MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS GIFTS

10 ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα από φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα

Ψάχνετε ακόμη το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Σε αυτά τα e-shops θα βρείτε πανέμορφα δώρα – για καλό σκοπό!

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Όσο αβέβαιοι κι αν είναι οι καιροί, συνεχίζουμε να βρίσκουμε τη χαρά μέσα από τα χριστουγεννιάτικα δώρα που προσφέρουμε κάθε χρόνο στους αγαπημένους μας.

Αυτά τα -περίεργα για όλους- Χριστούγεννα, εμείς επιλέγουμε δώρα που θα φέρουν χαρά όχι μόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και σε συνανθρώπους μας που αυτές τις ημέρες μάς έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Εξάλλου, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια γιορτή, αλλά μια αφορμή για την αγάπη, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Επιλέγοντας λοιπόν δώρα από τα e-shop των παρακάτω κοινωφελών ιδρυμάτων, μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε τον σκοπό τους, ενώ τους βοηθάτε να συνεχίσουν το έργο τους.

Σετ δώρου και γούρια από το Χαμόγελο του Παιδιού
Ξύλινο Ρόδι με ευχή δεμένο σε κορδέλες και μεταλλικό στοιχείο με το λογότυπο του οργανισμού. Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 25 εκ. Ρόδι:9εκ.Χ7εκ.

Γούρι – Στολίδι Το Ρόδι της Καλής Χρονιάς, Διαστάσεις: 25 εκ. Ρόδι:9εκ.Χ7εκ.

Σετ δώρου Πετσέτα Σώματος με Σαπουνάκια, Διάσταση πετσέτας: 150cm x 75cm, 100% Βαμβάκι

Σετ δώρου Πετσέτα Σώματος με Σαπουνάκια, Διάσταση πετσέτας: 150cm x 75cm, 100% Βαμβάκι

Από τετράδια μέχρι ποδιές για την κουζίνα, και από γούρια μέχρι και μπρελόκ, το e-shop του Χαμόγελου του Παιδιού είναι γεμάτο με όμορΒοηθήστε κι εσείς να εκπληρωθούν οι βαθύτερες ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, επιλέγοντας κάτι όμορφο από το e-shop τους για να το χαρίσετε σε εκείνους που αγαπάτε πιο πολύ.φες ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Από τις πιο όμορφες προτάσεις του οργανισμού είναι τα γούρια του, όπως το παραπάνω ξύλινο ρόδι με ευχή δεμένο σε κορδέλες και μεταλλικό στοιχείο με το λογότυπο του οργανισμού, το οποίο αποτελεί δημιουργία της ομάδας του εθελοντικού εργαστηρίου του Χαμόγελου του Παιδιού, στα 4€. Πολύ όμορφα είναι όμως και τα σετ δώρου που ο οργανισμός προτείνει όπως το παραπάνω σετ δώρου με πετσέτα σώματος σε διάφορα χρώματα (καφέ, κόκκινο ή γκρι) και τρια αρωματικά σαπουνάκια, σε χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου, στα 18€. Μπορείτε να ανακαλύψετε κι άλλα δώρα του οργανισμού, με ένα κλικ εδώ.

Όμορφα γούρια από το Make-Α-Wish
Χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο γούρι plexi glass σε χρυσό

Χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο γούρι plexi glass σε χρυσό

Κρεμαστό γούρι με μεταλλικό 22 σε εκρού.

Κρεμαστό γούρι με μεταλλικό 22 σε εκρού.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Με ένα μόνο κλικ στο e-shop του οργανισμού, μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς τα παιδιά αυτά και να κάνετε τα Χριστούγεννα τους λίγο πιο ξεχωριστά. Επιλέγοντας λοιπόν κάποιο από τα 22 δώρα που έχουν ετοιμάσει για εσάς, βοηθάτε να φροντίσουν 22 παιδιά. Τι λέτε λοιπόν για ένα πανέμορφο γούρι, όπως για παράδειγμα το παραπάνω επιτραπέζιο χρυσό γούρι στα 12€ ή το εκρού κρεμαστό γούρι με μεταλλικές λεπτομέρειες στα 22€; Αυτά και πολλά ακόμη όμορφα δώρα στο e-shop του Make A Wish.

Κοσμήματα-γούρια από τον Σύλλογο Ελπίδα
Σκουλαρίκια-Γούρι από τον Σύλλογο Ελπίδα για το 2022

Σκουλαρίκια-Γούρι από τον Σύλλογο Ελπίδα για το 2022

Όπως όλο τον χρόνο, έτσι και τα Χριστούγεννα, ο Σύλλογος Ελπίδα βοηθά τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειες τους. Για να στηρίξετε λοιπόν το έργο τους, μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop τους και να διαλέξετε ανάμεσα σε κομψά γούρια για το 2021, κοσμήματα, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλλά και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Εμείς ξεχωρίσαμε τα πολύ κομψά σκουλαρίκια, που σχεδίασαν ειδικά για το 2022. Βρείτε κι άλλα δώρα του συλλογου Ελπίδα εδώ.

Κρεμαστό κόσμημα Zolotas στο ARTεμείς
Παντατίφ από τον οίκο Zolotas

Παντατίφ από τον οίκο Zolotas

H ARTεμείς είναι το “μαγαζί” που ίδρυσε ο ΕΛΕΠΑΠ, για να δώσει εργασία σε άτομα με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, μπορείτε να συμβάλετε στο έργο τους, επιλέγοντας ένα όμορφο δώρο από το e-shop του ARTεμείς. Εμείς ξεχωρίσαμε τo πολύ κομψό παντατίφ COSMOS του Οίκου Zolotas με πράσινο κορδόνι στα 35€, πολύ όμορφα όμως είναι και τα (επιτραπέζια ή κρεμαστά) γούρια τους, αλλά και τα χριστουγεννιάτικα ρόδια που έρχοναι σε πολύ όμορφα σχέδια και τιμές που ξεκινούν από 6€.

Αρωματικά κεριά και διακοσμητικά από τον Σύλλογο «Φλόγα»
Κόκκινη Κολοκύθα ’22 / Λευκό αρωματικό κερί

Κόκκινη Κολοκύθα ’22 / Λευκό αρωματικό κερί

Η Φλόγα στηρίζει τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τις οικογένειές τους. Στο e-shop τους θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία δώρων, από ρούχα και σχολικά είδη, μέχρι και διακοσμητικά, ιδανικά για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας. Εμείς ξεχωρίσαμε τα αρωματικά κεριά στα 8€, αλλά και τις κολοκύθες-γούρια για το 2022, που έρχονται σε κόκκινο, πράσινο και χρυσό χρώμα, στα 12€. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις υπόλοιπες προτάσεις της “Φλόγας” εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο θεατρικό top 3 της (μέχρι τώρα) χειμερινής σεζόν12.09.2018

Προσωποποιημένα καδράκια από την Αμυμώνη
Ξύλινο κάδρο (25 x 25) με ζωγραφιστό κορίτσι, διακοσμημένο με βαμβακερό κορδόνι και ζωγραφισμένες καρδούλες.

Ξύλινο κάδρο (25 x 25) με ζωγραφιστό κορίτσι, διακοσμημένο με βαμβακερό κορδόνι και ζωγραφισμένες καρδούλες.

Η Αμυμώνη προσφέρει εκπαίδευση, θεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη σε άτομα με προβλήματα όρασης και άλλες αναπηρίες. Στο e-shop τους θα βρείτε μία πραγματικά αξιοθαύμαστη ποικιλία από διακοσμητικά για το σπίτι, όπως καδράκια, τελάρα και κομμάτια ειδικά για παιδιά, αλλά και πολύ όμορφα κοσμήματα. Εμείς ξεχωρίσαμε τα προσωποιημένα κάδρα, για αγόρια και κορίτσια, τα οποία μπορούν να γίνουν ένα πολύ ξεχωριστό προσωποποιημένο δώρο, αφού μπορείτε να προσθέσετε το όνομα της επιλογής σας (στα 22€). Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ανάμεσα στις πολλές επιλογές που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ δώρου.

Χριστουγεννιάτικες κούπες και μαξιλάρια από τα Παιδικά χωριά SOS
Κόκκινη κεραμική κούπα “Santa’s helper”

Κόκκινη κεραμική κούπα “Santa’s helper”

Χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι με έλατα – αστέρια

Χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι με έλατα – αστέρια

Τα Παιδικά Χωριά SOS χαρίζουν ένα οικογενειακό περιβάλλον σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη, φιλοξενώντας το σε μία από τις 23 δομές του σε όλη την χώρα, είτε καταβάλλοντας προσπάθεια για παραμονή με την οικογένειά του. Φέτος τα Χριστούγεννα στηρίζουμε τον αγώνα τους, επιλέγοντας ένα δώρο από το e-shop. Μία όμορφη επιλογή είναι οι χριστουγεννιάτικες κούπες στα 4€, αλλά και τα μαξιλάρια που δίνουν μία άκρως γιορτινή νότα στο σπίτι, στα 10€. Μπορείτε να βρείτε κι άλλα δώρα για τους αγαπημένους σας εδώ.

Φούτερ με το λογότυπο του Αρκτούρου
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARCTUROS (@arcturos)


Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προστατεύει την υπό εξαφάνιση καφέ αρκούδα, τους λύκους και την ευρύτερη άγρια πανίδα. Μέσω του e-shop του προσφέρει ξεχωριστές και όμορφες προτάσεις για δώρα, όπως ρούχα, χριστουγεννιάτικα στολίδα, σχολικά είδη, διακοσμητικά, είδη για το σπίτι (όπως οδοντόβουρτσα από μπαμπού) ακόμη και δωράκια για τα κατοικίδιά μας. Μία όμορφη επιλογή είναι αυτό το κλασικό φούτερ με κουκούλα, το οποίο θα βρείτε σε διάφορα χρώματα, στην τιμή των 28€.

Παζλ από το Save a Greek Stray

Το Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό την προστασία των αδέσποτων ζώων. Στο e-shop του SGS θα βρείτε οικολογικά δώρα και διασκεδαστικά πάζλ! Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν περάστε την ώρα σας δημιουργικά και ευχάριστα φτιάχνοντας ένα puzzle. Το κάθε σχέδιο έχει τη δική του ιστορία -για παράδειγμα η εικονιζόμενη Άισα είναι ένα θηλυκό αδέσποτο σκυλάκι πέντε ετών που ψάχνει οικογένεια. Το παζλ κοστίζει 15,99€ και είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡεβεγιόν με gourmet μενού σε 10 αθηναϊκά εστιατόρια12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b