MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο

Νέες σειρές, συναρπαστικές ταινίες, μεγάλες “επιστροφές” και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ μάς περιμένουν τον Φεβρουάριο στο Netflix.

Monopoli Team

Δυναμική είσοδο θα κάνει τον Φεβρουάριο το Netflix στις οθόνες μας, με πολλές συναρπαστικές προσθήκες που θα μάς κρατήσουν συντροφιά τις κρύες ημέρες του μήνα.

Συγκεκριμένα, τρεις αγαπημένες σειρές θα επιστρέψουν με δεύτερη σεζόν, δύο πολύ συναρπαστικά ντοκιμαντέρ θα κάνουν την πρεμιέρα τους, ενώ θα δούμε πολλές νέες ταινίες και σειρές, με αποκορύφωμα μάλλον το Murderville, που φαίνεται πολλά υποσχόμενο, με την Σάρον Στόουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον νέο μήνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γούντι Άλεν σκηνοθετεί… Γούντι Άλεν: 4 κορυφαίες κωμωδίες έρχονται τον Φεβρουάριο στην ΕΡΤ12.09.2018

Ταινίες

Άννα Φρανκ: Η Καλύτερη μου Φίλη

Ήδη από την 1η ημέρα του Φεβρουαρίου, στην πλατφόρμα θα κάνει πρεμιέρα ένα πολύ δυνατό δράμα, ολλανδικής παραγωγής, που όπως αποκαλύπτει ο τίτλος του αφορά την Άννα Φρανκ και τη φιλία που την κράτησε δυνατή στο κατεχόμενο από τους Ναζί Άμστερνταμ. Είναι βασισμένο στο βιβλίο “Memories of Anne Frank: Reflections of a Childhood Friend” της Alison Leslie Gold και εξιστορεί τη φιλία της με τη γειτόνισσα και καλύτερή τη φίλη, Χάνα Γκόσλαρ, η οποία σε αντίθεση με την Άννα, επέζησε από το Ολοκαύτωμα και σήμερα σε ηλικία 93 ετών θυμάται ακόμα την φίλη της. Κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Μέσα από το παράθυρο


Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα ένα ισπανικό ρομαντικό δράμα που φαίνεται πως οι λάτρεις των κομεντί σίγουρα θα δουν με πολύ καλό μάτι. Είναι βασισμένο στο βιβλίο της Ariana Godoy, που ξεκίνησε σαν ιστορία στο Wattpad, οπότε αυτό μάλλον τα λέει όλα.

Σύνοψη Netflix: “Το παλιό κόλλημα της Ρακέλ με τον γείτονά της αποκτά νέες διαστάσεις, όταν εκείνος αρχίζει να νιώθει πράγματα για εκείνη, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του”.

Ψηλό Κορίτσι 2 /Tall Girl 2

Το αγαπημένο μας “ψηλό κορίτσι” επιστρέφει στις 11 Φεβρουαρίου με δεύτερη ταινία και όλα δείχνουν ότι όσοι αγάπησαν την πρώτη ταινία, τότε θα λατρέψουν τη δεύτερη. Μετά την πολύ εμπνευσμένη ομιλία της στον χορό του σχολείου, η Τζόντι δεν είναι πια απλά το “ψηλό κορίτσι”. Είναι δημοφιλής, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ετοιμάζεται να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχολική παράσταση. Η πίεση όμως απειλεί την αυτοπεποίθηση και τη σχέση της.

Σειρές

Toy Boy – 2η Σεζόν

Ίσως το μεγαλύτερο μας guilty pleasure στην πλατφόρμα, το Toy Boy, που πρέπει να παραδεχτούμε ότι τελικά αποδείχτηκε πολύ ενδιαφέρον -και όχι μόνο λόγω του πρωταγωνιστή- επιστρέφει με νέα σεζόν στις 11 Φεβρουαρίου. Μετά από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, που μάς έκανε να ανησυχούμε για την τύχη της Τριάνα, ανυπομονούμε να δούμε πώς θα διαχειριστεί το “χτύπημα” αυτό ο Ούγκο.

Σύνοψη Netflix: “Ο Ούγκο ερευνά το θέμα της βόμβας, ενώ παράλληλα, μαζί με τους φίλους του, αντιμετωπίζει δύο νέους αντιπάλους και μια σειρά νέων προκλήσεων στη δουλειά”.

Dark Desire (Σκοτεινή επιθυμία) – 2η σεζόν

Άλλη μία “ένοχη απόλαυση” θα επιστρέψει στις οθόνες μας αυτό τον μήνα. Μιλάμε για τη “Σκοτεινή Επιθυμία”, το μεξικάνικο ρομαντικό δράμα για το δίλημμα μίας παντρεμένης γυναίκας, της Άλμα, ανάμεσα στον γοητευτικό σύζυγό της Λεονάρντο και τον (εξίσου γοητευτικό) Ντάριο, τον νέο σύντροφό της. Αν η πιο σκοτεινή σας επιθυμία είναι να ξαναδείτε μαζί την Άλμα και τον Ντάριο, τότε η ευχή σας πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, αφού η Άλμα έχοντας επιλέξει τον Ντάριο θα μπει σε νέες περιπέτειες τη δεύτερη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Murderville – 1η Σεζόν

Με τόσο φιλόδοξο cast, δύσκολα δεν θα σημειώσει επιτυχία το Murderville, η νέα κωμωδία του Γουίλ Άρνετ, που πρωταγωνιστεί ως ένας… εκκεντρικός ντετέκτιβ που συνεργάζεται με ανίδεους celebrities για να λύσει μυστηριώδη εγκλήματα. Στην πρώτη σεζόν θα δούμε τους Conan O’Brien, Marshawn Lynch, Kumail Nanjiani, Annie Murphy, τον απολαυστικό Ken Jeong που αγαπήσαμε στο Hangover και το Community και φυσικά τη μία και μοναδική Sharon Stone. Πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου.

Inventing Anna – Μίνι σειρά

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία της Anna Delvey-Sorokin, μίας γυναίκας που κατάφερε να πείσει την αφρόκρεμα της Νέας Υόρκης ότι είναι πλούσια κληρονόμος από τη Γερμανία, εξαπατώντας τους, αυτή η σειρά-θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου. Με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Γκάρνερ, η σειρά αποτελεί δημιουργία της Shonda Rhimes, που την τελευταία δεκαετία μάς έχει συνηθίσει σε σειρές γεμάτες συγκινήσεις, επομένως έχουμε υψηλές προσδοκίες.

Space Force – 2η Σεζόν

Η κωμωδία του Steve Carrell, που τον περασμένο Μάιο δίχασε το κοινό (άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι όχι τόσο) επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, ξανά σε συνεργασία με τον δημιουργό του The Office, Greg Daniels. Αυτή τη φορά, υπό νέα διοίκηση, ο πτέραρχος Νερντ και το δυσλειτουργικό αλλά αξιαγάπητο πλήρωμά του έχουν τέσσερις μήνες για να αποδείξουν ότι η Διαστημική Δύναμη αξίζει να διατηρηθεί.. Η δέυτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ γυναίκα στο σπίτι…: Η νέα σειρά της Κρίστεν Μπελ είναι η περίεργη παρωδία του Netflix που πρέπει να δεις12.09.2018

Ντοκιμαντέρ

Ο απατεώνας του Tinder

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ένα ντοκιμαντέρ, για μία πραγματική ιστορία που μάλλον μοιάζει βγαλμένη από ταινία. Μιλάμε για τον Σιμόν Χαγιούτ, έναν άνδρα που εξαπατούσε γυναίκες στο Tinder, παριστάνοντας τον δισεκατομμυριούχο. Εκμεταλλευόταν οικονομικά τις γυναίκες που γνώριζε, πηγαίνοντας μαζί τους πολυτελή ταξίδια, χρησιμοποιώντας χρήματα που είχε πάρει από… άλλες γυναίκες. Τελικά, συνελήφθη στην Ελλάδα το 2019, σίγουρα έχει ενδιαφέρον όμως να ακούσουμε την πλευρά των γυναικών που εξαπατήθηκαν από εκείνον.

Jeen-Yuhs – Μία τριλογία για τον Κάνιε


Από αυτή τη λίστα δεν γινόταν να λείπει το επικό ντοκιμαντέρ ή μάλλον η “τριλογία” για τον Κάνιε Γουέστ, που έκανε πρεμιέρα με διθυραμβικές κριτικές στο Sundance Festival. Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στη μουσική και τη μόδα, ο Κάνιε Γουέστ, πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν πλέον, αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ανοιχτά θέματα με τη ψυχική του υγεία, ενώ κυκλοφορεί ιδιοφυείς δίσκους και σειρές ρούχων και παπουτσιών που γίνονται αμέσως viral. Έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα προσεγγίσει την προβληματική αυτή μουσική ιδιοφυία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γούντι Άλεν σκηνοθετεί… Γούντι Άλεν: 4 κορυφαίες κωμωδίες έρχονται τον Φεβρουάριο στην ΕΡΤ12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b