MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow)
Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow)
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 73 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης προσπαθεί να συγκρατήσει τον Χρήστο που είναι έξω για την άδικη σύλληψη της Σοφίας. Ο Χάρης περιμένει τον Πέρη για να υπογράψει την επιταγή. Ο Πέρης, όμως, δεν εμφανίζεται ποτέ… Η Αθηνά μαθαίνει από τον Δημήτρη τι ζητάει ο Στέφανος απ’ αυτήν… Μία γυναίκα βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μία καταγγελία. Εκεί βλέπει τον Διοικητή και αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον βιαστή της. Η Αθηνά αποφασίζει να μπει η ίδια μπροστά για να καταφέρουν να συλλάβουν τον Στέφανο…

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 68 Σεζόν 2: Ο Κανέλλος έχει χάσει το σήμα του και μαζί και το νόημα της ύπαρξής του. Η Μάρμω επιστρατεύει τον Μένιο, για να γοητεύσει την Καρμέλα και να μάθει τα μυστικά της, μόνο που ο Μένιος άθελά του έχει προλάβει να την… απογοητεύσει και πρέπει να βρει τρόπο να το πάρει αλλιώς. Αλλιώς πρέπει να το πάρει κι ο Ηλίας, αν δεν θέλει να χάσει την προεδρία. Η Καρμέλα, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει ζήσει έναν έρωτα μεγάλο με τον Βαγγέλα, αλλά είναι αποφασισμένη να πάρει το μυστικό της στον τάφο. Μεγάλο έρωτα ζούνε και η Κατερίνα με τον Παναγή και το δαχτυλίδι της Κατερίνας επιστρέφει στη θέση του… Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης μαθαίνει πως ο παππούς του έχει πεθάνει και αποφασίζει να καλέσει το πνεύμα του για να το… επιβεβαιώσει! Τι θα κάνει όταν ο Βαγγέλας απαντήσει στο «κάλεσμα» του;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 45 Σεζόν 1: Η Τζοβάνα αγνοείται κι ο Μενέλαος βάζει λυτούς και δεμένους για να τη βρει, ενώ η Ρωξάνη αναγκάζεται να δοκιμάσει την βιωματική πώληση αλλά ευτυχώς έχει την Όλγα βοηθό της σε αυτό. Ο Λευτέρης μετά από έναν τραγικό εφιάλτη, καλείται να αντιμετωπίσει μέσα του την αλήθεια σχετικά με την Νάντια και το γάμο τους. Από την άλλη, ο Δημήτρης αντιδρά όταν μαθαίνει για την πρόταση της Έλλης να παρουσιάζει σπίτια προς πώληση μέσα από την εκπομπή της Ρωξάνης. Κι ενώ ο Θωμάς ανησυχεί μήπως η Ρωξάνη δεν τον θεωρεί οικογένεια ο Άρης, αποφασίζει πως θα προμοτάρει το eshop του με ψευδώνυμο.

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 52 Σεζόν 1: Ο Μάρκος συναντάει τη Σίλια πιστεύοντας πως είναι η Αλεξάνδρα όσο η πραγματική παραμένει αιχμάλωτη αλλά αντί για απαντήσεις, γεμίζει με ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Ταυτόχρονα, η Κάτια αφήνεται στο πάθος της με τον Κωνσταντίνο ενώ ο Αλέξης απεγνωσμένος από την απειλή του Πατινιώτη στρέφεται στο τελευταίο του καταφύγιο. Αντίστοιχα ο Ανδρέας οδηγείται σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση που αποτρέπεται από τη Λουκία μέχρι που εμφανίζεται ένας ακόμη εχθρός. Τέλος, η Ζωή ανακαλύπτει τυχαία κάτι που κλονίζει την εμπιστοσύνη της στον Μάρκο και η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της νύχτας της με τον Κωνσταντίνο.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 104 Σεζόν 1: Ο Ανέστης ενημερώνει τον Δημήτρη πως ο Ισίδωρος διατηρεί χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του, μια πληροφορία που δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου, οποίος θα δώσει την ανάλογη εντολή. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της. Το ταξίδι, όμως, λήγει άδοξα. Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ. Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αποστόλης πλησιάζει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά. Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 64 Σεζόν 1: Ο Μαθιός είναι συντετριμμένος από τον χωρισμό του με τη Βασιλική. Καθώς η Αργυρώ αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι για το τι ξέρει πραγματικά η γιαγιά της για τον Άγγελο, εκείνος ενοχλημένος από την τυχαία συνάντηση του Αστέρη με τη Στέλλα βυθίζεται στη ζήλια. Πόσο ακόμα θα κρατά δέσμια τη Στέλλα η σκιά του παλιού της έρωτα; Παράλληλα, ο Μαθιός παίρνει το μεγάλο ρίσκο να τα βάλει με τον Αντώνη… Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι. Και το σχέδιο του Διονύση, όμως, βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους… Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους. Θα αντέξουνε να μείνουν μαζί ή η εκδίκηση της Σεμίνας θα καταστρέψει τα πάντα;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 51 Σεζόν 3: Ο Μελέτης ανακαλύπτει την πρόταση του Θέμη στην Μυρσίνη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Κυριάκος στριμωγμένος τους βρίσκει όλους απέναντι του ενώ η Ουρανία έχει φτάσει πια στα όρια της. Η Κορίνα απειλεί να αποκαλύψει στον πατέρα της την απιστία της Ζωής. Η Αιμιλία και ο Μελέτης προσπαθούν να την αποτρέψουν. Θα τα καταφέρουν;

Ταινίες

22:30 Η Μορφή Του Νερού (The Shape Of Water) στον ALPHA
Η Μορφή Του Νερού (The Shape Of Water)

Η Μορφή Του Νερού (The Shape Of Water)

Δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής και καναδικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Παίζουν: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ, Νταγκ Τζόουνς, Ρίτσαρντ Τζέκινς

Υπόθεση: Η Ελάιζα Εσπόζιτο είναι καθαρίστρια σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης με φόντο την Αμερική του Ψυχρού Πολέμου γύρω στο 1962. Δεν μπορεί να μιλήσει, καθώς την τραυμάτισαν στις φωνητικές χορδές. Κάνει παρέα με τη συνάδελφό της, Ζέλντα, και με τον γείτονά της, Τζάιλς, ο οποίος είναι κρυφά ομοφυλόφιλος. Μία μέρα, φέρνουν στο εργαστήριο ένα ον, το οποίο αιχμαλώτισε ο Συνταγματάρχης Ρίτσαρντ Στρίκλαντ. Η Ελάιζα μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο και ανακαλύπτει ότι είναι ένα ανθρωποειδές αμφίβιο για ένα αυστηρά απόρρητο πείραμα. Ταυτόχρονα ερωτεύεται παράφορα το αμφίβιο και κάνει τα πάντα για να το σώσει από τα μοχθηρά χέρια των ψυχροπολεμικών αφεντικών της.

23:20 Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow) στο ΣΚΑΪ
Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow)

Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη (Sleepy Hollow)

Ταινία τρόμου και μυστηρίου παραγωγής 1999. Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Κριστίνα Ρίτσι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Μάικλ Γκάμπον, Μαρκ Πίκερινγκ, Τζέφρεϊ Τζόουνς, Κάσπερ Βαν Ντίεν, Ίαν ΜακΝτίαρμιντ, Μάικλ Γκόου, Κρίστοφερ Γουόκεν

Υπόθεση: Στις αρχές του 18ου αιώνα, ο νεαρός επιθεωρητής Ίκαμποντ Κρέιν, πρωτοπόρος ερευνητικών τεχνικών όπως δακτυλικά αποτυπώματα και αυτοψίες, επισκέπτεται μια μικρή κωμόπολη για να διαλευκάνει μια σειρά από βίαιες δολοφονίες, στις οποίες όλα τα θύματα βρίσκονται αποκεφαλισμένα.

Ντοκιμαντέρ

17:00 Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός στο COSMOTE HISTORY HD
Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός στο COSMOTE HISTORY HD

Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία: Φιλ Γκράμπσκι

Υπόθεση: Με έδρα του την Κωνσταντινούπολη, ο Ιουστινιανός κατάφερε να επαναφέρει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο αρχικό της μεγαλείο για μια τελευταία φορά. Ανακαλύψτε την ιστορία και την κληρονομιά του ‘τελευταίου Αυτοκράτορα των Ρωμαίων’.

22:30 Χαμένοι Κόσμοι: Η Αρχαία Αθήνα στο COSMOTE HISTORY HD
Χαμένοι Κόσμοι: Η Αρχαία Αθήνα στο COSMOTE HISTORY HD

Χαμένοι Κόσμοι: Η Αρχαία Αθήνα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Άννα Τόμσον

Υπόθεση: Τον 5ο αιώνα π.Χ., ένας σπουδαίος άντρας οδήγησε την Αθήνα σε μια χρυσή εποχή κι άνοιξε το δρόμο στον δυτικό πολιτισμό. Το ντοκιμαντέρ υποκλίνεται στο μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας, με ένα ‘ταξίδι’ στην Αθήνα του Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

13:10 A Snowy Christmas στο COSMOTE CINEMA 2HD
A Snowy Christmas

A Snowy Christmas

Ρομαντική κομεντί καναδικής παραγωγής (2021). Σκηνοθεσία: Ρόμπιν Νταν

Παίζουν: Ελίσια Ροτάρου, Ντέιμον Ράνιαν, Τζένιφερ Γκίμπσον

Υπόθεση: Η Κέλι βρίσκεται στη γενέτειρά της για τα Χριστούγεννα, όταν μαθαίνει ότι το σπίτι της οικογένειάς της κινδυνεύει με κατεδάφιση. Άραγε ο γοητευτικός εργολάβος που γνώρισε πρόσφατα μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος;

23:10 Η Κατάσκοπος (The Operative) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Η Κατάσκοπος (The Operative)

Η Κατάσκοπος (The Operative)

Θρίλερ αμερικανικής, γαλλικής και ισραηλινής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ

Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Κας Άνβαρ

Υπόθεση: Μια κατάσκοπος επιστρατεύεται από τη Μοσάντ για να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή στην Τεχεράνη. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, διακινδυνεύοντας τόσο τη μυστική επιχείρηση όσο και τη ζωή της.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Bone Collector (Συλλέκτης Οστών)
The Bone Collector (Συλλέκτης Οστών)

The Bone Collector (Συλλέκτης Οστών)

Θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 1999. Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα

Υπόθεση: Μία νεαρή αστυνομικός συνεργάζεται απρόθυμα με έναν παράλυτο πρώην ντετέκτιβ για να πιάσουν έναν ανατριχιαστικό μανιακό δολοφόνο, σε αυτό το αστυνομικό θρίλερ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b