MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rawr-ing 20s: H άνοδος και επιστροφή των Emo

Από τη viral επιτυχία του When We Were Young Festival μέχρι τους μουσικούς Lil Huddy και Machine Gun Kelly, η κουλτούρα των Emo είνα δημοφιλής στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα αλλά γιατί;

Monopoli Team

Αφορμή είναι το When We Were Young Festival, ένα μουσικό φεστιβάλ που έχει προγραμματιστεί για τoν ερχόμενο Οκτώβριο στο Las Vegas, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό lineup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Κιθ Χάρινγκ στον Ντέιβιντ Μπόουι: Οι πάντα συναρπαστικές αφίσες του Montreux Jazz Festival12.09.2018

Την περασμένη εβδομάδα, οι παλιοί emo από τις περασμένες δεκαετίες έπεσαν σε φρενίτιδα όταν μια αφίσα του φεστιβάλ έγινε viral στο διαδίκτυο για τη ένωση σχεδόν όλων των διάσημων pop-punk και emo συγκροτημάτων των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Από τους Paramore και My Chemical Romance ως headliners, και με τους Avril Lavigne, Bright Eyes, Bring Me the Horizon και A Day to Remember να παίζουν μαζί. Το When We Were Young Festival –όπως υποδηλώνει το όνομα του – μας γυρνά χρόνια πίσω, στην εποχή του Myspace, του Limewire και των στενών τζιν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b