MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου.

author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σειρές

Σάββατο 1/1, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 14 Σεζόν 2: Ο Λουκάς τον τελευταίο καιρό είναι με απανωτές κρίσεις πανικού, διότι τον κακομεταχειρίζεται ο νέος του διευθυντής. Όλοι είναι ανάστατοι σε σχέση με αυτό, ενώ παράλληλα η Φούλη ειδοποιείται από ένα δικηγορικό γραφείο της Αυστραλίας ότι υπάρχει ένα δέμα στο όνομά της. Το μυαλό της πηγαίνει αμέσως, φυσικά, στον Μπάμπη. Είναι σίγουρη ότι θέλει να της ζητήσει, έστω και τώρα, διαζύγιο και της στέλνει δώρο για να την καλοπιάσει. Όταν, όμως, το δέμα έρχεται, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική, διότι το δέμα περιέχει μία τεφροδόχο. Και η τεφροδόχος την τέφρα του Μπάμπη! Ο άντρας της Φούλης έφυγε εδώ και κάποιους μήνες από τη ζωή αφήνοντας εντολή να παραλάβει η οικογένειά του την τέφρα του, αλλά και μία διαθήκη διόλου ευκαταφρόνητη. Το θέμα, τώρα, είναι πώς λένε στον Λουκά, εν μέσω ψυχολογικών κρίσεων, ότι δεν ζει ο πατέρας του…

Κυριακή 2/1, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 116 Σεζόν 1: Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη, για να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Η Αθηνά στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί βαθιά. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως σκοπεύει να την αναγνωρίσει και να της δώσει το όνομά του, αγνοώντας πως έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός.

Ταινίες

Σάββατο 1/1, 21:00 Έλιοτ, Ο Πιο Μικρός Τάρανδος (Elliot, The Littlest Reindeer) στο STAR
Έλιοτ, Ο Πιο Μικρός Τάρανδος (Elliot, The Littlest Reindeer)

Έλιοτ, Ο Πιο Μικρός Τάρανδος (Elliot, The Littlest Reindeer)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων καναδικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γουέστκοτ

Υπόθεση: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο Βόρειος Πόλος όταν ένας από τους τάρανδους του Άι Βασίλη ανακοινώνει ξαφνικά ότι αποσύρεται! Οι γιορτές πλησιάζουν και πρέπει άμεσα να βρεθεί αντικαταστάτης! Ο Έλιοτ και ο καλύτερος του φίλος αποδεικνύονται ότι είναι ιδανικοί για αυτή τη δουλειά. Καθώς οι δύο φίλοι εκπαιδεύονται, θα μάθουν ότι τα Χριστούγεννα οδεύουν προς την καταστροφή ενώ στη φάρμα που ζούσαν, η κακιά ιδιοκτήτρια απειλεί τη ζωή των φίλων τους. Ο Έλλιοτ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής τους: να σώσει τους φίλους του ή να ακολουθήσει το όνειρό του και να σώσει τα Χριστούγεννα; Όταν υπάρχει θέληση όμως όλα γίνονται! Ένας μικρός τάρανδος με την πιο μεγάλη καρδιά, θα φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Σάββατο 1/1, 22:50 Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone) στο STAR
Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone)

Μόνος Στο Σπίτι (Home Alone)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (1990). Σκηνοθεσία: Κρις Κολούμπους

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν

Υπόθεση: Είναι Χριστούγεννα και η πολύτεκνη οικογένεια των Μακάλιστερ φεύγει για διακοπές. Ξεχνούν όμως πίσω κάτι…. τον 8χρονο γιο τους, Κέβιν! Ο Κέβιν, μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει μείνει μόνος στο σπίτι, αποφασίζει να κάνει ό,τι θέλει για να περάσει καλά. Όμως θα έχει να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες, που θα αποφασίσουν να εισβάλουν στο σπίτι…

Κυριακή 2/1, 17:30 Έχετε Μήνυμα Στον Υπολογιστή Σας (You’ve Got Mail) στο STAR
Έχετε Μήνυμα Στον Υπολογιστή Σας (You've Got Mail)

Έχετε Μήνυμα Στον Υπολογιστή Σας (You’ve Got Mail)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1998). Σκηνοθεσία: Νόρα Έφρον

Παίζουν: Τομ Χανκς, Μεγκ Ράιαν, Γκρεγκ Κινίαρ, Τζιν Στέιπλετον

Υπόθεση: Η Κάθλιν Κέλι, ιδιοκτήτρια ενός μικρού βιβλιοπωλείου, διατηρεί δεσμό με τον Φρανκ Ναβάσκι, δημοφιλή δημοσιογράφο. Όμως, παράλληλα τον «απατά» καθώς διατηρεί ηλεκτρονική επικοινωνία με έναν άλλον άνδρα, ανώνυμα. Ξαφνικά, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν το μικρό μαγαζί της θα κινδυνέψει από χρεωκοπία καθώς στην απέναντι γωνία ο Τζον Φοξ ανοίγει το δικό του βιβλιοπωλείο, που πουλά σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η Κάθλιν επισκέπτεται τον Τζον στο μαγαζί του για να συζητήσει μαζί του, όμως τελικά απογοητεύεται από την απότομη συμπεριφορά του. Όμως, ο Τζον, που διατηρεί και αυτός ηλεκτρονική επικοινωνία με μια ανώνυμη κοπέλα, σύντομα θα ανακαλύψει πως η κοπέλα αυτή δεν είναι άλλη από την Κάθλιν…

Κυριακή 2/1, 21:00 Εγώ, Ο Απαισιότατος 2 (Despicable Me 2) στο STAR
Εγώ, Ο Απαισιότατος 2 (Despicable Me 2)

Εγώ, Ο Απαισιότατος 2 (Despicable Me 2)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό

Υπόθεση: Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.

Κυριακή 2/1, 23:10 Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York) στο STAR
Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York)

Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (1992). Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Κάθριν Ο΄Χάρα

Υπόθεση: Η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη! Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω – κάτω. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει…

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 1/1, 18:30 Βασιλόπιτα στο COSMOTE HISTORY HD
Βασιλόπιτα στο COSMOTE HISTORY HD

Βασιλόπιτα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV (2021). Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος

Υπόθεση: Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς κι ο Βασίλης επιχειρεί να ετοιμάσει βασιλόπιτα. Όταν τα βρίσκει σκούρα, βγαίνει μια βόλτα στην πόλη. Η εορταστική ατμόσφαιρα τον ταξιδεύει στα παιδικά του χρόνια και στην ιστορία της βασιλόπιτας.

Σάββατο 1/1, 21:00 Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα – Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD
Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα - Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD

Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα – Η Ταινία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV (2020). Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος

Υπόθεση: Αγαπήθηκε από τους Έλληνες και έλαμψε διεθνώς. Διεκδίκησε και ενέπνευσε. Μια κατάδυση στη ζωή και το έργο της χαρισματικής ηθοποιού και πολιτικού Μελίνας Μερκούρη, με τη συμβολή του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη.

Κυριακή 2/1, 15:00 Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD
Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2021). Σκηνοθεσία: Στέφανο Τεάλντι

Υπόθεση: Το Καπάνι είναι η παλαιότερη παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης. Εξερευνώντας την, μπορεί κανείς να πάρει μια ‘γεύση’ από την ιστορία της ίδιας της πόλης: ένα μίγμα ελληνικών, σεφαραδίτικων, βαλκανικών και τουρκικών στοιχείων.

Κυριακή 2/1, 21:40 Η Τελευταία Μάχη των 300 στο COSMOTE HISTORY HD
Η Τελευταία Μάχη των 300 στο COSMOTE HISTORY HD

Η Τελευταία Μάχη των 300 στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Πάντρας

Υπόθεση: Θερμοπύλες, 480 π.Χ. 7.000 Έλληνες αναμετρώνται με τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη της εποχής, τους Πέρσες. Στην πρώτη γραμμή, 300 Σπαρτιάτες. Η μάχη που καθόρισε την πορεία του δυτικού πολιτισμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 2/1, 18:30 Οι Καταφερτζήδες (The Internship) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Οι Καταφερτζήδες (The Internship)

Οι Καταφερτζήδες (The Internship)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Σον Λεβί

Παίζουν: Βινς Βον, Όουεν Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Γουίλ Φέρελ

Υπόθεση: Δύο απολυμένοι σαραντάρηδες ξεκινούν πρακτική άσκηση στον κολοσσό που ακούει στο όνομα Google. Αντιμέτωποι με ανταγωνιστικούς 20χρονους, προσπαθούν να προσαρμοστούν στους κανόνες της ψηφιακής εποχής.

Σάββατο 2/1, 22:45 Σικάγο (Chicago) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Σικάγο (Chicago)

Σικάγο (Chicago)

Μιούζικαλ αμερικανικής, γερμανικής και καναδικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Ρενέ Ζελβέγκερ

Υπόθεση: Η Ρόξι, μια άσημη χορεύτρια, φυλακίζεται για τη δολοφονία του εραστή της. Ακολουθώντας το παράδειγμα της συγκρατούμενής της Βέλμα, διάσημης ντίβας του βαριετέ, προσλαμβάνει έναν κυνικό μεγαλοδικηγόρο προκειμένου να επιτύχει την αθώωσή της.

Κυριακή 2/1, 13:05 Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour)

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία (Trolls World Tour)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντορν, Ντέιβιντ Π. Σμιθ

Υπόθεση: Η Πόπη και ο Κλωνάρης μαθαίνουν πως υπάρχουν ακόμη 5 μουσικές φυλές Ευχούληδων, οι οποίες κατοικούν σε διαφορετικά μέρη. Η βασίλισσα της ροκ, όμως, σχεδιάζει να επιβάλει την κυριαρχία της, εξαλείφοντας τα υπόλοιπα είδη μουσικής.

Κυριακή 2/1, 21:00 Ένα Ήσυχο Μέρος 2 (A Quiet Place Part II) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ένα Ήσυχο Μέρος 2 (A Quiet Place Part II)

Ένα Ήσυχο Μέρος 2 (A Quiet Place Part II)

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι

Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Κίλιαν Μέρφι, Νόα Τζουπ

Υπόθεση: Η οικογένεια των Άμποτ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τους κινδύνους που κρύβει ο έξω κόσμος. Κι ενώ κινείται προς το άγνωστο, συνειδητοποιεί ότι τα πλάσματα που προσελκύονται από ήχους δεν είναι η μόνη απειλή που ελλοχεύει…

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ρεβέκκα (Rebecca)
Ρεβέκκα (Rebecca)

Ρεβέκκα (Rebecca)

Ρομαντική ταινία μυστηρίου 2020. Σκηνοθεσία: Μπεν Γουίτλι

Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Άρμι Χάμερ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας

Υπόθεση: Μία νεόνυμφη μετακομίζει στην επιβλητική έπαυλη του συζύγου της, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή οικονόμο του και την απειλητική σκιά της νεκρής πρώην του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b