MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Taken 3
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 70 Σεζόν 2: Ο Χρήστος και ο Δημήτρης, με την βοήθεια του Νικήτα, καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης που έχει μπει στο στόχαστρο του διοικητή. Η Αλίκη δέχεται την επίσκεψη της δικηγόρου του εργοστασίου, η οποία προσπαθεί να την δωροδοκήσει για να πάψει να ασχολείται με την μόλυνση του νερού του ποταμού. Όταν η Αλίκη αρνείται, εκείνη αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την σταματήσουν. Η σχέση του Ιάσωνα με τη μητέρα του δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, όταν η Ελπίδα του ανακοινώνει πως η υπηρεσία την καλεί πίσω στην Αθήνα και είναι υποχρεωμένη να φύγει. Ο Στέφανος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Η Αθηνά δηλώνει στον Πέρη πως δεν θα αφήσει την υπόθεσή του. Η Αλίκη προχωράει μόνη της σε καταγγελία κατά του εργοστασίου, αφού κάποιοι από τους κτηνοτρόφους του χωριού φοβούνται και κάποιοι έχουν εξαγοραστεί από την εταιρία.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 60 Σεζόν 1: H Kατερίνα υπόσχεται στον Σπύρο να μην πει σε κανέναν για τον καβγά με τον Μιχάλη αλλά προδίδει την εμπιστοσύνη του. Η Μαρία γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα ενώ εκείνη και ο Θάνος αρχίζουν να υποπτεύονται ότι πίσω από τη σφράγιση του οικοπέδου βρίσκεται ο Σπύρος. Η οικογένεια Λάμπρου είναι σε αναβρασμό στην αναμονή της παρουσίασης του βιβλίου. Όταν γίνει η παρουσίαση, τα πράγματα θα πάρουν μιαν απρόσμενη τροπή.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 65 Σεζόν 2: Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης. Οι νιόπαντροι, πάλι, κάνουν τον πρώτο τους μεγάλο καβγά, που θα στοιχίσει στον Κανέλλο περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται. Ο Ρένος το σκάει και ζητάει από τη Φένια να φύγει μαζί του στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ο Θοδωρής κάνει θραύση στην press conference και το παίρνει πάνω του. Οι άντρες μετακομίζουν στο Δημαρχείο ως ένδειξη… διαμαρτυρίας για το μποϊκοτάζ των γυναικών. Πόσο θα αντέξουν, όμως, τις κακουχίες και την υγρασία; Ο Παναγής και η Κατερίνα μπαίνουν στο σπίτι του Σάββα, μόνο που αντί για στοιχεία βρίσκουν την Καρμέλα… Πώς θα αντιδράσει η νονά της ιταλικής Μαφίας όταν δει τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες»;

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 24 Σεζόν 1: Ο Παύλος με τη Δάφνη περνάνε μια δύσκολη περίοδο γεμάτη τσακωμούς. Ο Παύλος προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να δείξει στη γυναίκα του ότι τη θαυμάζει της στέλνει μια ανθοδέσμη που καταλήγει να φτάσει ανυπόγραφη. Η Δάφνη θεωρεί ότι έχει κρυφό θαυμαστή αλλά αποκτά και αληθινούς θαυμαστές γράφοντας (με ψευδώνυμο) ένα άρθρο που θα αφήσει εποχή. Ο Δάνος τρώει κόλλημα με έναν νέο κωμικό-φάντασμα, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά του από ότι νομίζει. Ενώ η Νίνα με τον Οδυσσέα αποκτούν την δική τους φανατική θαυμάστρια.

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA
Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 10 Σεζόν 1: Ενώ οι πάντες στο Κουδουνάρι αντιμετωπίζουν τον Άλφρεντ σαν άγγλο αριστοκράτη, η Πένη γνωρίζει ότι είναι Αλβανός. Η Λίζα δέχεται πίεση από τον Αλφρεντ για να αποκαλύψει την αλήθεια στον μπαμπά της αλλά σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες για να το αποφύγει. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο Λυκούργος φαντασιώνεται μικρά «λορδάκια» για απογόνους. Παράλληλα ο Βασίλης μηχανοραφεί για να ανταλλάξει το οικόπεδο στην Κουνουπίτσα, που είναι στο όνομα της Πωλίνας, με εκείνο στην Γκουργκουτζέλα, που είναι στο όνομα της Πένης. Για να συμβεί αυτό, θα βρεθούν όλοι μαζί στο σπίτι της θείας Παυλίνας. Μια “αξιαγάπητη” θεία που ζει μόνη της με άνοια και τη φροντίζει η Γιορντάνκα, μια κουτσομπόλα και δυναμική γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία. Ο Λυκούργος νιώθει ότι πρέπει να παλέψει για αυτή την κληρονομιά μιας και νιώθει μειονεκτικά απέναντι στα πλούτη του Αλφρεντ. Όταν όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και ο Αλφρεντ δίνει τελεσίγραφο στη Λίζα το ανακοινώνουν στο Λυκούργο με… τραγικά αποτελέσματα.

Ταινίες

21:00 Ψυχρά Κι Ανάποδα, ΙΙ (Frozen, II) στον ALPHA
Ψυχρά Κι Ανάποδα, ΙΙ (Frozen, II)

Ψυχρά Κι Ανάποδα, ΙΙ (Frozen, II)

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αγγλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Υπόθεση: Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Οι αλήθειες για το παρελθόν την περιμένουν καθώς η ίδια τολμά προς το άγνωστο-στα μαγεμένα δάση και τις σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Οι απαντήσεις την καλούν, αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το βασίλειό της. Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο μα και συναρπαστικό ταξίδι ταυτόχρονα. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα, η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της ήταν υπερβολικά δυνατές για αυτόν τον κόσμο. Στο Ψυχρά κι Ανάποδα 2, θα πρέπει να ελπίζει ότι είναι αρκετές.

22:50 Η Αρπαγή (Taken 3) στο STAR
Η Αρπαγή (Taken 3)

Η Αρπαγή (Taken 3)

Περιπέτεια αμερικανικής, γαλλικής και ισπανικής συμπαραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Φόρεστ Γουίτακερ, Σαμ Σπρούελ, Ντάγκρει Σκοτ, Ντίλαν Μπρούνο

Υπόθεση: Η στυγερή δολοφονία της πρώην συζύγου του μυστικού πράκτορα Μπράιαν Μιλς, τον συγκλονίζει. Γεμάτος οργή αλλά και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα, που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να ξεφύγει από την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς καλείται να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες, με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο, που έχει σημασία πια γι’ αυτόν, την αγαπημένη του κόρη…

Ντοκιμαντέρ

19:45 Το Μυστήριο του Βρεταννικού στο COSMOTE HISTORY HD
Το Μυστήριο του Βρεταννικού στο COSMOTE HISTORY HD

Το Μυστήριο του Βρεταννικού στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ μάλτικης παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Εβγκένι Τομάσοβ, Σεργκέι Βέξλερ

Υπόθεση: Ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την τραγική ιστορία του Βρεταννικού, του πολυτελούς υπερωκεάνιου που κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μετατράπηκε σε πλωτό νοσοκομείο, για να βυθιστεί τελικά στα νερά του Αιγαίου.

22:45 Μην Πεις Ποτέ σου ‘Είναι Αργά’ στο COSMOTE HISTORY HD
Μην Πεις Ποτέ σου 'Είναι Αργά' στο COSMOTE HISTORY HD

Μην Πεις Ποτέ σου ‘Είναι Αργά’ στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής των Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και Φεστιβάλ Χανίων (2020). Σκηνοθεσία: Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων

Υπόθεση: Ο δρόμος της σχολικής μόρφωσης μπορεί να ‘κλείσει’ για διάφορους λόγους. Μία στιγμή, όμως, είναι ικανή να σου θυμίσει αυτό το ‘χρέος’ στον εαυτό σου. Και τότε, ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:40 Σχέδιο Πτήσης (Flightplan) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Σχέδιο Πτήσης (Flightplan)

Σχέδιο Πτήσης (Flightplan)

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε

Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Σον Μπιν

Υπόθεση: Στη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, μια σχεδιάστρια αεροσκαφών έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη μιας μητέρας: η κόρη της έχει εξαφανιστεί και όλοι ισχυρίζονται ότι το μικρό κορίτσι δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο.

20:30 Η Παριζιάνα (Une Parisienne) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Η Παριζιάνα (Une Parisienne)

Η Παριζιάνα (Une Parisienne)

Κωμωδία γαλλικής και ιταλικής παραγωγής (1957). Σκηνοθεσία: Μισέλ Μπουαρόν

Παίζουν: Μπριζίτ Μπαρντό, Σαρλ Μπουαγιέ, Ανρί Βιντάλ

Υπόθεση: Η κόρη του προέδρου της Γαλλίας πληροφορείται ότι ο σύζυγός της την απατά και για να τον εκδικηθεί φλερτάρει με έναν ηλικιωμένο πλέι μπόι στη Ριβιέρα.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Mirros Has Two Faces (Ο Καθρέφτης Έχει Δύο Πρόσωπα)
The Mirros Has Two Faces (Ο Καθρέφτης Έχει Δύο Πρόσωπα)

The Mirros Has Two Faces (Ο Καθρέφτης Έχει Δύο Πρόσωπα)

Δραματική κομεντί  παραγωγής 1996. Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Παίζουν: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Τζεφ Μπρίτζες, Λορίν Μπακόλ

Υπόθεση: Κουρασμένη από τη μοναξιά, η μεσήλικας καθηγήτρια Ρόουζ Μόργκαν αποδέχεται την πρόταση ενός συναδέλφου της. Μόνο που εκείνος έχει κατά νου έναν πλατωνικό γάμο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b