MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές και ταινίες, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στην τηλεόραση.

The Amityville Horror
Monopoli Team

Σειρές

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 140: Ο Στέφανος επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και ανακοινώνει πως χώρισε με τη Μυρτάλη, αλλά αρνείται να εξηγήσει τους λόγους. Ο Στάθης πως αιτία είναι η εξάρτηση του γιου του από τη μητέρα του και προσπαθεί να του εξηγήσει ότι προσεγγίζει με λάθος τρόπο την κατάσταση. Ο Στέφανος από την άλλη τον κατηγορεί για όσα του συμβαίνουν. Η Μυρτάλη εξιστορεί τα γεγονότα στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, με τον θείο της να τη δικαιολογεί. Η Μαργαρίτα ενημερώνεται για την αιτία θανάτου του άστεγου κι ευχαριστεί τον Κουράκο που διαλεύκανε την υπόθεση. Η Αθηνά ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Μάνη. Ο Γιώργης Κουράκος κάνει μια πρώτη συζήτηση με την Ιουλία για το αν εκείνη θέλει παιδιά ή όχι. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως, από τη στιγμή που δεν μένει πια στο σπίτι τους, θα συγκατοικήσει με την Αντιγόνη. Τα εγκαίνια της εταιρείας καλλυντικών είναι το γεγονός που κουβεντιάζει όλο το χωριό. Όλοι δίνουν το «παρών» και εύχονται καλές δουλειές.

22:40 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Επεισόδιο 09: «Γενέθλια». Η Ροδιά εξαφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων της. Η Όλγα και ο Σάββας την αναζητούν πανικόβλητοι, την ίδια στιγμή που ο Ζήσης, ο οποίος αποφυλακίστηκε με αναστολή, επιστρέφει αιφνίδια στο σπίτι. Η αλλαγή προσώπων στην περιφέρεια ανησυχεί τον Ηρακλή, ο οποίος φοβάται ότι αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ελέγχους στις ιχθυοκαλλιέργειες της εταιρείας. Μην αντέχοντας άλλο το βάρος των μυστικών που κρατάει, ο Κωστής αποφασίζει να «γιορτάσει» τα δικά του γενέθλια κάνοντας μια επώδυνη εξομολόγηση στον Χρήστο. Επεισόδιο 10: «Άννα». Ο Χρήστος αναστατώνεται από τις αποκαλύψεις του Κωστή για την Άννα. Το κουβάρι ξετυλίγεται σιγά-σιγά και μια εντελώς άγνωστη πτυχή από το παρελθόν της Άννας έρχεται στο φως. Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, τα μυστικά και οι κρυφοί της πόθοι κάνουν τον πρώην σύντροφό της, και κατηγορούμενο για την εξαφάνισή της, να καταρρεύσει.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 32: Ο Μηνάς μπλοφάρει ότι πείστηκε να παίξει στο σήριαλ και η Βούλα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σαμποτάρει… Η Ξένια οργανώνει συγκέντρωση ενάντια στα καλλιστεία miss Μενεμένη. Αυτό που δε περιμένει όμως, είναι επίσκεψη από την Καίτη, που θα παρουσιάσει τα καυτά καλλιστεία. Ο Άγγελος πιστεύει ότι η Βέλη δεν είναι αρκετά προσεκτική στην εγκυμοσύνη και προσπαθεί να την ελέγξει… Ο Ηλίας νομίζει πως θα περάσει μια ήσυχη μέρα χωρίς την Καίτη, μέχρι που καταφθάνει η Πίτσα, η μητέρα της Μένης και δεν λέει να φύγει.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 86: Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του… Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά…

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»: Πρεμιέρα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Επεισόδιο 84: Η Έλενα μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και ο Μιχάλης με τη Λουίζα ανησυχούν για την υγεία της. Ο εισαγγελέας προτείνει στην Κέλλυ μία νύχτα πάθους, όπως παλιά, για να φερθεί με επιείκεια στον προφυλακισμένο Στάθη. Η Άννα πλησιάζει ερωτικά τον Αντώνη που σοκάρεται και ο Ιάσονας τους πιάνει στα πράσα και γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του. Ο Σπύρος εξακολουθεί να πιέζει τον Αντώνη να μεσολαβήσει για να πάρει το ξενοδοχείο της Λουίζας και να την πετάξει στον δρόμο. Η Μαρία θέλει να βοηθήσει την Έλενα γιατί την λυπάται αλλά ο Αχιλλέας με τον Μιχάλη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Η Βέρα είναι πολλή στεναχωρημένη με την προφυλάκιση του Στάθη και η Χριστίνα φοβάται μήπως κάνει καμία «τρέλα». Η Λουίζα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ακρόαση για την επιμέλεια της Κατερίνας, γιατί θέλει να είναι και επίσημα ζευγάρι με τον Μιχάλη.

19:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1 Σε ξένα χέρια: Η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με το μένος της Μαριτίνας.

Επεισόδιο 79: Οι αποκαλύψεις στο σπίτι του Φεγκούδη γίνονται χιονοστιβάδα που απειλεί να παρασύρει τους πάντες. Η Διώνη προσπαθεί να αντικρούσει τις επιθέσεις, όσο η Ντάντω πασχίζει να έρθει στο φως η αλήθεια. Ο Φεγκούδης καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα. Ο Πάρης προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένα τα δικά του μυστικά, ενώ η Μαριτίνα, έχοντας δεχτεί επίθεση από τη Διώνη, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Κι αυτό είναι το φυτίλι που θα οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις. Στο μεταξύ, η Σούλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουδοβίκο με κάθε τρόπο. Η απρόσμενη επίσκεψη όμως της ξαδέρφης Γρηγορίας απειλεί να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα.

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στον ΕΡΤ1

Επεισόδιο 92: Η Κική κατηγορεί ευθέως τον Τζίμη ότι προσφέρει ύποπτες «υπηρεσίες» σε γηραιές κυρίες και μετά τις… ξεπαστρεύει, την ώρα που η Κατερίνα επιμένει να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει την ξαδέρφη της Κατίνας. Ο Παναγής, από την άλλη, επιμένει πως προέχει να βρουν λεφτά για να πάρουν τα σπίτια τους πίσω και προσπαθεί να κατεβάσει ιδέες με τον Σίμο, που πάει γυρεύοντας για… μπελάδες. Ο Σάββας προχωράει το σχέδιό του για να κερδίσει τις εκλογές και ο Ηλίας ψάχνει τρόπους να κερδίσει πίσω την εκτίμηση των συγχωριανών του.

22:00 Η Τούρτα της μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 16 – «Σήλια»: Άλλη μια ημέρα στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα με προετοιμασίες για την άφιξη της πλούσιας Παριζιάνας θείας Σήλιας. Ο Τάσος, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν τα χρήματα, κάνει ο ίδιος κάποια μαστορέματα στο σπίτι. Ο Θωμάς έχει ξετρελαθεί με την ιδέα του μωρού που έρχεται και ασχολείται συνέχεα με αυτό. Η συνεχής παρουσία του Ρήγα μια ως μόδιστρου, μια ως συμβολαιογράφου, μια ως νυχού, προκαλεί απορία. Η Αλεξάνδρα, ύστερα από μια κλήση στο τηλέφωνο, δείχνει να υποψιάζεται κάτι, αλλά η Ευανθία και η Μαριλού προσπαθούν να το καλύψουν. Θα τα καταφέρουν;

23:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 22 – «Χυλοπίτες απ’ την Κούφη»: Στο σχολείο έρχεται η καινούργια, νέα και όμορφη φιλόλογος, και για τον Άγγελο είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Μέχρι και ποίηση διαβάζει για να την πλησιάσει. Ο Στέλιος ανησυχεί για το αβέβαιο μέλλον της Ελπίδας και του Αντώνη και η Μαίρη μάταια προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η Ερμιόνη ανυπομονεί για την επιστροφή της Πελαγίας, ενώ ο κυρ Νίκος, που διεκδικεί την πρώτη θέση στη ζωή της, ντύνεται δανδής για χάρη της, προκαλώντας γέλια στη γειτονιά. Ο Αντώνης βλέπει την πρώτη του συνέντευξη δημοσιευμένη και η σχέση του με τη Δώρα γίνεται όλο και πιο στενή. Η Μαίρη ανανεώνει το σπίτι με πολυτελείς αγορές, προκαλώντας τη Νανά. Κι η Πελαγία επιστρέφει με χυλοπίτες από την Κούφη για όλους!

Ταινίες

21:00 Meg: Ο Κυρίαρχος Του Βυθού (The Meg) στο STAR The Meg: Τον Αύγουστο στα ελληνικά cinema

Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής, 2018. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπινγκμπινγκ, Ράιν Γουίλσον. Σκηνοθεσία: Τζον Τερτελτάουμπ.

Ένα βαθυσκάφος, που παίρνει μέρος σε ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα, που θεωρούνταν εξαφανισμένο με αποτέλεσμα το σκάφος να βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να πιέζει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ, προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο, παρά τις αντιδράσεις της κόρης του, Σουγίν. Ο Τζόνας αναλαμβάνει αμέσως τη δύσκολη αποστολή του για να σώσει το πλήρωμα αλλά και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία, γνωστό ως Megalodon. Κανείς δεν φαντάζεται ότι πριν από πολλά χρόνια, ο Τζόνας είχε συναντήσει ξανά το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

21:00 Baywatch στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία. Έτος: 2017. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρα Νταντάριο, Πριγιάνκα Τσόπρα, Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Πάμελα Άντερσον, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, κ.ά. Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών. Ανάμεσά τους είναι και ο αλαζόνας πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι εκρηκτική, αλλά τελικά θα αναγκαστούν να συνεργαστούν στενά, προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και απειλεί το μέλλον της παραλίας τους.

23:20 Τρόμος Στο Amityville (The Amityville Horror) στον ΣΚΑΪ Τρόμος στο Άμιτιβιλ (2005) | Cityportal.gr

Ταινία τρόμου. Έτος: 2005. Πρωταγωνιστούν: Κλόι Μορέτς, Τζέσι Τζέιμς, Τζίμι Μπένετ, Μελίσα Τζορτζ, Ράιαν Ρέινολντς κ.ά. Σκηνοθεσία: Άντριου Ντάγκλας. Σενάριο: Σκοτ Κόζαρ

Στις 14 Νοεμβρίου 1974, η αστυνομία δέχεται μια παράξενη κλήση από την οικία Ντεφέο. Ο μόνος επιζών, ο Ρόναλντ, αποκαλύπτει ότι κάποιες φωνές τον παρότρυναν να σκοτώσει τους γονείς του και τα αδέρφια του ενώ κοιμόντουσαν. Έναν χρόνο μετά, στις 18 Δεκεμβρίου 1975, ο Τζορτζ και η Κάθι Λατζ μαζί με τα τρία παιδιά τους μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι θεωρώντας ότι είναι το σπίτι των ονείρων τους. Σύντομα όμως το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτη…

22:30 Overdrive στον ALPHA OVERDRIVE - filmandtheater

Περιπέτεια, αγγλικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2017, Ηθοποιοί: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Άνα Ντε Άρμας, Γκάια Βάις. Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέτ. Σενάριο: Μάικλ Μπραντ, Ντέρεκ ΧάαςΧ. Διάρκεια: 84′.

Τα αδέλφια Άντριου και Γκάρετ Φόστερ είναι δύο βιρτουόζοι κλέφτες, με ειδικότητα στην κλοπή πολυτελών ή συλλεκτικών αυτοκινήτων. Η τελευταία τους παράνομη αποστολή τούς θέλει στα πλούσια προάστια της νότιας Γαλλίας, προκειμένου να βάλουν χέρι σε μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, ανυπολόγιστης αξίας. Αντί όμως να καταλήξει το αυτοκίνητο στα χέρια τους, θα είναι τελικά αυτοί που θα καταλήξουν στα χέρια του ιδιοκτήτη του, όταν απροσδόκητα τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Ο Τζάκομο Μοριέ, ο αρχιμαφιόζους που ελέγχει την περιοχή, δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ατιμώρητους. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να σώσουν τη ζωή τους, κι αυτός είναι να κλέψουν ως αντάλλαγμα μια Ferrari του 1962 – το πιο πολύτιμο αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, του αδίστακτου και επικίνδυνου αντιπάλου του…

21:00 Ο Άνθρωπος Που Πούλησε Τον Κόσμο (The Fifth Estate) στο OPEN Ο Άνθρωπος που Πούλησε τον Κόσμο (2013)

Βιογραφικό θρίλερ, αμερικανικής και ινδικής συμπαραγωγής 2013. Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντάνιελ Μπρελ, Άντονι Μακί, Ντέιβιντ Θιούλις, Αλίσια Βικάντερ, Στάνλεϊ Τούτσι, Λόρα Λίνεϊ. Σενάριο: Τζος Σίνγκερ. Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον. Διάρκεια: 108′.

Βασισμένο στα γεγονότα που οδήγησαν στην περίφημη πρωτοβουλία του Τζούλιαν Ασάνζ να διαρρεύσει στο διαδίκτυο (WikiLeaks) απόρρητα μυστικά έγγραφα οργανισμών, με στόχο να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά της εξουσίας…

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Το Αίμα του Πελεκάνου (Pelican Blood) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Κατηγορία: Δραματική (2020). Παραγωγή: Γερμανία, Βουλγαρία. Σκηνοθεσία: Κατρίν Γκέμπε. Ηθοποιοί: Νίνα Χος, Κατερίνα Λιπόβσκα, Μουρατάν Μουσλού

Μια εκπαιδεύτρια αλόγων υιοθετεί το δεύτερο παιδί της, ένα 5χρονο κοριτσάκι. Μα η ειδυλλιακή ζωή της παίρνει εφιαλτική τροπή όταν η μικρή αρχίζει να εκδηλώνει όλο και πιο βίαιη συμπεριφορά εξαιτίας του τραυματικού παρελθόντος της.

22:00 Το Νησί της Αποπλάνησης στο COSMOTE 2HD photo_name

Κατηγορία: Θρίλερ, (2019). Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία. Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ. Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Νταϊάν Λέιν

Σε ένα νησί της Καραϊβικής, ο καπετάνιος ενός αλιευτικού βλέπει την ήρεμη ζωή του να διαταράσσεται, όταν εμφανίζεται μια γυναίκα από το παρελθόν του για να του ζητήσει να δολοφονήσει τον βίαιο σύζυγό της έναντι χρηματικής αμοιβής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b