MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΕΣ

Home cinema: 6 κορυφαίες ταινίες που θα δούμε στην ΤV αυτή την εβδομάδα

Όσο κρατά η κακοκαιρία και οι χαμηλές θερμοκρασίες, εμείς σας προτείνουμε 6 ταινίες για να δείτε από τη ζεστασιά του σπιτιού σας.

There Will Be Blood
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Το χιόνι μπορεί να λιώνει και η κακοκαιρία “Ελπίδα” να υποχωρεί αλλά το κρύο θα παραμείνει για κάποιες μέρες ακόμη. Μένοντας στα ζεστά, σας προτείνουμε 6 ταινίες να απολαύσετε αυτές τις κρύες μέρες του Γενάρη…

Cold War, Paweł Pawlikowski: Ertflix έως 10/02

Η μεγάλη επιτυχία του Πολωνού σκηνοθέτη βρίσκεται στην online πλατφόρμα του Ertflix για δωρεάν θέαση. Πρόκειται για την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα ανάμεσα σε έναν μουσικό και μια κοπέλα με όνειρό της το τραγούδι. Οι δυο τους θα πρωτοσυναντηθούν στην μεταπολεμική Πολωνία και η ζωή θα τους χωρίσει αρκετές φορές. Όμως, κάθε φορά θα τους βρίσκουμε μαζί να προσπαθούν για το αναπόφευκτο.

Doctor Sleep, Mike Flanagan: 26/01, 23:15 στο Star

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, η ιστορία αφορά τον μικρό Danny Torrance -που “γνωρίσαμε” στο “The Shining” του Stanley Kubrick – ως ενήλικα πια. Ο Danny έχει προβλήματα αλκοολισμού καθώς και ψυχικά τραύματα από όσα βίωσε τότε στο ξενοδοχείο Overlook. Η συνάντησή του με μια κοπέλα που κατέχει σαν κι αυτόν το “the shine”, θα τον οδηγήσει πίσω στο παρελθόν, στην προσπάθειά του να την σώσει από μια συμμορία με ισχυρές δυνάμεις. Η ταινία έχει πολλές αναφορές στο αριστούργημα του Kubrick – γεγονός που είτε θα τo λατρέψετε, είτε θα το θεωρήσετε κλισέ.

Fedora, Billy Wilder: 27/01, οnline και δωρεάν στο 34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου

Στα πλαίσια του 34ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν στην πλατφόρμα Cinesquare, την ταινία “Fedora”, η οποία ανήκει στις ειδικές προβολές του φεστιβάλ. Η μεγάλη κινηματογραφική αστέρας Fedora αυτοκτονεί και όλοι είναι σοκαρισμένοι και βαθιά συντετριμμένοι. Ο Barry “Dutch” Detweiler, καθώς είχε πολύ κοντινή σχέση μαζί της, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του θανάτου της. Βασίζεται στην αποκάλυψη που εκείνη του είχε κάνει, πως βρισκόταν αιχμάλωτη στα χέρια μιας Πολωνής κόμισσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Ποιες ταινίες θα δούμε διαδικτυακά και δωρεάν12.09.2018

There Will Be Blood, Paul Thomas Anderson: 27/01, 22:20 στον ΣΚΑΪ

Στην χρονιά επιστροφής του Paul Thomas Anderson, είναι ευκαιρία να (ξανά)δείτε μια από τις καλύτερες ταινίες του, που χάρισε στον Daniel Day‑Lewis το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου. Ο Daniel Plainview ξεκινά ως μικρός ιδιοκτήτης πετρελαίου αλλά σύντομα οι βλέψεις του αυξάνονται στο να γίνει ο μεγαλύτερος μεγιστάνας πετρελαίου. Έτσι, φτάνει σε ακραιότητες, συμπεριλαμβανομένου της εκμετάλλευσης του γιου του.

Moulin Rouge!, Baz Luhrmann: 26/01, 18:00 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Αν σας αρέσουν τα μιούζικαλ, αυτή η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ταινία είναι must. Στο Παρίσι του 1900, ένας ποιητής από την Αγγλία αναζητά την μποέμικη ζωή της γαλλικής πρωτεύουσας. Στην επίσκεψή του στο πιο διάσημο καμπαρέ, το Moulin Rouge, γνωρίζει την πρωταγωνίστρια της παράστασης και την ερωτεύεται παράφορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧιόνι έξω; ERTFLIX μέσα: Τέσσερις ελληνικές μίνι σειρές λογοτεχνίας που ξεχωρίζουν12.09.2018

Into the Wild, Sean Penn: Netflix

Ο Christopher McCandless είναι ένας νέος φοιτητής που αποφασίζει να παρατήσει τα πάντα και να διασχίσει την Αλάσκα με ωτοστόπ για να ζήσει στην άγρια φύση. Δίνει μέχρι και τις οικονομίες του σε φιλανθρωπίες, αποκόπτοντας κάθε δεσμό με την έως τώρα ζωή του. Στο ταξίδι του θα συναντήσει πολλούς ανθρώπους και καταστάσεις που θα τον αλλάξουν εντελώς ως άτομο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b