MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου.

The Holiday
The Holiday
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 75 Σεζόν 2: Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα… Η Αλίκη προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της το εορταστικό πνεύμα μια και είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον Φίλιππο. Παράλληλα, μάταια πασχίζει να πείσει τους κτηνοτρόφους για τα επικίνδυνα σχέδια του εργοστασίου. Η γυναίκα που μολύνθηκε χάνει τη ζωή της κι η Αλίκη, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση με άγνωστες γι’ αυτήν συνέπειες. Ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του και καταφεύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο για να καταφέρει να φύγει παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά… Ο Διοικητής κρατά όμηρο την Σοφία, προκειμένου η Αθηνά να υποκύψει στα σχέδια του Στέφανου… Κανείς τους δεν υποψιάζεται τις αληθινές προθέσεις του Διοικητή, μέχρι που μια νέα μαρτυρία έρχεται να τα ανατρέψει όλα…

21:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 25 Σεζόν 9: Λίγο πριν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν η Βέλη δείχνει αναστατωμένη και ο Άγγελος προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει… Παραμονές Χριστουγέννων και η Βούλα δεν ξέρει πώς να φέρει με τρόπο στον Μηνά ότι θα φιλοξενήσουνε τη φίλη της τη Μαίρη για αρκετό καιρό. Δεν φαντάζεται πως ο Μηνάς, έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, για τον φίλο του τον Αλέκο… Ο Μπάμπης δεν θέλει να γιορτάσουν Χριστούγεννα με τον Άλκη. Αλλά δεν γίνεται το δικό του και τότε το πνεύμα των Χριστουγέννων τα ανατρέπει όλα… Ο Ηλίας αναλαμβάνει εθελοντής άγιος Βασίλης και η Καίτη διακοσμήτρια Χριστουγέννων της πόλης. Και οι δυο αποτυγχάνουν με απόλυτη επιτυχία. Guest: Κ. Κάππα

Ταινίες

16:20 Το Αστέρι Των Χριστουγέννων (The Star) στο MEGA
Το Αστέρι Των Χριστουγέννων (The Star)

Το Αστέρι Των Χριστουγέννων (The Star)

Χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων. Σκηνοθεσία: Τίμοθι Ρέκαρτ

Υπόθεση: Το «αστέρι» είναι ένας μικρός αλλά γενναίος γάιδαρος, ο Μπο, που λαχταρά μια ζωή μακριά από μύλο του χωριού του. Μια μέρα βρίσκει το θάρρος να απελευθερωθεί και τελικά ζει τηην περιπέτεια των ονείρων του. Στο ταξίδι του, συνεργάζεται με τη Ρουθ, ένα αξιαγάπητο πρόβατο που έχει χάσει το κοπάδι της και τον Ντέιβ, ένα περιστέρι με πολλές φιλοδοξίες. Μαζί με τρεις καμήλες και μερικά ακόμα ζώα, ο Μπο και οι νέοι του φίλοι ακολουθούν το αστέρι και γίνονται οι ήρωες στη μεγαλύτερη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ – τα πρώτα Χριστούγεννα!

21:00 Αναστασία: Μια Φορά Κι Έναν Καιρό (Anastasia: Once Upon A Time) στο ΣΚΑΪ
Αναστασία: Μια Φορά Κι Έναν Καιρό (Anastasia: Once Upon A Time)

Αναστασία: Μια Φορά Κι Έναν Καιρό (Anastasia: Once Upon A Time)

Οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2020. Σκηνοθεσία: Μπλέικ Χάρις

Παίζουν: Μπράντον Ρουθ, Ντόνα Μέρφι, Αμάια Μίλερ, Έμιλι Κάρεϊ, Τζο Κόι, Κένταλ Βέρτες

Υπόθεση: Την εποχή της Ρωσικής Επανάστασης, η Αναστασία των Ρομανόφ, όπως και όλη η οικογένειά της βρίσκεται καταδιωκόμενη από τον Βλαντιμίρ Λένιν. Μέσω μιας μαγικής πύλης, η νεαρή Αναστασία κάνει ένα ταξίδι στον χωροχρόνο και μεταφέρεται ξαφνικά στην Αμερική του 1988. Εκεί η Αναστασία θα γίνει κολλητή φίλη με τη συνομήλική της, Μέγκαν, και μαζί θα ζήσουν τις πιο απίθανες περιπέτειες.

22:00 Ο Βασιλιάς Των Λιονταριών (The Lion King) στον ALPHA
Ο Βασιλιάς Των Λιονταριών (The Lion King)

Ο Βασιλιάς Των Λιονταριών (The Lion King)

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία: Ρότζερ Άλλερς, Ρομπ Μίνκοφ

Υπόθεση: Ο Σίμπα, ένα μικρό λιοντάρι γεμάτο θάρρος και δίψα για ζωή, προορίζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της ζούγκλας μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όμως, ο φθονερός θείος του, ο Σκαρ, που επιβουλεύεται το θρόνο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Αφού αρχίσει να χειραγωγεί τον μικρό Σίμπα, πείθοντάς τον ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, σύντομα το μικρό λιοντάρι θα οδηγηθεί απεγνωσμένο στην αυτοεξορία. Η προσωπική του περιπέτεια θα αποκτήσει άλλο νόημα, όταν στη ζωή του μπουν δύο απρόβλεπτα πλάσματα, ο Τιμόν και ο Πούμπα, που ζουν σύμφωνα με το μότο «Hakuna Matata» (καμιά ανησυχία). Ωστόσο, ο Σίμπα θα έρθει κάποια στιγμή σε επαφή με το παρελθόν του με απρόβλεπτο τρόπο, και τότε δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα του ο πραγματικός του εαυτός. Η μέρα που θα επιστρέψει πίσω στο βασίλειο, για να διεκδικήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα την τιμή και τη ζωή που του έκλεψαν τόσο άδικα, δεν είναι πολύ μακριά…

23:30 The Karate Kid II στον ANT1
The Karate Kid II

The Karate Kid II

Νεανική περιπέτεια καράτε αμερικάνικης παραγωγής (1986). Σκηνοθεσία: Τζον ‘Αβιλντσεν

Παίζουν: Νοριγιούκι “Πατ” Μορίτα, Ραλφ Μάτσιο, Πατ Τζόνσον, Μπρους Μάλμουθ

Υπόθεση: Ο Αμερικανο-ιάπωνας Μιγιάκι και ο νεαρός μαθητής του Ντάνιελ πηγαίνουν στην πατρίδα του πρώτου. Εκεί, ο Μιγιάκι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σάτο, τον προ 25ετίας αντίζηλό του για την καρδιά της ίδια γυναίκας, και ο Ντάνιελ τον Τσόζεν, ανιψιό και μαθητή του Σάτο. Παράλληλα, ο νεαρός Αμερικανός θα νιώσει την καρδιά του να χτυπά για την Γιούκι. Η διπλή αναμέτρηση θα αποφευχθεί, για να μην προδοθούν οι αρχές του Μιγιάκι, αλλά ο Ντάνιελ θα αντιμετωπίσει τον Τσόζεν και θα αναδειχτεί νικητής, χρησιμοποιώντας και πάλι μια καινούρια τεχνική.

Ντοκιμαντέρ

13:40 Πενταδάκτυλος, Τόσο Κοντά… Μα Τόσο Μακριά στο COSMOTE HISTORY HD
Πενταδάκτυλος, Τόσο Κοντά... Μα Τόσο Μακριά στο COSMOTE HISTORY HD

Πενταδάκτυλος, Τόσο Κοντά… Μα Τόσο Μακριά στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Anadysis Films (2017). Σκηνοθεσία: Πασχάλης Παπαπέτρου

Υπόθεση: Ο Πενταδάκτυλος είναι η δεύτερη οροσειρά της Κύπρου στο κατεχόμενο τμήμα του νησιού. Με τη βοήθεια ειδικών, το ντοκιμαντέρ μάς καλεί να γνωρίσουμε τον πλούτο και τις ομορφιές του, καθώς και τη ζωή εκεί πριν την τουρκική εισβολή.

21:00 Κουραμπιές και Μελομακάρονο στο COSMOTE HISTORY HD
Κουραμπιές και Μελομακάρονο στο COSMOTE HISTORY HD

Κουραμπιές και Μελομακάρονο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV (2021). Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος

Υπόθεση: Κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει τις δικές της παραδόσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Πώς όμως προέκυψαν; Μια αναδρομή στην ιστορία των δύο πιο χαρακτηριστικών γλυκών των εορτών: του μελομακάρονου και του κουραμπιέ.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

15:30 Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (Epic) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (Epic)

Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (Epic)

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Κρις Γουέτζ

Υπόθεση: Μια ατρόμητη έφηβη μεταφέρεται με τρόπο μαγικό σε ένα μυστικό βασίλειο. Φτάνοντας εκεί, θα συμμαχήσει με μια ομάδα απίθανων χαρακτήρων, με σκοπό να σώσει τον κόσμο τους -αλλά και τον δικό της- από τις δυνάμεις του κακού.

21:00 Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (Daddy’s Home 2) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (Daddy's Home 2)

Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (Daddy’s Home 2)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Σον Άντερς

Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον

Υπόθεση: Για χάρη των παιδιών τους, ο Ντάστι (ο βιολογικός μπαμπάς) και ο Μπραντ (ο θετός μπαμπάς) έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν αρμονικά. Όλα αυτά, μέχρι που ο τσαμπουκάς μπαμπάς του Ντάστι και ο αφελής πατέρας του Μπραντ καταφθάνουν στην πόλη και φέρνουν το απόλυτο χάος στην οικογένεια.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Holiday
The Holiday

The Holiday

Ρομαντική κομεντί παραγωγής 2006. Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέιερς

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο

Υπόθεση: Κολλημένες σε έναν φαύλο κύκλο αδιέξοδων σχέσεων με άπιστους άντρες, η Αμάντα από το Λος Άντζελες και η Άιρις από το Λονδίνο αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b