MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου.

Alien Covenant
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 18/12, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 2: Η Θάλεια αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για τα αισθήματά της στον Ευθύμη, αλλά εκείνος της δηλώνει πως προτιμάει να μείνουν δυο φίλοι. Όσο κι αν η απόφασή του αυτή τον στενοχωρεί, δεν εξηγεί σε κανέναν γιατί. Η Αριστέα, από την άλλη, του έχει βρει πάλι την ιδανική νύφη κι είναι πολύ χαρούμενη. Όταν, όμως, του το ανακοινώνει, εκείνος κάνει ένα μεγάλο ξέσπασμα και της λέει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ. Η Αριστέα πανικοβάλλεται, αλλά πιο πολύ πανικοβάλλονται η Δέσποινα κι η Φούλη από το ξέσπασμα του Ευθύμη και αποφασίζουν να μιλήσουν στην Αριστέα για να σταματήσει να τον πιέζει. Η Αριστέα μαθαίνει την αλήθεια, αλλά αυτό δεν πρόκειται να την πτοήσει! Το προξενιό θα γίνει και ο Ευθύμης της θα παντρευτεί! Βέβαια, αυτά που θα ακολουθήσουν δεν τα περιμένει κανείς…

Σάββατο 18/12, 22:00 Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1
Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1: Χάρις στο Δημήτρη, ο προδότης αποκαλύπτεται και τιμωρείται. Αυτό, όμως, θα δημιουργήσει υποψίες για εκείνον. Ο Μανώλης έρχεται στην Αθήνα και οργανώνει με τον Κυριάκο την Έλλη και τους άλλους ένα μεγάλο σαμποτάζ. Ο Δημήτρης, όμως, όπως και πολλοί άλλοι έγινε στόχος. Κάποια μέρα, χτυπάει η πόρτα και έρχονται Γερμανοί και Ελληνες συνεργάτες τους για έρευνα. Αναστατώνουν το σπίτι. Δε βρίσκουν τίποτα αλλά παίρνουν το Δημήτρη μαζί τους. Από εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σαν να σταμάτησε για τη Ντόρα. Ούτε κουράγιο να συμμαζέψει το σπίτι δε βρίσκει. Η μόνη της έγνοια να μάθει για τον άντρα της. Που τον πήγανε.. να τον δει για λίγο. Τρέχει… Παρακαλάει, τίποτα. Από την απελπισία τη βγάζει η εμφάνιση της Μαρίας. Της φέρνει γράμμα από τον άντρα της.

Ο γιος της Μαρίας, ο Μήτσος δηλαδή, είναι και εκείνος στο ίδιο στρατόπεδο. Γνωρίζει το Δημήτρη. Μπορεί, όμως, η Μαρία να τον βλέπει, να του πηγαίνει ρούχα, να παίρνει τα άπλυτα. Έτσι η Ντόρα μαθαίνει, που έχουν τον άντρα της και αρχίζει να πηγαίνει και εκείνη να τον βλέπει. Οι δύο γυναίκες, τόσο διαφορετικές, δένονται. Η Μαρία, που έχει ήδη χάσει το μεγαλύτερο της γιο και έχει μείνει μόνο με το μικρό, το δωδεκάχρονο Κωστάκη, έρχεται ταχτικά στο σπίτι της κυρίας Ντόρας. Τη βοηθάει να το βάλει σε τάξη πάλι και μαζί πηγαίνουν στο στρατόπεδο. Κάποια μέρα, σε μία από τις ταχτικές τους επισκέψεις, επιστρέφουν στη Μαρία τα ρούχα του γιου της, που είχε πάει την προηγούμενη φορά. Άθικτα. Δείγμα ότι τον έχουν εκτελέσει. Η κυρία Ντόρα συμπαραστέκεται στον πόνο της φίλης της. Της προτείνει να έρθουν με τον Κωστάκη και να μείνουν σπίτι της. Υπόσχεται ότι όταν, με το καλό, απελευθερωθούν και γυρίσει ο άντρας της, θα αναλάβουν τη μόρφωση του. Η εξέλιξη, όμως, θα είναι διαφορετική.

Σάββατο 18/12, 23:00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1
Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Σεπτέμβριος. Οι μουσικές του καλοκαιριού έχουν σιγήσει και ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) πρέπει τώρα να επιστρέψει στην γκρίζα ζωή του Λονδίνου, που μοιάζει ακόμα πιο μουντή και εσωστρεφής από ποτέ. Όμως, καθώς, προετοιμάζεται για την αναχώρησή του αποχαιρετώντας ανθρώπους και τόπους, η άφιξη της Έλι (Margaret Clunie) στο νησί και στη ζωή του έρχεται να ανατρέψει τις βεβαιότητές του, να αλλάξει τα σχέδιά του. Ή, μήπως, όχι; Η Στεφανία (Χαρά- Μάτα Γιαννάτου), η νεαρή δημοσιογράφος, θα του χαλάσει τα σχέδια. Η Στέλλα (Άννα Μάσχα) θα του δώσει το θάρρος που του λείπει. Κάμπτονται οι αντιστάσεις της λογικής; Ερωτευόμαστε την εικόνα ή την ψυχή;

Κυριακή 19/12, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 106 Σεζόν 1: Η Βασιλική επικοινωνεί με τον Στέφανο αλλά και πάλι αρνείται να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται και με ποιον. Παράλληλα, εκείνη κι ο Φίλιππος αγοράζουν μωρουδιακά κι ανυπομονούν να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα. Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα. Η Χάιδω εκτελεί χρέη νταντάς για να βοηθήσει τον Λυκούργο. Εκείνος, βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, και δεν μένει ασυγκίνητος. Η Μυρτάλη παίρνει έγκριση για το δάνειο κι ανακοινώνει στην Ισμήνη πως μπορεί να προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας φτάνουν στο ελαιοτριβείο. Την ίδια ώρα όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες.

Κυριακή 19/12, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA
Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Η ανακάλυψη του κοινού σημαδιού που έχουν ο Γιώργος και ο Ντόντος είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ με την Ίριδα να συνειδητοποιεί ότι ο Μπάμπα Μπομπ, τελικά, έκανε λάθος. Το κλειδί για τη λύση της κατάρας το κρατούν τα δύο αγόρια∙ αυτοί είναι οι μετεμψυχώσεις του Παυλή και του Στεφανή, όχι ο Μπάμπα Μπομπ και ο Παπακαζής. Ξεφεύγοντας από τον Δρακο-Μιχάλη και τον Δρακο-Στρατή, η Ίρις, τα αγόρια και η Λουλού κατευθύνονται στη σπηλιά για να εμποδίσουν τα σχέδια του Μπάμπα Μπομπ. Ο Παπακαζής κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει, την ίδια ώρα που ο Δρακο-Κωστής κρύβει την Καλογρίδη στη σπηλιά.

Πίσω στο χωριό, ο Αναστασάκης προσπαθεί να βγάλει άκρη ανάμεσα στους αντιμαχόμενους χωριανούς, που καλούνται να παραδώσουν τα όπλα τους, τον Βασίλη που ωρύεται στο κρατητήριο και τον Νικόλα που συνεργάζεται με τον Δρακο-Μιχάλη για να τον αποπροσανατολίσει. Μετανιωμένος για την προδοσία του, ο Σήφης πηγαίνει στην αστυνομία για να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Τελικά, με τη βοήθεια του μικρού Κομάντο, ο Βασίλης και ο Νεκτάριος καταφέρνουν να αποδράσουν. Και ενώ η βεντέτα στο χωριό φουντώνει, ο Βασίλης και ο Αναστασάκης ενημερώνονται ότι πρέπει να κατευθυνθούν επειγόντως στη σπηλιά.

Ταινίες

Σάββατο 18/12, 21:00 Τα Μυστικά Της Συμμορίας Των 5 (Kung Fu Panda: Secrets Of The Furious Five) στο STAR
Τα Μυστικά Της Συμμορίας Των 5 (Kung Fu Panda: Secrets Of The Furious Five)

Τα Μυστικά Της Συμμορίας Των 5 (Kung Fu Panda: Secrets Of The Furious Five)

Ταινία κινουμένων σχεδίων ιαπωνικής, γαλλικής, αμερικανικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Ραμάν Χου

Υπόθεση: Ο Δάσκαλος Σίφου έχει μια νέα πρόκληση για τον Πο, να διδάξει τις αρχές του Kung Fu σε μια παρέα από εκλεπτυσμένα κουνελάκια. Αφού καταφέρνει να επαναφέρει την τάξη σε… τάξη, ο Πο τους διδάσκει ότι το να πολεμάς είναι μόνο ένα μέρος της φιλοσοφίας του kung fu. Για να τους το εξηγήσει καλύτερα, ο Πο αφηγείται προσωπικές ιστορίες των αγαπημένων του φίλων και συντρόφων για το πως αντιμετώπισαν τις προκλήσεις, όταν ήταν νέοι και πως αυτό τους βοήθησε να γίνουν οι καλύτεροι στο kung fu…

Σάββατο 18/12, 23:30 Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή Του Βασιλιά (The Lord Of The Rings: The Return Of The King) στο STAR
23:30 Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή Του Βασιλιά (The Lord Of The Rings: The Return Of The King)

23:30 Ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή Του Βασιλιά (The Lord Of The Rings: The Return Of The King)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Βίγκο Μόρτενσεν, Ίαν Μακέλεν, Λιβ Τάιλερ, Κέιτ Μπλάνσετ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Ορλάντο Μπλουμ

Υπόθεση: Ο Φρόντο και ο Σαμ περιπλανιούνται σε δύσβατα μονοπάτια, ακολουθώντας το Γκόλουμ, με σκοπό να φτάσουν στο Βουνό του Χαμού για να καταστρέψουν το Ένα Δαχτυλίδι. Το Γκόλουμ, αναδεικνύοντας και πάλι την κακιά του φύση, θα τους προδώσει οδηγώντας τους στη γιγαντιαία αράχνη Σέλομπ. Ο Φρόντο βρίσκεται πλέον στα χέρια των Ορκ, ενώ ο Σαμ, που τον νομίζει νεκρό, συνεχίζει μόνος του. Ενώ η Σκοτεινιά της Μόρντορ απλώνεται απειλητικά στη Μέση-Γη, ο Άραγκορν αποκαλύπτει πως είναι ο χαμένος Βασιλιάς της Γκόντορ και ταξιδεύει προς τη Μίνας Τίριθ, μαζί με όσους έχουν απομείνει από τη Συντροφιά, προκειμένου να υπερασπιστεί την αρχαία αυτή πόλη μέχρι εσχάτων.

Κυριακή 19/12, 21:30 Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος Των Ιμαλαΐων (Abominable) στον ALPHA

Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος Των Ιμαλαΐων (Abominable) στον ALPHA

Ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2019. Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον

Υπόθεση: Ένα ορφανό αγοροκόριτσο και οι φίλοι της βοηθούν ένα γέτι να επιστρέψει πίσω στα Ιμαλάια, διασχίζοντας την Κίνα χωρίς να πέσει στα χέρια ενός κυνηγού που τους ακολουθεί.

Κυριακή 19/12, 23:30 Alien Covenant στον ALPHA
Alien Covenant

Alien Covenant

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και αγγλικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάθριν Γουότερστον, Μπίλι Κράνταπ, Ντάνι ΜακΜπράιντ, Ντεμιάν, Μπισίρ, Κάρμεν Ετζόγκο

Υπόθεση: Το διαστημόπλοιο Covenant μαζί με 2.000 έποικους κατευθύνεται προς ένα απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, με σκοπό να ανακαλύψει αν μπορεί να αποικήσει εκεί. Το πλήρωμα του θα πατήσει το πόδι του σε έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επικίνδυνο και σκοτεινό πλανήτη που κρύβει θανάσιμα μυστικά και έχει μοναδικό του κάτοικο τον «συνθετικό» Ντέιβιντ, επιζών της αποστολής Προμηθέας.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 18/12, 15:45 Δεξιοτέχνες του Ελαιόλαδου στο COSMOTE HISTORY HD
Δεξιοτέχνες του Ελαιόλαδου στο COSMOTE HISTORY HD

Δεξιοτέχνες του Ελαιόλαδου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Ερίκ Μπακός

Υπόθεση: Το ελαιόλαδο ήταν ανέκαθεν βασικό συστατικό της μεσογειακής κουζίνας. Όμως, πρόσφατα, μερικοί παθιασμένοι παραγωγοί βελτιστοποίησαν την ποιότητα και τη γεύση του. Από την Ισπανία έως την Ελλάδα, ένα ταξίδι γνωριμίας μαζί τους.

Σάββατο 18/12, 23:20 Συλλέγοντας τον Χρόνο στο COSMOTE HISTORY HD
Συλλέγοντας τον Χρόνο στο COSMOTE HISTORY HD

Συλλέγοντας τον Χρόνο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV και Χρήστου Σαγιά (2019). Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαγιάς-Θεοδωρόπουλος

Υπόθεση: Ο Δημήτρης Πιστιόλας είναι κάτοχος της μεγαλύτερης ιδιωτικής συλλογής κινηματογραφικών μηχανών παγκοσμίως, η οποία έχει αναγνωριστεί από τα ρεκόρ Γκίνες. 90 ετών πια, αφηγείται τις ιστορίες πίσω από τις μηχανές του.

Κυριακή 19/12, 20:15 Έτσι Χάσαμε τη Σμύρνη στο COSMOTE HISTORY HD
Έτσι Χάσαμε τη Σμύρνη στο COSMOTE HISTORY HD

Έτσι Χάσαμε τη Σμύρνη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Μνήμες (1997). Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δημητρίου

Υπόθεση: Με πρόσβαση σε ένα αρχείο 2.700 επιστολών, χειρογράφων, εφημερίδων και επιστολικών δελταρίων από το μικρασιατικό μέτωπο, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αθέατες πτυχές της Μικρασιατικής Εκστρατείας και της Καταστροφής της Σμύρνης

Κυριακή 19/12, 23:05 Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι στο COSMOTE HISTORY HD
Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι στο COSMOTE HISTORY HD

Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Τζον Γουέιτ

Υπόθεση: Αν και οι ιστορίες τους ξεχάστηκαν στο πέρασμα των αιώνων, γυναίκες μάτωσαν και ξεψύχησαν στις ρωμαϊκές αρένες, πολεμώντας ως μονομάχοι. Τρανή απόδειξη, ένα ανάγλυφο από την Αλικαρνασσό. Η σκληρή ζωή τους έρχεται επιτέλους στο φως!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 18/12, 13:15 54 / Η Τυφλή Χελώνα κι η Απέραντη Θάλασσα στο COSMOTE CINEMA 2HD
54 / Η Τυφλή Χελώνα κι η Απέραντη Θάλασσα

54 / Η Τυφλή Χελώνα κι η Απέραντη Θάλασσα

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής με συμπαραγωγή COSMOTE TV (2020). Σκηνοθεσία: Ισαβέλλα Μαργάρα

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνα Τάκαλου

Υπόθεση: Μια γυναίκα που δεν σταματά να τρέχει. Ένας μυστηριώδης άντρας που ξέρει τα πάντα για τη ζωή της. Μια καρφίτσα χελώνα. Μια απρόβλεπτη συνάντηση σε ένα ασανσέρ που ανεβαίνει προς τον 54ο όροφο.

Σάββατο 18/12, 21:00 Delivery Man: Δεν τα Φέρνει τα Παιδιά ο Πελαργός (Delivery Man) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Delivery Man: Δεν τα Φέρνει τα Παιδιά ο Πελαργός (Delivery Man)

Delivery Man: Δεν τα Φέρνει τα Παιδιά ο Πελαργός (Delivery Man)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Κεν Σκοτ

Παίζουν: Βινς Βον, Κρις Πρατ, Κόμπι Σμόλντερς

Υπόθεση: Ένας κατά κοινή ομολογία ανεύθυνος κι ανώριμος 40άρης ανακαλύπτει πως είναι ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών και μπλέκει σε μια απρόβλεπτη δικαστική -και όχι μόνο- περιπέτεια, που θα τον φέρει πιο κοντά στον ίδιο του τον εαυτό!

Κυριακή 19/12, Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation)

Χαμένοι στη Μετάφραση (Lost in Translation)

Δραματική κομεντί ιαπωνικής και αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα

Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τζιοβάνι Ρίμπιζι

Υπόθεση: Ένας ξεπεσμένος σταρ του Χόλιγουντ και μια βαριεστημένη νεαρή κοπέλα, σύζυγος ενός εργασιομανούς φωτογράφου, συναντιούνται τυχαία με φόντο το πολύβουο Τόκιο κι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση, σε μια ταινία που κέρδισε Όσκαρ.

Κυριακή 19/12, 21:00 Ο Αριβίστας στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ο Αριβίστας

Ο Αριβίστας

Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Κριστόφ Βαλτς

Παίζουν: Κριστόφ Βαλτς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Ανέτ Μπένινγκ

Υπόθεση: Ένας αριβίστας παντρεύεται μια εύπορη και πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα, προκειμένου να συναναστραφεί ισχυρά πολιτικά πρόσωπα. Όταν η σύζυγός του βρίσκεται νεκρή, η αστυνομία τον θεωρεί ύποπτο. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Zodiac
Zodiac

Zodiac

Θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2007. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μαρκ Ράφαλο, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Υπόθεση: Ένας πολιτικός σκιτσογράφος, ένας αστυνομικός ρεπόρτερ και δύο μπάτσοι ερευνούν τον δολοφόνο Ζόντιακ του Σαν Φρανσίσκο, σε αυτό το θρίλερ, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b