MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Murderville: 10 λόγοι για να δείτε την νέα σειρά του Γουίλ Άρνετ με τους ξεκαρδιστικούς guest stars

Εδώ και λίγες ημέρες είναι διαθέσιμη στο Netflix η νέα κωμωδία του Γουίλ Άρνετ, όπου σαν ντετέκτιβ λύνει εγκλήματα με τη βοήθεια… celebrities, χωρίς σενάριο!

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Το Netflix τελευταία έχει δώσει στους συνδρομητές του πολλές αναλάφρες σειρές, που στόχο έχουν να κάνουν το κοινό να περάσει καλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα “Η Γυναίκα στο Σπίτι απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο” με την Κρίστεν Μπελ, μία ανορθόδοξη σειρά που μπορεί να έμοιαζε με θρίλερ, αλλά μάς έκανε να γελάσουμε πολύ.

Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου λοιπόν άλλη μία τέτοια σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix. Μιλάμε για την νέα κωμωδία του Γουίλ Άρνετ, “Murderville”, όπου ο διάσημος κωμικός υποδύεται έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ, τον Τέρι Σιάτλ, που σε κάθε επεισόδιο πρέπει να λύσει και από μία υπόθεση, με διαφορετικό συνεργάτη κάθε φορά.

Αν λατρεύετε τις σειρές μυστηρίου, με πολύ ρεαλισμό και πολύ γέλιο, τότε πρέπει σίγουρα να προσθέσετε το Murderville στη λίστα σας και να ετοιμαστείτε για έξι επεισόδια με πολλές απρόβλεπτες καταστάσεις και all-star guest stars!

Εμείς σάς δίνουμε τους δικούς μας 10 λόγους, που μάς έκαναν να αγαπήσουμε το Murderville!

1. Η υπόθεση

Στο Murderville, ένας ντετέκτιβ, ο εκκεντρικός Τέρι Σιάτλ (Γουίλ Άρνετ) πρέπει να λύσει μία υπόθεση σε κάθε επεισόδιο. Επειδή η πρώην σύζυγός του/αρχηγός του αστυνομικού τμήματος Ρόντα (Χανίφα Γουντ) του λέει ότι ποτέ δεν κρατά κανέναν συνεργάτη του, ο Τέρι αποφασίζει να δοκιμάσει έναν νέο “ασκούμενο” για κάθε υπόθεση. Έτσι, προσκαλεί τους διάσημους φίλους τους για να τον βοηθήσουν να λύσει διάφορες δολοφονίες. Κάθε υπόθεση είναι και πιο εξωφρενική από την προηγούμενη, που σημαίνει ότι οι guest stars πρέπει να κάνουν εξίσου εξωφρενικά πράγματα για να τη λύσουν. Ποιοι celebrities θα λύσουν την υπόθεση;

2. Είναι μία πραγματικά πρωτότυπη ιδέα

Το Murderville είναι μία σειρά που με μία πρώτη ματιά μοιάζει με σειρά μυστηρίου και τελικά καταλήγει να γίνεται μία ξεκαρδιστική κωμωδία, η οποία μάλιστα βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς δεν έχουμε ξαναδεί καμία άλλη σειρά σαν το Murderville.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 συναρπαστικά βιβλία που θα απολαύσουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μέσα στο 202212.09.2018

3. Δεν υπάρχει… σενάριο!

Κάθε συνεργάτης που επιστρατεύει ο Γουίλ Άρνετ είναι και ένας διαφορετικός celebrity, που υποδύεται τον εαυτό του και δεν έχει καν σενάριο! Μάλιστα δεν έχουν ιδέα για το ποια είναι η υπόθεση -ούτε για το τι πρέπει να κάνουν- αλλά μέχρι το τέλος του επεισοδίου πρέπει σίγουρα να έχουν ανακαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος, για να λύσουν την υπόθεση!

4. Είναι εμπνευσμένο από μία επίσης ξεκαρδιστική βρετανική σειρά

Αν δεν έχετε ξανακούσει τον τίτλο Murder in Successville, αυτό είναι γιατί προβλήθηκα αποκλειστικά στην Μ. Βρετανία και το BBC από το 2015 μέχρι το 2017, για τρεις πολύ επιτυχημένες σεζόν. Το Murderville δεν αποτελεί ακριβώς μεταφορά της σειράς, αφού από αυτήν έχει πάρει μόνο την ιδέα, δηλαδή τον αυτοσχεδιασμό και το μυστήριο.

5. Θα συμμετέχει ο αγαπημένος μας Ken Jeong

Από όλους τους guest star της πρώτης σεζόν, πιο ενθουσιασμένοι ήμασταν μάλλον για τον Ken Jeong, τον οποίο έχουμε απολαύσει στο Community, αλλά και στο Hungover, δίνοντας κάθε φορά το (ξεκαρδιστικό) στίγμα του σε ό,τι κάνει. Έτσι, ούτε στο Murderville μάς απογοήτευσε, αφού ήταν απολαυστικός και συμπλήρωνε τέλεια το χιούμορ του Άρνετ.

6. …αλλά και η Sharon Stone!

Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην Sharon Stone, που ήταν σίγουρα μία ευχάριστη έκπληξη, για όσους από εμάς δεν την έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους. Ειδικά, όταν “έσπαγε” και έβγαινε από τον χαρακτήρα της από τα γέλια, δεν γινόταν να μην μας συνεπάρει.

7. Ο Γουίλ Άρνετ είναι για ακόμη μια φορά εκπληκτικός

Πολλές φορές δεν δίνουμε καν προσοχή στο μυστήριο, γιατί ο Άρνετ κλέβει την παράσταση με τις υπερβολικές ερμηνείες του και τον τρόπο με τον οποίο οι guest stars αντιδρούν σε αυτόν. Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς Krister Johnson αποφάσισε να αφήσει την σκηνή να κυλά, ακόμα κι όταν ο Άρνετ ή κάποιος άλλος βγει από τον χαρακτήρα του, ξεσπώντας σε γέλια. Αυτό κάνει τη σειρά ακόμα πιο διασκεδαστική και αληθινή.

8.  Θα γελάσεις πολύ!

Ναι, όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, το Murderville θα σε κάνει να γελάσεις πολύ. Ίσως επειδή οι guest stars δεν έχουν σενάριο και δεν έχουν ιδέα τι περιμένουν, ο Άρνετ κάνει τα πάντα για να τους κάνει να γελάσουν. Φυσικά τα καταφέρνει, τόσο καλά που καμιά φορά ξεσπά και ο ίδιος στα γέλια. Και σίγουρα όταν βλέπεις ηθοποιούς και guests να περνούν τόσο καλά, δεν γίνεται παρά να διασκεδάσεις κι εσύ ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο12.09.2018

9. Είναι τέλειο για binge-watching

Με 6 επεισόδια στην πρώτη σεζόν, τα οποία διαρκούν λιγότερο από 30 λεπτά το καθένα, το Murderville είναι απλά ιδανικό για ένα χαλαρό binge-watching το Σαββατοκύριακο. Από Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix.

10. Με λίγα λόγια είναι ο τέλειος συνδυασμός κωμωδίας-μυστηρίου

Αγαπάς τα murder-mysteries, σου αρέσει να συγκεντρώνεις όλα τα στοιχεία στο μυαλό σου και να λύνεις το μυστήριο πριν αποκαλυφθεί η απάντηση; Θέλεις να βρεις τον δολοφόνο πριν από τους πρωταγωνιστές; Δεν θα σε πείραζε να γελάς παράλληλα; Τότε το Murderville είναι για εσένα.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b