο και του περιβάλλοντος στο οποίο ζει, της φύσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Pure Juice Bar μπορείτε να βρείτε εδώ.

Join Juice Bar
Join Juice Bar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Join Juice Bar, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Το δεύτερο juice bar της λίστας μας, και εξίσου αγαπημένο με το πρώτο, το Join Juice Bar, από τότε που άνοιξε στην Αθήνα μας έχει κλέψει την καρδιά, τόσο για τον υπέροχο χώρο του, στην οδό Ρόμβης -που προσφέρεται ιδιαίτερα και για διάβασμα- όσο και για την ποικιλία επιλογών του, που μπορούν να έρθουν στο σπίτι ή το γραφείο μας ανά πάσα στιγμή, από τις 8:15 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Με πρωταρχικό στόχο του την καλή ποιότητα ζωής, το Join μάς προτείνει να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορες σαλάτες, πεντανόστιμα meals και bowls, τα αγαπημένα μας σάντουιτς, και, φυσικά, μία τεράστια ποικιλία χυμών. Δικό μας αγαπημένο «combo»: Smoothie Wolfie και Avocado Sandwich. Γιατί ποιος είπε ότι τα γλυκά και τα αλμυρά δεν πάνε μαζί;
Περισσότερες πληροφορίες για το Join Juice Bar μπορείτε να βρείτε εδώ.

Happy Blender
Happy Blender, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Happy Blender, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Μία ακόμα πρόταση, για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με θετική διάθεση και ενέργεια, αλλά και για εκείνους που κατά τη διάρκειά της χρειάζονται ένα boost, είναι το Happy Blender. Κάτι ανάμεσα σε εστιατόριο και juice bar, το Happy Blender έχει μία μεγάλη ποικιλία από acai και smoothie bowls, αλλά και αρκετές ακόμα επιλογές, μεταξύ των οποίων open toasts, wraps, burger και buddha bowls, όλα κατάλληλα και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Παράλληλα, πέραν από τα ήδη έτοιμα πιάτα, υπάρχει η επιλογή αγοράς οργανικού πολτού acai ή pitaya, για εκείνους που επιθυμούν να φτιάχνουν στο σπίτι τους τα αγαπημένα τους bowls.
Περισσότερες πληροφορίες για το Happy Blender μπορείτε να βρείτε εδώ.

Better Burger
Better Burger, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Better Burger, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

«Καλύτερα» -ποιοτικά και διατροφικά- burger μας προτείνει το Better Burger, που, προς το παρόν, λειτουργεί μόνο με παραγγελίες. Στόχος του: «να μετατρέψει το junk food σε real food». Και τα καταφέρνει θαυμάσια.

Πράγματι, το Better Burger έχει καταφέρει να φέρει μία κλασική fast food επιλογή, στην «υγιεινή πλευρά» της διατροφής και να μας προσφέρει μία ποικιλία burger κανονικά, με κοτόπουλο, αλλά και vegan. Ιδανική επιλογή, για όσους επιθυμούν να προσέχουν τι βάζουν στο πιάτο τους, χωρίς, ωστόσο, να στερούνται την απόλαυση που μπορεί να τους προσφέρει το junk. Δική μας αγαπημένη πρόταση το Special Cheeseburger, με brioche ψωμάκι ολικής άλεσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Better Burger μπορείτε να βρείτε εδώ.

Meat and Greens
Meat and Greens, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Meat and Greens, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ένα ακόμα μαγαζί που μας καλεί να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της υγιεινής διατροφής, μέσα από ποικίλες και νόστιμες γευστικές επιλογές, είναι το Meat and Greens. Επίσης λειτουργώντας μόνο με delivery, το Meat and Greens προτείνει ολοκληρωμένες, διατροφικά, επιλογές μέσα από διάφορα combos. Πιο συγκεκριμένα, αφού επιλέξουμε το κρέας που προτιμάμε, από σουβλάκια μέχρι μπιφτέκια, το συνδυάζουμε με την αγαπημένη μας σαλάτα και ένα συνοδευτικό της επιλογής μας. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσέγγιση, καθώς είναι βασισμένη στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών του οργανισμού.
Περισσότερες πληροφορίες για το Meat and Greens μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 διευθύνσεις στο κέντρο της Αθήνας με τα πιο νόστιμα tacos12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b