MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Chris Noth: Ο “Mr. Big” του Sex and the City κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ο ηθοποιός Chris Noth, γνωστός για τον ρόλο του ως Big στο Sex and The City και το πρόσφατο reboot “And Just Like That…” κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για βιασμό.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός Chris Noth, γνωστός για τον ρόλο του ως Big στο Sex and The City και το πρόσφατο reboot της σειράς “And Just Like That…” κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για βιασμό.

Ήταν η αναβίωση της διάσημης σειράς που τον έκανε τόσο διάσημο, που “ξύπνησε” ξανά τις αναμνήσεις των φύο γυναικών, που προσέγγισαν το The Hollywood Reporter ξεχωριστά με διάστημα μερικών μηνών.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δύο γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι ο Chris Noth τις κακοποίησε σεξουαλικά, δεν γνωρίζουν η μία την άλλη και είπαν ότι οι συνεντεύξεις και οι προωθητικές ενέργειες για το promo του “And Just Like That…” ήταν που ξύπνησαν τις επίπονες αναμνήσεις τους για τα περιστατικά που φαίνεται να έλαβαν χώρα στο Λος Άντζελες το 2004 και στην Νέα Υόρκη το 2015.

Για να προστατεύσουν τις ταυτότητες τους, οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησαν τα ψευδώνυμα, Ζόε και Λίλυ.

Οι κατηγορίες των δύο γυναικών

Η 31χρονη σήμερα Λίλυ προσέγγισε το THR τον Αύγουστο, ενώ η 40χρονη σήμερα Ζόε τον Οκτώβριο. Η δεύτερη γυναίκα εργάζεται ακόμα στον τομέα της ψυχαγωγίας και φοβάται τις συνέπειες αν αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Αλλα “το να βλέπει ότι θα αναβιώσει τον ρόλο του στο Sex and The City πυροδότησε κάτι μέσα μου” είπε. “Για τόσα χρόνια το έθαβα μέσα μου. Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να μιλήσω δημόσια για αυτό”.

Η Ζόε ισχυρίζεται ότι σε ηλικία 22 ετών την προσέγγισε ο Chris Noth μέσα από το εργασιακό της περιβάλλον. Έπαιρνε επίμονα τηλέφωνο στην εταιρία της και τελικά την έπεισε να βρεθούν στην πισίνα του ξενοδοχείου του, στο οποίο διέμενε επίσης μία φίλη της. Εκεί φαίνεται να την βίασε ο ηθοποιός, ο οποίος δεν σταμάτησε όταν του φώναζε “σταμάτα”, ισχυρίζεται η γυναίκα, η οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια του φερόμενου βιασμού τραυματίστηκε και έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο για ράμματα, ενώ λίγο καιρό αργότερα όταν ακόμη δεν το είχε ξεπεράσει ζήτησε βοήθεια από το Rape Crisis Center του UCLA, κάτι που επιβεβαίωσε το περιοδικό.

Η Λίλυ γνώρισε τον ηθοποιό όταν ήταν 25 ετών και εκείνος 60. Βγήκαν ραντεβού και στη συνέχεια συνέχισαν το βράδυ τους στο διαμέρισμά του, όπου -σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας- την πίεσε να κάνουν σεξ. “Ένιωσα άθλια. Εντελώς παραβιασμένη. Όλα τα όνειρά μου για τον ηθοποιό που λάτρευα για χρόνια είχαν εξαφανιστεί”είπε.

Η απάντηση του Chris Noth

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι- είναι μία γραμμή που δεν πέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σ’ αυτές τις γυναίκες» ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση-απάντηση στο περιοδικό ο Chris Noth.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός κατηγορείται για κακοποίηση. Πριν ακόμα γνωρίσει την τεράστια επιτυχία με το Sex and the City, ο Chris Noth είχε κατηγορηθεί από μία συντροφό του. Συγκεκριμένα, το τοπ μόντελ Μπέβερλι Τζόνσον το 1995 -πολλές δεκαετίες πριν την ανάδυση του κινήματος #MeToo- είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός την είχε χτυπήσει, την απειλούσε ότι θα την “παραμορφώσει”, ενώ απειλούσε τη ζωή της με 25 τηλεφωνήματα την ημέρα. Η γυναίκα είχε τότε αναγκαστεί να προσλάβει σωματοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSex and the City…And Just Like That: Το iconic διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο είναι πλέον στο Airbnb12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b