MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 25-26 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 25-26 Δεκεμβρίου.

Last Christmas
Last Christmas
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 25/12, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 13 Σεζόν 2: Η σχέση της Δέσποινας και του Παντελή προχωράει. Με αργούς ρυθμούς, αλλά προχωράει. Σινεμά, θέατρο, φαγητό έξω και φυσικά κάθε πρωί φρέσκο πρωινό απ’ τον φούρνο, που της φέρνει χαρούμενος ο Παντελής. Η Φούλη κι η Αριστέα πειράζουν την Δέσποινα πως πολύ το καθυστερεί ο Παντελής και πότε θα περάσει στο παρασύνθημα, αλλά η Δέσποινα προτιμάει τα πράγματα να πηγαίνουν αργά. Εξάλλου σκέφτεται πάντα τι θα πει κι ο Μάνος. Ο δε Μάνος, που υποψιάζεται πως το θέμα προχωράει, λέει στα αγόρια πως δεν του καλοφαίνεται αυτή η σχέση. Έλα όμως που οι εξελίξεις όμως προχωράνε και οι μανάδες μας υποψιάζονται ότι ο Παντελής πήρε μάλλον την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα. Τελικά ο Παντελής έχει όντως αυτό στο μυαλό του ή τσάμπα οι τρεις φίλες αποφάσισαν να πείσουνε τον Μάνο να τον δεχτεί για σύντροφο της Δέσποινας;

Σάββατο 25/12, 22:00 Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1
Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Εορταστικό επεισόδιο: Το σπίτι των Πετραλώνων έχει ντυθεί στα γιορτινά του-οι κουζίνες πήραν φωτιά όπως και τα νεύρα του Πάρι που δεν έχει μόνο τις προετοιμασίες με τη μπάντα του για τις 3 έκτακτες εμφανίσεις σε μουσική σκηνή αλλά και να αντιμετωπίσει την εκκωφαντική γκρίνια του Παναγιώτη που βλέπει τον αγαπημένο του με το σύμφωνο συμβίωσης να απομακρύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση. Μες τα νεύρα και την ειλικρινή απόγνωση αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους αλλά και την ζωή του όπως υπόσχεται μελοδραματικά στους πάντες !Αν και στη αρχή όλοι αντιμετώπισαν ελαφρά την νέα κρίση τα κλειστά τηλέφωνα τα γεμάτα από γνώση μηνύματα του αλλά και η έλευση της Αλέκας, της πληθωρικής μητέρας του θα εκτροχιάσουν για άλλη μια φορά τα πράγματα και ο τρόμος θα καταλάβει τους πάντες. Ο Πάρις, αν και μετανοιωμένος, δεν δείχνει διάθεση συναίνεσης έως την στιγμή που η τηλεόραση θα διακόψει το πρόγραμμά της για να μεταδώσει το μοιραίο τροχαίο ατύχημα του τραγικού δασκάλου μας…

Κυριακή 26/12, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 113 Σεζόν 1: Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης), πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κυριακή 26/12, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 13 Σεζόν 1: Στη σπηλιά, εκεί όπου η αόρατη δύναμη αναβλύζει πιο δυνατή από ποτέ, κορυφώνεται η επέτειος των εκατό χρόνων από το προηγούμενο μακελειό. Με τον Δρακο-Μιχάλη και τον Δρακο-Στρατή να τους ακολουθούν στενά, η Ίρις, με τα παιδιά και τη Ναυσικά προσπαθούν να προλάβουν τον Μπάμπα Μπομπ. Όμως, ένα νέο ξέσπασμα της αόρατης δύναμης τους εμποδίζει να προχωρήσουν, αφήνοντας πίσω της τον Αλέξανδρο αναίσθητο. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον μικρό της αδελφό, η Ναυσικά χωρίζεται από τους υπόλοιπους, ακριβώς τη στιγμή που τους εντοπίζουν ο Δρακο-Μιχάλης και ο Δρακο-Στρατής. Η αόρατη δύναμη έχει πλέον ξυπνήσει για τα καλά, οδηγώντας τους χωριανούς σε μάχη μέχρι τελικής πτώσης, σύμφωνα με την παλιά παράδοση του πετροπολέμου.

Μνήμες από προηγούμενα ξεσπάσματα της βεντέτας ξυπνούν και πλέον τίποτα δε φαίνεται ικανό να σταματήσει τους αφιονισμένους Δρακάκηδες και Καζάκηδες. Πίσω στη σπηλιά, ο Δρακο-Μιχάλης ακινητοποιεί την Ίριδα και τη Λουλού και απαγάγει τον Ντόντο και τον Γιώργο. Ο Βασίλης τους παρακολουθεί και επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή, ενώ όλοι βρίσκονται υπό την απειλή όπλων των ΕΚΑΜ. Ο Αναστασάκης συστήνει ψυχραιμία, όμως η αόρατη δύναμη έχει πλέον γιγαντωθεί και αλωνίζει μέσα και έξω από τη σπηλιά. Οι σφαίρες και οι πέτρες πέφτουν βροχή και όλοι βυθίζονται στη δίνη της. Ο Γιώργος και ο Ντόντος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τη σταματήσουν και εκπληρώνουν, επιτέλους, το πεπρωμένο τους. Μια νέα μέρα ξημερώνει στο Καλοχώρι. θα είναι όμως τα πράγματα όπως πριν;

Ταινίες

Σάββατο 25/12, 21:00 Ο Γκριντς (Dr. Seuss’ The Grinch) στο STAR
Ο Γκριντς (Dr. Seuss' The Grinch)

Ο Γκριντς (Dr. Seuss’ The Grinch)

Tαινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής, κινεζικής, ιαπωνικής, γαλλικής συμπαραγωγής (2018).

Υπόθεση: Η ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη, που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά ?μαλακώνει? χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείο, τρυφερό και οπτικά μοναδικό, η ταινία αφηγείται μια παγκόσμια ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αισιοδοξίας. Ο Γκριντς, ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκριντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο δυνατούς εορτασμούς τους. Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα τρεις φορές πιο φαντασμαγορικά, ο Γκριντς συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του: αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κλέψει τα Χριστούγεννα.

Σάββατο 25/12, 22:30 Last Christmas στον ΑΝΤ1
Last Christmas

Last Christmas

Κομεντί αμερικανο-βρετανικης παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ

Παίζουν: Εμίλια Κλάρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γιο, Έμα Τόμσον

Υπόθεση: Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ (Χένρι Γκόλντινγκ) φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου … και πρέπει να έχεις πίστη.

Κυριακή 26/12, 08:45 Ο Γιός Του Άϊ Βασίλη (Arthur Christmas) στον ANT1
Ο Γιός Του Άϊ Βασίλη (Arthur Christmas)

Ο Γιός Του Άϊ Βασίλη (Arthur Christmas)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Μπάρι Κουκ, Σάρα Σμιθ

Υπόθεση: Ο Άρθουρ δεν είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα, καθώς ο πατέρας του δεν είναι άλλος από τον… Αϊ Βασίλη αυτοπροσώπως. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ολοταχώς, ο Άρθουρ κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί χρήσιμος στην καλά κρυμμένη κάπου στο Βόρειο Πόλο υπερσύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, όπου οι πάντες δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να ετοιμάσουν εγκαίρως τα παιχνίδια που θα μοιραστούν στα παιδιά όλου του κόσμου. Όμως, όταν από λάθος υπολογισμούς ένα κοριτσάκι κινδυνεύει να μείνει χωρίς δώρο, ο αδέξιος μα εξαιρετικά φιλότιμος Άρθουρ θα ξεκινήσει μια τρελή κούρσα με το χρόνο, προκειμένου να δώσει τη λύση, προτού ξημερώσουν τα φετινά Χριστούγεννα!

Κυριακή 26/12, 17:15 Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ (Notting Hill) στο STAR
Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ (Notting Hill)

Μια Βραδιά Στο Νότινγκ Χιλ (Notting Hill)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1999). Σκηνοθεσία: Ρότζερ Μίτσελ

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Χιου Γκραντ, Χιου Μπόνβιλ, Ρις Ίφανς

Υπόθεση: Ένα μοιραίο παιχνίδι της τύχης και ο Γουίλιαμ Θάκερ, ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στο κέντρο του Νότινγκ Χιλ, γνωρίζεται με τη διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό Αν Σκοτ. Σύντομα ένα φλογερό ειδύλλιο αναπτύσσεται ανάμεσά τους και η σχέση τους θα δοκιμαστεί από τον κοινωνικό περίγυρο του Γουίλιαμ καθώς όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά έχει ο απλός αυτός βιβλιοπώλης με μια σταρ του σινεμά…

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 25/12, 14:35 Ιωάννινα: Η Πόλη των Θρύλων στο COSMOTE HISTORY HD
Ιωάννινα: Η Πόλη των Θρύλων στο COSMOTE HISTORY HD

Ιωάννινα: Η Πόλη των Θρύλων στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής 2 Vision (2019). Σκηνοθεσία: Γιώργος Δαμασκόπουλος

Υπόθεση: Χτισμένα στις όχθες της ειδυλλιακής λίμνης Παμβώτιδας, τα Ιωάννινα είναι μια πόλη με πολλά πρόσωπα και ιστορία αιώνων. Θρύλοι ξεπροβάλλουν σε κάθε γωνιά: στο νησί του Αλή Πασά, στο κάστρο, στα μουσεία, στους λιθόστρωτους δρόμους.

Σάββατο 25/12, 21:00 Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Ελληνική Λαϊκή Μουσική στο COSMOTE HISTORY HD
Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Ελληνική Λαϊκή Μουσική στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Μίκης Θεοδωράκης και η Ελληνική Λαϊκή Μουσική στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βέλγικης παραγωγής (1963). Σκηνοθεσία: Ζαν Αντουάν

Υπόθεση: Ο εμβληματικός συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης μάς ξεναγεί στο τοπίο της ελληνικής λαϊκής μουσικής κι εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ασχολήθηκε με αυτή. Παράλληλα, κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες ερμηνεύουν γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Κυριακή 26/12, 20:15 Τα 10 πιο Φονικά Όπλα της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD
Τα 10 πιο Φονικά Όπλα της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Τα 10 πιο Φονικά Όπλα της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2016).

Υπόθεση: Σε κάθε ιστορική περίοδο, η ανθρωπότητα προσπαθούσε διαρκώς να εφευρίσκει νέα και πιο αποτελεσματικά όπλα. Από το βυζαντινό ‘υγρόν πυρ’ έως το τόξο των Μογγόλων πολεμιστών, μια παρουσίαση των 10 φονικότερων όπλων της αρχαιότητας.

Κυριακή 26/12, 21:00 Antoine ο Καλότυχος: Στο Σταυροδρόμι των Αυτοκρατοριών στο COSMOTE HISTORY HD
Antoine ο Καλότυχος: Στο Σταυροδρόμι των Αυτοκρατοριών στο COSMOTE HISTORY HD

Antoine ο Καλότυχος: Στο Σταυροδρόμι των Αυτοκρατοριών στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής COSMOTE TV και Anemon (2021). Σκηνοθεσία: Νεφίν Ντινκ

Υπόθεση: Βασισμένο στα απομνημονεύματα και το μοναδικό αρχείο του Αντουάν Κόπε, το ντοκιμαντέρ καταγράφει την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τις ανταλλαγές πληθυσμών του 1922-23 και τη δημιουργία της σύγχρονης Τουρκίας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 25/12, 21:00 Αλαντίν (Aladdin) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Αλαντίν (Aladdin)

Αλαντίν (Aladdin)

Ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μίνα Μασούντ, Ναόμι Σκοτ

Υπόθεση: Μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων επιστρέφει με μια φαντασμαγορική διασκευή, για να ζωντανέψει την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου Αλαντίν, της θαρραλέας πριγκίπισσας Γιασμίν και του μαγικού Τζίνι…

Σάββατο 25/12, 23:15 Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame)

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο

Υπόθεση: Με τον μισό πληθυσμό της Γης αποδεκατισμένο, οι εναπομείναντες Εκδικητές ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σύμπαν. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Κυριακή 26/12, 19:45 Moulin Rouge! στο COSMOTE CINEMA 2HD
Moulin Rouge!

Moulin Rouge!

Μιούζικαλ αμερικανικής και αυστραλιανής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν

Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Νικόλ Κίντμαν, Τζον Λεγκουιζάμο

Υπόθεση: Στο Παρίσι του 1900, ένας νεαρός Άγγλος ποιητής, που επιθυμεί να μυηθεί στην μποέμικη ζωή, γνωρίζει και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια ακριβοπληρωμένη εταίρα, πρωταγωνίστρια σε ένα φαντασμαγορικό σόου. Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

Κυριακή 26/12, 22:00 Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (Around the World in 80 Days) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (Around the World in 80 Days)

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (Around the World in 80 Days)

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής και ιρλανδικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Στιβ Κούγκαν, Σεσίλ Ντε Φρανς

Υπόθεση: Ένας εκκεντρικός εφευρέτης στοιχηματίζει πως μπορεί να γυρίσει τον κόσμο μέσα σε 80 μέρες. Στην περιπέτεια αυτή τον συνοδεύει ο βοηθός του, που με τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες τον υπερασπίζεται όποτε βρίσκεται σε κίνδυνο.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Spiderman into the Spider Verse (Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν)
Spiderman into the Spider Verse (Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν)

Spiderman into the Spider Verse (Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν)

Ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2013. Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσεϊ, Ρόντνεϊ Ρόθμαν, Μπομπ Περσιτσέτι

Υπόθεση: Ο φιλικός τιμωρός της γειτονιάς σας. Με λίγη φαντασία ο καθένας μπορεί να φορέσει τη μάσκα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b