MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού (Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest)
Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού (Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest)
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Τηλεταινία: Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους… Ο τραγικός θάνατος του Φίλιππου, αντί να τους φέρει όλους κοντά, θα δημιουργήσει ισχυρούς τριγμούς στην οικογένεια, με την Αλεξάνδρα και την Εύα να κατηγορούν τον Δημήτρη… Η Αλεξάνδρα προσλαμβάνει τον Στέφανο, έναν ιδιωτικό ερευνητή, για να ανακαλύψει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό κινδυνεύει να έρθει στο φως και να καταστρέψει τη ζωή της… Ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Νικήτα εμφανίζεται στη ζωή της Λήδας, εκβιάζοντάς την και απειλώντας να αποκαλύψει ότι ο Νικήτας είναι ζωντανός. Ο φόνος ενός εύπορου ζευγαριού της πόλης έρχεται να αναστατώσει ξανά την τοπική κοινωνία… Ο Δημήτρης καλείται να εξιχνιάσει το στυγερό αυτό έγκλημα με βασικό ύποπτο τον μικρό γιο της οικογένειας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Για να βοηθήσει στην υπόθεση έρχεται από την Αθήνα η εγκληματολόγος Ελπίδα Σταύρου.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 46 Σεζόν 1: Ο Μπάμπης ψάχνει την αιτία της νέας κρίσης πανικού που έπαθε η Έλλη όταν μιλούσε με τον Δημήτρη για τον γάμο τους και, δυστυχώς, οι συμβουλές που θα της δώσει ο Μπάμπης θα την σοκάρουν και θα την προβληματίσουν. Η Όλγα και ο Σωτήρης-αλά Σέρλοκ και Γουότσον-αρχίζουν έρευνες για να βρουν τον Μαυρόπουλο παίρνοντας πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως ανακριτές με εφόδους, ενώ ο Θωμάς επιμένει να ανακοινώσει η Ρωξάνη την σχέση τους στα παιδιά της πριν τον γάμο του Λευτέρη, στον οποίο προς το παρόν δεν είναι καν καλεσμένος. Είναι όμως καλεσμένη η Νικόλ, η οποία τελικά αποφασίζει ότι θα πάει γιατί την πιέζει και η Νάντια, που έχει πλέον πειστεί ότι ο Λευτέρης είναι πιστός. Μέσα σε όλα, η Γεσθημανή έχει έναν νέο θαυμαστή στα σόσιαλ και μια επίσκεψη του Θωμά στα γυρίσματα της Ρωξάνης θα βελτιώσει τις σχέσεις της με τον παραγωγό της. Θα καταφέρει η Ρωξάνη να φέρει και την Έλλη στην εκπομπή; Και πώς θα βοηθήσει η Έλλη τις έρευνες της Όλγας και του Σωτήρη;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 114&115 Σεζόν 1: Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες. Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα. Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 66 Σεζόν 1: Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο; Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη. Θα ξεσκεπαστεί η απάτη του Διονύση; Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί το χωρισμό του με την Τζένη, ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο… Ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη. Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Ταινίες

21:00 Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York) στο STAR
Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York)

Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη (Home Alone 2: Lost In New York)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (1992). Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Παίζουν: Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ, Κάθριν Ο΄Χάρα

Υπόθεση: Η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη! Για καλή του τύχη έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω – κάτω. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει…

22:30 Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού (Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest) στον ALPHA
Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού (Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest)

Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Το Σεντούκι Του Νεκρού (Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Ορλάντο Μπλούμ, Κίρα Νάιτλι

Υπόθεση: Ο Τζακ Σπάροου ανοίγει πανιά με το στοιχειωμένο πλοίο “Ιπτάμενος Ολλανδός”, χωρίς να υποψιάζεται τι τον περιμένει. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι έχει εκκρεμότητες με το φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου, Ντέιβι Τζόουνς, τόσο τα σχέδια του αρχιπειρατή, όσο και τα πλάνα του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που ετοιμάζονται για γάμο, ανατρέπονται ριζικά. Κανείς, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα θαλάσσια τέρατα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, τους εχθρικούς ιθαγενείς ή τη μυστηριώδη και γοητευτική μάντισσα Τία, πρέπει να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την εμμονή του “κυνηγού πειρατών” λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό «Σεντούκι του Νεκρού»! Ο θρύλος λέει ότι ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέφει κάθε φορά εναντίον των εχθρών του. Αλίμονο, λοιπόν, στον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του αν δε προλάβουν να εμποδίσουν τον λόρδο Μπέκετ να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Ντοκιμαντέρ

22:00 Όσον Ζης, Φαίνου στο COSMOTE HISTORY HD
Όσον Ζης, Φαίνου στο COSMOTE HISTORY HD

Όσον Ζης, Φαίνου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ιρλανδικής, ελληνικής και αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Πολ Ντουέιν

Υπόθεση: Όταν ένας Αμερικανός μουσικολόγος ανακάλυψε τη μουσική της Ηπείρου, η ζωή του άλλαξε. Ένα ταξίδι στους μυστηριακούς ήχους μιας μουσικής και ενός τρόπου ζωής που, κόντρα στα σημεία των καιρών, επιβιώνει ακόμα στα βουνά της Ηπείρου.

23:30 Αγόριανη, Αράχωβα: Οι Νύμφες του Χειμώνα στο COSMOTE HISTORY HD
Αγόριανη, Αράχωβα: Οι Νύμφες του Χειμώνα στο COSMOTE HISTORY HD

Αγόριανη, Αράχωβα: Οι Νύμφες του Χειμώνα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής 2 Vision (2020). Σκηνοθεσία: Γιώργος Δαμασκόπουλος

Υπόθεση: Με τα πετρόκτιστα σπίτια τους, η Αγόριανη και η Αράχωβα συμπληρώνουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Εκεί, βολτάρουμε στα σοκάκια και επισκεπτόμαστε το σπήλαιο του Πανός, όπου την περίοδο 1821-24 έμενε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:25 Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright)

Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Φιλ Μόρισον

Παίζουν: Πολ Τζιαμάτι, Πολ Ραντ, Σάλι Χόκινς

Υπόθεση: Αναζητώντας έναν τρόπο για να επιβιώσει, ένας πρώην κατάδικος πείθει τον παλιό συνεργάτη του να κάνουν ένα τελευταίο κόλπο… να πουλήσουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Νέα Υόρκη. Η επιτυχία τους, όμως, μόνο δεδομένη δεν είναι!

20:00 Λεόν (Leon) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Λεόν (Leon)

Λεόν (Leon)

Αστυνομικό θρίλερ γαλλικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Παίζουν: Ζαν Ρενό, Γκάρι Όλντμαν, Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ο Λεόν, ένας μοναχικός εκτελεστής, αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία του τη δωδεκάχρονη Ματίλντα μετά τη δολοφονία των δικών της από διεφθαρμένους αστυνομικούς. Μόνο που το έφηβο κορίτσι δεν θέλει προστασία… θέλει εκδίκηση.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά (Christmas Inheritance)
Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά (Christmas Inheritance)

Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά (Christmas Inheritance)

Χριστουγεννιάτικη ταινία παραγωγής 2017. Σκηνοθεσία: Έρνι Μπάρμπαρας

Παίζουν: Ελίζα Τέιλορ, Τζέικ Λέισι, Άντι ΜακΝτάουελ

Υπόθεση: Για να κληρονομήσει την οικογενειακή εταιρεία, η κοσμική Έλεν πρέπει να επισκεφτεί την πατρίδα του πατέρα της, όπου θα γνωρίσει την αξία της εργασίας και της αλληλεγγύης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b