MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Mary Shelley
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 69 Σεζόν 2: Η υπόθεση Ζερίδη κλείνει καθώς έχει βρεθεί πια ο ένοχος… Η Αθηνά και η Λήδα δεν μπορούν να βρουν πουθενά τα χρήματα για την θεραπεία του Χάρη. Κανείς δεν τους βοηθά και πιστεύουν πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ιωάννου. Ο μικρός Χάρης αναγκάζεται να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση… Μετά τους εκβιασμούς του Διοικητή, ο Χρήστος θέλει να φυγαδεύσει τη Δάφνη και καταστρώνει ένα σχέδιο μαζί με το Νικήτα. Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει δείγμα από το νερό του ποταμού σε ένα εργαστήριο, ελπίζοντας ότι οι φόβοι της δεν θα επιβεβαιωθούν… Η Ελπίδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τα κεντρικά της αστυνομίας που την καλούν να γυρίσει πίσω στη βάση της από τη στιγμή που η υπόθεση Ζερίδη έχει κλείσει. Ο Διοικητής πηγαίνει στο μέρος που του υποδεικνύει ο εκβιαστής και παγώνει όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 59 Σεζόν 1: Ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας και εκείνη γίνεται κομμάτια. Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα που δεν του είπε για τα όσα έγιναν στην Ιταλία μεταξύ Λουίζας και Μιχάλη. Εκείνη τρομοκρατημένη προσπαθεί να απολογηθεί αλλά ο Σπύρος δεν ακούει τίποτα. Ο Ορέστης λέει στη Λουίζα ότι θα προσβάλλει τη διαθήκη της μητέρας τους και την προτρέπει να κάνει κι αυτή το ίδιο αλλά εκείνη αρνείται γιατί θέλει να τιμήσει την τελευταία της επιθυμία. Ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Ο Μιχάλης ζητάει τον λόγο απ’ τον Σπύρο γιατί δεν συμφωνεί να βλέπει την Κατερίνα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Εκείνος του επιτίθεται άγρια μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 64 Σεζόν 2: Ο Τζίμης ζητάει από τον Σάββα να μεσολαβήσει ώστε να μην τον ενοχοποιήσει ο Ρένος για την απαγωγή της Κατερίνας. Ο Τζώρτζης ετοιμάζει την press conference της «Τρουφέξ», μόνο που κάνει σχέδια χωρίς την… Αγγέλα, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τον λουκουμάκη της μεγάλο και τρανό επιχειρηματία. Ο Παναγής θέλει απαντήσεις από τον απαγωγέα, αλλά ένα περίεργο πράμα, με το που εμφανίζεται η Αλίκη, εκείνος αποφασίζει να ράψει το στόμα του. Η Κατερίνα σχεδιάζει να μπει κρυφά στο σπίτι των Αργυρών για να μάθει αν είναι απεσταλμένοι της Μαφίας. Θα δεχτεί η Φένια να περιμένει τον Ρένο μέχρι να αποφυλακιστεί; Τι θα κάνουν ο Σάββας και η Βαλέρια όταν μάθουν πως η Καρμέλα είναι ήδη στο δρόμο για τον… Πλάτανο;

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 22 Σεζόν 9: Το μαγαζί της Βέλης δέχεται κάποιες κακές κριτικές και ο Άγγελος θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει την εικόνα του μαγαζιού. Ο Ηλίας κάνει κάποια μαθήματα στην φορολογική ακαδημία και γίνεται ανάρπαστος στις φοιτήτριες. Η Καίτη όμως δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Βούλα, για να πάει να παίξει χαρτιά, επινοεί-μια ψεύτικη θεία από το Αϊντάχο, αλλά, για-τον Μηνά, πίσω-έχει η αχλάδα-την ουρά… Η Ξένια οργανώνει δράση με τον Ροζ Fm με θέμα «άντρες που πλέκουν» με σκοπό να σπάσει τα στερεότυπα. Τι γίνεται όμως όταν το ίδιο το στερεότυπο είναι ο Μπάμπης;

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 23 Σεζόν 1: Οι γονείς έχουν ένα χρέος πολύ βαρύ, να δώσουν ένα όνομα στο παιδί τους. Η Δάφνη και ο Παύλος προσπαθούν να βρούν ένα όνομα που θα κάνει το παιδί περήφανο. Σ’ αυτόν τον ιερό σκοπό ανακατεύονται όλοι, η Νίνα, ο Οδυσσέας, η Πηνελόπη, ο άστεγος μια κοπέλα που κάνει delivery. Ο Δάνος ψάχνει όνομα για την εκπομπή του που κόβεται από το κανάλι γιατί δεν κάνει νούμερα, η Ηλιάνα για την καινούρια της επιχείρηση. Το όνομα όμως τελικά είναι πολύ προσωπικό θέμα, και θα το διαλέξει… το μωρό.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 105 Σεζόν 1: Η μέρα της κηδείας του Νικόλα φτάνει κι όλοι δίνουν το παρόν για να τον τιμήσουν. Οι πιο συγκλονισμένες φιγούρες όμως είναι του Ανέστη και του Φίλιππου, που έχασαν τον φίλο τους. Ο Ανέστης ενημερώνει τον Κουράκο για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη δολοφονία του Νικόλα κι ο αστυνόμος απορεί για το ποιος μπορεί να σκότωσε τον Κυριάκο και πως έμπλεξε ο Νικόλας σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Αλέξης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Μάρθα, ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό για την οικογένειά της που εκείνη αγνοεί. Όταν μοιράζεται την πληροφορία με τη Μαργαρίτα, εκείνη τον συμβουλεύει να μην εκμυστηρευτεί μια τόσο θλιβερή αλήθεια στην κοπέλα. Ο Λυκούργος περνά δύσκολα, προσπαθώντας να τα φέρει βόλτα με τη φροντίδα της εγγονής του και η Χάιδω αναλαμβάνει χρέη νταντάς. Η Αντιγόνη βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και πλευρίζει τον Ισίδωρο, παριστάνοντας ότι έχει αισθήματα για εκείνον. Ο Γρηγόρης παλεύει να πλησιάσει την Ευτυχία, όμως εκείνη θέλει χρόνο για να αφεθεί.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 61 Σεζόν 1: Οι αποκαλύψεις έρχονται η μια πάνω στην άλλη, καθώς οι κρυφοί έρωτες και οι πληγές που έχουν ανοίξει ταλανίζουν για μία ακόμα φορά το χωριό. Ο Άγγελος εξομολογείται στον Αστέρη τα συναισθήματά του για τη Στέλλα και αποκαλύπτει σε εκείνη την πραγματική του ταυτότητα! Ο εκβιασμός του Διονύση από την άλλη φέρνει τη Σεμίνα σε αδιέξοδο, όσο ο Πέτρος, σπρωγμένος από τη Θοδώρα, αρχίζει πια να ερευνά το σκοτεινό παρελθόν της… Τι θα αποκαλυφθεί όταν ο Πέτρος συναντηθεί με τη μητέρα και τον πατριό της; Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η Σεμίνα; Ο τσακωμός του με τη Τζένη οδηγεί, όμως, και το Νικηφόρο πίσω στο χωριό, την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική κάνουν έρωτα… Έφτασε επιτέλους η στιγμή να μάθει την αλήθεια;

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 52 Σεζόν 1: Το διάλειμμα στη σχέση του Μάνου και της Μαριτίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τριγμούς στο σπίτι των Φεγκούδηδων. Ο Μάνος, ανυποχώρητος, κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει το ειδύλλιο που αρχίζει να δημιουργείται με την Τόνια. Ο Πιπερόπουλος, με όλα τα χαρτιά στα χέρια του, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση. Μια ιδέα της Τόνιας θα ενθουσιάσει τον Φεγκούδη και θα προκαλέσει, άθελά της, νέους πονοκεφάλους στον Μάνο. Η Μάρω και ο Χρύσανθος εμπιστεύονται τον λάθος άνθρωπο και καλούνται να μάθουν ότι, κάποιες φορές, ο καλός καλό δεν βρίσκει. Τα χτυπήματα που δέχεται η Διώνη είναι αλλεπάλληλα και, τραγικότερο όλων, η είδηση που μαθαίνει κατά λάθος και πρέπει οπωσδήποτε να διαχειριστεί.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 48 Σεζόν 3: Στο δικαστήριο επικρατεί πανικός με την ομολογία που αναφέρει πως ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του κι ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή θα σωπάσει; Στο Διαφάνι η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να την διαλύσουν και το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Ο Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφθάνουν στο χωριό, ενώ μια εντολή θανάτου θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15 Σεζόν 2: Ο κυρ Νίκος έχει εγκατασταθεί στο σπίτι των Αντωνόπουλων για να αναρρώσει. Αυτό, σε συνδυασμό με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στη γειτονιά, προκαλεί τριβές στην οικογένεια. Ακόμη κι ο Άγγελος δυσανασχετεί με τις απαιτήσεις του συγκατοίκου του και η Μαίρη που νιώθει να ασφυκτιά στο σπίτι της και φλερτάρει με την ιδέα να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο. Κι ενώ ο παπα-Θόδωρας ευλογεί την σχέση της Ερμιόνης με τον κυρ Νίκο, ο Δημήτρης εκμεταλλεύεται μια διακοπή ρεύματος και ανοίγει τα χαρτιά του στη Νανά κι ο Στέλιος προσπαθεί να εντοπίσει τον μυστηριώδη αδελφό του κυρ Νίκου.

Ταινίες

21:00 Μαίρη Σέλλεϋ (Mary Shelley) στο OPEN BEYOND
Μαίρη Σέλλεϋ (Mary Shelley)

Μαίρη Σέλλεϋ (Mary Shelley)

Ιστορικό δράμα – βιογραφία αυστραλιανής, βρετανικής, ιρλανδικής, αμερικανικής και λουξεμβουργιανής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Χάιφα αλ-Μανσούρ

Παίζουν: Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Μπελ Πάουλι, Μπεν Χάρντι

Υπόθεση: Στιγμές και περιστατικά του σαρωτικού έρωτα ανάμεσα στη Μαίρη Ουόλστονκραφτ Γκόντγουιν και τον ποιητή Πέρσυ Σέλλευ, αλλά και η γνωριμία της με τον Λόρδο Βύρωνα μέσα από μια ανατρεπτική διαδρομή που κορυφώθηκε με τη συγγραφή του εμβληματικού έργου της, “Φρανκενστάιν”. Ατμοσφαιρικό αισθηματικό δράμα εποχής διεθνούς συμπαραγωγής βασισμένο στη ζωή της δημιουργού μιας από τις κλασικές μορφές της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου.

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol) στο ΣΚΑΪ
Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol)

Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol)

Περιπέτεια παραγωγής 2011. Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερν

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τομ Γουίλκινσον, Πόλα Πάτον, Σάιμον Πεγκ

Υπόθεση: Ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Χαντ και η ομάδα του κατηγορούνται για μια τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο Κρεμλίνο. Έτσι, ο Πρόεδρος τους αποκηρύσσει και θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα. Ο Ίθαν θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και να αποτρέψει μια νέα επίθεση. Έτσι, ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή. Στο πλευρό του βρίσκονται και κάποιοι πρώην ?συνάδελφοι?, των οποίων τα κίνητρα δεν είναι και τόσο αθώα.

Ντοκιμαντέρ

19:00 Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD
Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD

Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία: Στίβεν Τζακ

Υπόθεση: Με αφηγήτρια την ηθοποιό Σούζαν Σαράντον και ομιλητές τους πρωταγωνιστές της ταινίας ‘Τροία’, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον διάσημο μύθο της Ωραίας Ελένης, από τη σύλληψή της μέχρι την άλωση της Τροίας από τους αρχαίους Έλληνες.

22:10 Πόντος: Μνήμες στην Ομίχλη του Παρελθόντος στο COSMOTE HISTORY HD
Πόντος: Μνήμες στην Ομίχλη του Παρελθόντος στο COSMOTE HISTORY HD

Πόντος: Μνήμες στην Ομίχλη του Παρελθόντος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής NewIDeas Productions (2018). Σκηνοθεσία: Γιώργος Δεμίρ

Υπόθεση: Τι συνέβη στον Πόντο; Πώς ένας λαός εκδιώχθηκε από τους γενέθλιους τόπους του και ήρθε αντιμέτωπος με τον αφανισμό; Επιστημονικές μελέτες, επίσημα αρχεία και προσωπικές μαρτυρίες ρίχνουν φως στη γενοκτονία των Ποντίων.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

15:00 Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright)

Ένα Δέντρο δεν Φέρνει τα Χριστούγεννα (All Is Bright)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Φιλ Μόρισον

Παίζουν: Πολ Τζιαμάτι, Πολ Ραντ, Σάλι Χόκινς

Υπόθεση: Αναζητώντας έναν τρόπο για να επιβιώσει, ένας πρώην κατάδικος πείθει τον παλιό συνεργάτη του να κάνουν ένα τελευταίο κόλπο… να πουλήσουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Νέα Υόρκη. Η επιτυχία τους, όμως, μόνο δεδομένη δεν είναι!

21:00 Μόνο Αυτοί Είδαν τον Δολοφόνο (Only the Animals) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Μόνο Αυτοί Είδαν τον Δολοφόνο (Only the Animals)

Μόνο Αυτοί Είδαν τον Δολοφόνο (Only the Animals)

Ταινία μυστηρίου γαλλικής και γερμανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Μολ

Παίζουν: Ντενί Μενοσέ, Λορ Καλαμί, Νταμιέν Μπονάρ

Υπόθεση: Σε μια απομονωμένη περιοχή της Γαλλίας, μια γυναίκα εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Κι ενώ η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό της κινείται στα τυφλά, πέντε πρόσωπα μοιάζει να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα αφήνουν να φανούν.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Gone Girl (Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε)
Gone Girl (Το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε)

Gone Girl (Το Κορίτσι Που Εξαφανίστηκε)

Θρίλερ μυστηρίου παραγωγής 2014. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις

Υπόθεση: Καθώς ο γάμος του καταρρέει, ο Νικ επιστρέφει σπίτι και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του εξαφανίστηκε. Με την εμπλοκή της αστυνομίας, σοκαριστικές αλήθειες αποκαλύπτονται.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b