MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ντέιβιντ Λιντς: Θα παίξει στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «The Fabelmans»;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Ντέιβιντ Λιντς εντάχθηκε στο καστ της επερχόμενης αυτοβιογραφικής ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «The Fabelmans». Ωστόσο ο ρόλος του σε αυτή παραμένει, για την ώρα, ένα μυστήριο…

Monopoli Team

Η επερχόμενη ταινία «The Fabelmans», πρόκειται να σηματοδοτήσει την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο κορυφαίων σκηνοθετών Λιντς και Σπίλμπεργκ, που έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του 1970.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέιβιντ Λιντς έχει ξανά βρεθεί στον ρόλο του ηθοποιού άλλες δύο φορές, ενσαρκώνοντας έναν υπάλληλο νεκροτομείου στην ταινία του 1994, «Nadja» αλλά και στην ταινία «Lucky» του 2013 – το κύκνειο άσμα του Χάρι Ντιν Στάντον. Πολύ σύντομα όμως ο…μυστηριώδης σκηνοθέτης θα εμφανιστεί στο «The Fabelmans», τη νέα, αυτοβιογραφική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες – ανεπιβεβαίωτες για την ώρα – πληροφορίες, υποστηρίζεται ότι στην ταινία, η οποία περιγράφεται ως ένα ημι-αυτοβιογραφικό έργο που περιγράφει γεγονότα από τη παιδική ηλικία του Σπίλμπεργκ στην Αριζόνα, ο Λιντς θα υποδυθεί έναν «γίγαντα» του αμερικανικού κινηματογράφου, τον Τζον Φορντ. Πιθανότατα να δούμε να «ζωντανεύει» ο θρυλικός διάλογος που είχε ο Φορντ με τον νεαρό Σπίλμπεργκ για τη «γραμμή του ορίζοντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι επιφυλάσσει η νέα χρονιά στις γυναίκες σκηνοθέτες; 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Ο Λιντς εντάσσεται σε ένα καστ που περιλαμβάνει επιπλέον τους Μισέλ Ουίλιαμς, Σεθ Ρόγκεν, Πολ Ντέινο, Τζούλια Μπάτερς και τον νεοφερμένο Γκέιμπ Λαμπέλ. Η Ουίλιαμς και ο Ντέινο αναλαμβάνουν τους ρόλους των γονιών του Σπίλμπεργκ, ενώ ο ρόλος του Ρόγκεν λέγεται ότι είναι εμπνευσμένος από έναν θείο του σκηνοθέτη. Ο Λαμπέλ ενσαρκώνει έναν επίδοξο σκηνοθέτη, αντίστοιχο του Σπίλμπεργκ, ενώ η Μπάτερς υποδύεται την αδερφή του. Στο «The Fabelmans» συμμετέχουν επίσης οι Τζουντ Χιρς, Σαμ Ρέτσνερ, Όουκς Φέγκλι, Κλόι Ιστ, Τζίννι Μπερλίν, Ρόμπιν Μπάρτλετ, Τζόναθαν Χανταρί και Ισαμπέλλε Κούσμαν.

Την ίδια στιγμή ο Σπίλμπεργκ υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, το οποίο επιμελήθηκε μαζί με τον συχνό συνεργάτη του, Τόνι Κούσνερ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο δημοφιλής σκηνοθέτης γράφει το σενάριο ταινίας, μετά την πρώτη του απόπειρα στην ταινία του 2001, «Α.Ι. Τεχνητή Νοημοσύνη». Σπίλμπεργκ και Κούσνερ έχουν αναλάβει και ως παραγωγοί μαζί με την Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ.

Με πληροφορίες από variety.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b