MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και σειρές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 86, σεζόν 2:  Η Αλίκη βρίσκει στο δρόμο ένα μικρό κοριτσάκι που φαίνεται να μην έχει κανέναν και δείχνει πολύ τρομαγμένο και το πάει στην Αστυνομία. Ο Διονύσης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας στην οποία τον οδήγησε ο δημόσιος διασυρμός του… Η Γαλανού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και κινδυνεύει να αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει… Αυτό την οδηγεί σε κινήσεις απελπισίας… Μία ιστορία από το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο και αναστατώνει τον Μιχάλη. Ο Νίκος, μετά από μία κρίση, οδηγείται στο νοσοκομείο, εξομολογείται στην Ελπίδα ότι είναι πολύ άρρωστος και της ζητάει να μην πει τίποτα στην Ελένη. Η Νέλλη σοκάρεται όταν μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του Μιχάλη.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 57, σεζόν 3:  Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον  ALPHA

Επεισόδιο 58, σεζόν 1:  Η Κορίνα προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα της της ανάληψης των νέων καθηκόντων της, σαν διευθύντρια της Αρμέκο, ενώ η Νάντια πιέζει τον Λευτέρη να κάνει κάτι για να μπορέσει και εκείνος μια μέρα να διεκδικήσει την θέση. Και όσο διαδραματίζονται όλα αυτά, ο Θωμάς ξαναρίχνει άκυρο στην πρόταση του Δημήτρη, ενώ η Έλλη φτάνει στην Παπαπέτρου και με την παρουσίαση της για την θυγατρική real estate ενθουσιάζει τον Θωμά. Στην Αρμέκο, ο Μάθιου λέει στην Κορίνα για την πρόταση που του έκανε ο Θωμάς και αποφασίζει να δεχτεί κάτι που κάνει τον Βασίλη και τον Δημήτρη να στραβώσουν. Παράλληλα όμως, ο Λευτέρης ψήνει την Κορίνα να σκαρώσουν μια φάρσα στην Όλγα όσο ο Μενέλαος, ετοιμάζεται για το μεγάλο του ταξίδι. Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο όλα πάνε καλά, μέχρι που η Κορίνα καλεί την Όλγα για να της μιλήσει κατ’ ιδίαν. Η Όλγα που είχε καθησυχαστεί ότι είναι οκ να τα έχει με τον Σωτήρη, παθαίνει σοκ με την ανακοίνωση της Κορίνας.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 79, σεζόν 1: Ο Αστέρης λέει στον Μαθιό ότι χώρισε με την Αργυρώ γιατί του είπε ψέματα και κατηγορεί τον Πέτρο για φονιά. Ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι στο σπίτι και μπαίνει μέσα ο Αστέρης που ψάχνει τον Πέτρο. Η Μαρίνα τον ρωτάει τι συμβαίνει κι εκείνος της λέει να σταματήσουν τα ψέματα. Μετά την επίσκεψη του Αστέρη στο σπίτι της Μαρίνας, η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον προειδοποιήσει. Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη φέρνει χαρές στην Άνω Ποριά και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ζουν στους ρυθμούς αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος. Όμως ένα τραγικό γεγονός πέφτει σαν κατάρα πάνω στα κεφάλια όλων. Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου Βρουλάκη πέφτει σαν βόμβα ισοπεδώνοντας χαρές κι ελπίδες. Τραγικές φιγούρες η μάνα του, η γιαγιά του και η αδελφή του οι οποίες στο άκουσμα της είδησης καταρρέουν. Οι υποψίες πέφτουν στον Μαθιό καθώς το αυτοκίνητό του βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος. Ο Μαθιός όμως έχει άλλοθι, ενώ αντιθέτως ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως άλλωστε και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού!

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 76, σεζόν 1: Ο Μιχάλης γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort. Η Έλενα κλέβει χρήματα απ’ τον Μιχάλη καθώς έχει ξανακυλήσει για τα καλά στον τζόγο. Η Μαρία ανακαλύπτει πως έχει περισσότερα κοινά απ’ ότι νόμιζε με τον Στέφανο. Η Λουίζα, απελπισμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα της υπεξαίρεσης αλλά και του διαζυγίου της, ο Σπύρος όμως είναι ανένδοτος. Ο Στάθης και η Βέρα προσπαθούν να το σκάσουνε για Αθήνα, η Κέλλυ και ο Χρήστος όμως μαθαίνουν τα σχέδιά τους και προσπαθούν να τους προλάβουν ώστε να παρουσιαστεί ο Στάθης στον εισαγγελέα. Η Λήδα δημιουργεί για ακόμα μια φορά προβλήματα στη σχέση Κορίνας και Άλκη.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN Η τελευταία ώρα | OPEN TV

Επεισόδιο 68, σεζόν 1: Ο Νικόλας αιφνιδιάζει τον Ανδρέα και θολωμένος από θυμό τον βάζει να σκάψει τον λάκκο του στη μέση του πουθενά ενώ τον τραβάει βίντεο για να τον ξεφτιλίσει. Όταν αργότερα δείχνει το βίντεο στη Μαρίνα, αυτή ξεσπάει και του αποκαλύπτει ότι είναι μαζί με τον Ανδρέα τα τελευταία 20 χρόνια. Η Πωλίνα στέλνει ένα γράμμα στον Αλέξη για να τον προσεγγίσει ως φίλη αυτή τη φορά ενώ την ίδια στιγμή μαθαίνει από τη Σοφία ένα μυστικό του Αλέξη για να μπορέσει να τον ρίξει ακόμα πιο εύκολα. Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη για την απιστία του Ανδρέα χωρίς όμως να της αναφέρει τη Μαρίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανδρέας είναι στην Αθήνα με την Άσπα στη ΜΚΟ. Τέλος ο Δαμιανός ψάχνει κρυφά τα αρχεία του υπολογιστή του Μοσκοβίτη και ανακαλύπτει ένα μυστικό της εταιρείας που θ’ αλλάζει τα πάντα.

02:50 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο νέος πρωταγωνιστής έκπληξη της σειράς

Επεισοδιο 85, σεζόν 2: Ο Κανέλλος στήνει αυτάκι και μαθαίνει ότι ο γάμος του με την Αλίκη… ισχύει και δεν ισχύει. Η Βαλέρια, για να σώσει την κατάσταση, αναγκάζεται να του αποκαλύψει πως τον παπά τους τον έχουν αφορίσει και πλαστογραφεί ξένη υπογραφή, για να τελεί πάσης φύσεως μυστήρια. Η Φιλιώ μετακομίζει προσωρινά στο σπίτι του Βαγγέλα, ενώ η Κατερίνα καταφέρνει να μεθύσει τον Τζίμη και να του πάρει μισή λέξη μόνο, που όμως, ίσως, είναι αρκετή για να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι, που θα την οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα της Κατίνας. Η Αγγέλα και η Τούλα στήνουν παγίδα στην Άλικη, για να πάρουν εκδίκηση για ό,τι έκανε στη Χρύσα, την ώρα που ο Μένιος και ο Σίμος κάνουν κατάληψη στο Δασαρχείο για να πιέσουν τον Παναγή. Γιατί έχει έρθει τελικά ο παπα-Νώντας στον Πλάτανο και ποιο είναι το δικό του μυστικό.

21.00 Η Γη της ελιάς επεισοδιο στο MEGA

Επεισόδιο 131, σεζόν 1: Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλάει για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ΄δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες.

22:40 Σκοτεινή Θάλασσα στο MEGA

Eπεισόδιο 7, σεζόν 1: Ο Χρήστος βγαίνει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να διασταυρώσει το ενδεχόμενο η Άννα να ήταν έγκυος όταν εξαφανίστηκε. Η Ναταλία αρνείται να του το επιβεβαιώσει, προσπαθώντας να συγκαλύψει και δικά της μυστικά. Η Σμαρώ συλλαμβάνει τον Νίκο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα κομμένα φρένα του αμαξιού του Χρήστου. Η πράξη του Νίκου προκαλεί τεράστια ρήξη ανάμεσα στον Σάββα και την Όλγα. Στο εργοστάσιο, ο Ηρακλής και η Ξένια ξεκινάνε διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους για περικοπές.

Ταινίες

22:30 Iron Man 3 στον ALPHA

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2013

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι. Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ. Σενάριο: Ντρου Πιρς, Σέιν Μπλακ. Διάρκεια: 116′.

Υπόθεση: Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στους ήρωες Avengers, o εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Τόνυ Σταρκ, προσπαθεί να συνέλθει από το μετατραυματικό στρες. Αυτό όμως, δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά του, αφού σύντομα θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin. Ο ασύλληπτος ως τώρα ισλαμιστής τρομοκράτης, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ και ο Τόνυ Σταρκ αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο. Σε αυτή την αναμέτρηση θα δοκιμαστεί όχι μόνο το κουράγιο του, αλλά και η επινοητικότητά του. Θα του δοθεί, όμως, και η ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που τη φοράει;

21:00 Good Kill στο OPEN

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014 .Παίζουν : Ήθαν Χοκ, Μπρους Γκρίνγουντ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέικ Έιμπελ, Τζάνουαρυ Τζόουνς. Σενάριο: Άντριου Νίκολ. Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ. Διάρκεια: 94′.

Υπόθεση: Ο Τόμας Ίγκαν αναλαμβάνει υπηρεσία ως πιλότος drones με αποστολή επιθέσεις εναντίον των Ταλιμπάν. Το ημερήσιο πρόγραμμά του περιλαμβάνει εντοπισμούς και επιθέσεις, προτού επιστρέψει σπίτι στη σύζυγο και τα παιδιά του. Όταν όμως αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ακόμα περισσότερους τρομοκράτες, ο σπόρος της αμφιβολίας θα κλονίσει όλες τις βεβαιότητες που είχε στη ζωή του μέχρι εκείνη τη στιγμή με απρόβλεπτες συνέπειες… Μια διαφορετική προσέγγιση του πεδίου της μάχης με ένα εξαίρετο καστ ηθοποιών που κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεγάλη οθόνη. Πρωταγωνιστούν: Ήθαν Χοκ, Μπρους Γκρίνγουντ, Ζόι Κράβιτζ, Τζέικ Έιμπελ, Τζάνουαρυ Τζόουνς. Σενάριο: Άντριου Νίκολ. Σκηνοθεσία: Άντριου Νίκολ. Διάρκεια: 94′.

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

21.00 Η Ομηρία (Take Down) στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ταινία Δράσης, Σκηνοθεσία: Τζιμ Γκιλέσπι, Ηθοποιοί: Τζέρεμι Σάμπτερ,Φίμπι Τόνκιν,Χάρι Ντίλον  (2016). Action Zone.

Υπόθεση: Τα μέλη μιας παρέας κακομαθημένων πλουσιόπαιδων στέλνονται από τους γονείς τους σε ιδιωτικό ‘στρατόπεδο εκπαίδευσης’ ώστε να γίνουν υπεύθυνα άτομα. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν όταν θα πιαστούν όμηροι από μια ομάδα εγκληματιών; (107′) Παραγωγή: Βρετανία

22.00 Η Άλλη Γη (Another Earth) στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Ταινία επιστημονικής φαντασίας, Σκηνοθεσία: Μάικ Καχίλ, Παίζουν : Μπριτ Μάρλινγκ,Γουίλιαμ Μαπόδερ,Μάθιου Λι Έρλμπακ

Υπόθεση: Μια φοιτήτρια, καθώς οδηγεί, παρατηρεί ένα αστέρι και χτυπάει θανάσιμα μια οικογένεια σε μίνι-βαν. Όμως, το αστέρι που παρατηρούσε αποδεικνύεται πως είναι ένας καθρέφτης της Γης και σε αυτόν ζουν όλοι μας σε παράλληλη ύπαρξη. (89′) Παραγωγή: ΗΠΑ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b