MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπιλ Μάρεϊ: Έδωσε ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη στο Washington Square Park και «ζέστανε» τις καρδιές των περαστικών

Ο 71χρονος κωμικός προκάλεσε τα χαμόγελα κι ένα ζεστό χειροκρότημα από όσους έτυχε να περνούν από το Washington Square Park της Νέας Υόρκης το κρύο απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου 2022.

Monopoli Team

Ο Μπιλ Μάρεϊ «ζέστανε» την ατμόσφαιρα το κρύο απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, με ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη στο Washington Square Park της πόλης.

Ο 71χρονος κωμικός μαζί με τους τακτικούς του συνεργάτες, τον τσελίστα Γιαν Βόγκλερ, τη βιολονίστα, Μίρα Γουάνγκ και την πιανίστα Βανέσα Πέρες, έδωσαν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, προκαλώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα όσων έτυχε να περάσουν την ώρα εκείνη από το πάρκο.

Αφού παρότρυνε τους περαστικούς να τραγουδήσουν μαζί του το It Ain’t Necessarily So”, ο Μάρεϊ απήγγειλε το Dog” του ποιητή Λόρενς Φερλινγκέτι, ο οποίος, όπως είπε ο ηθοποιός, «περνούσε πολύ χρόνο σ’αυτό το πάρκο». 

Στη συνέχεια, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Χαμένοι στη Μετάφραση», τραγούδησε το αγαπημένο “I Feel Pretty”, αλλά και το “America” από το “West Side Story”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧαλεπάς: Μια σύγχρονη μουσική τραγωδία έρχεται στη Στέγη σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη12.09.2018

Το μοναδικό αυτό θέαμα όσο γρήγορα «στήθηκε» τόσο ξαφνικά εξαφανίστηκε, αφού ο Μάρεϊ απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Oι μπάτσοι λένε πως πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα. Ας το “διαλύσουμε”». 

Πηγή: PageSix

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b