MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου.

Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές (Murder On The Orient Express) στο ΣΚΑΪ
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1

Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 67 Σεζόν 2: Η Λήδα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Χάρη, ενώ συγκρούεται με τον γιατρό και τη γιαγιά του παιδιού. Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου. Ο Διοικητής απειλεί πια ανοιχτά τον Χρήστο και την Δάφνη, ενώ δεν διστάζει να ενοχλεί με θράσος την Σοφία. Ο Ιάσωνας δέχεται την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί να πλησιάσει την Ελπίδα, ενώ η γυναίκα που τον παρακολουθεί εμφανίζεται ξανά μπροστά του… Ο Πέρης χρησιμοποιεί την επερχόμενη θεραπεία του Χάρη, για να καταφέρει να γλιτώσει από τις κατηγορίες.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 57 Σεζόν 1: Η Έλενα καταφέρνει ξανά να ξεφύγει από τον Νώντα αλλά ζει πλέον σε καθεστώς τρόμου και ο Σπύρος υπόσχεται να τη βοηθήσει. Ο Νώντας θα συνεχίσει να απειλεί τόσο την ίδια όσο και τον Μιχάλη. Η Κορίνα επισκέπτεται τη Λουίζα και, μέσω ενός συμβάντος, μαθαίνει για την παράνομη δραστηριότητα του Ορέστη μέσα στο ξενοδοχείο. Ενημερώνει τη Λουίζα η οποία, ψάχνοντας να βρει απαντήσεις, θα συναντήσει την Ελίζα. Η Λουίζα παγιδεύει τον Ορέστη και τα δυο αδέρφια συγκρούονται. Ο Μιχάλης έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να υπογραφεί η γονική συμφωνία ώστε να μπορεί να βλέπει συστηματικά την Κατερίνα και ύστερα από πρόσκληση του δικηγόρου της Λουίζας πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Θα βρεθούν όλοι μπροστά σε μία έκπληξη.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 62 Σεζόν 2: Ο Θοδωρής προσπαθεί να γίνει ένας… άλλος, μήπως και πείσει την Αγγέλα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Φένια ανακαλύπτει τον απαγωγέα της Κατερίνας και είναι έτοιμη να τον ξεμπροστιάσει, όμως αυτός την παίρνει χαμπάρι πριν προλάβει να ειδοποιήσει την «αστυνομική αρχή του τόπου». Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Αλίκη κρυφά από όλους με κουμπάρο τον… Τζώρτζη! Οι υποψίες της Κατερίνας και του Παναγή πως οι Αργυροί δεν είναι αυτό που λένε ολοένα και φουντώνουν. Θα καταφέρουν να μάθουν, όμως, την αλήθεια; Η Καλλιόπη ψάχνει τα χαμένα της στέφανα και η Βαλέρια στήνει μια παγίδα στον Ηλία για να τον χωρίσει από τη Φιλιώ… Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του να φιλάει με πάθος τον μπακάλη μας;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 41 Σεζόν 1: Ο Θωμάς επιμένει στην πρόταση που έκανε στον Δημήτρη και αναζητά μια γρήγορη απάντηση, ενώ ο Δημήτρης ζητά χρόνο για να μιλήσει πρώτα με τη Ρωξάνη. Παράλληλα, η Έλλη, το παίζει υποστηρικτική και του δίνει τον χώρο που χρειάζεται για να αποφασίσει. Η Ρωξάνη κάνει γυμναστική με τον Θωμά, ενώ η Γεσθημανή πλευρίζει τον Βασίλη μπας και τον πείσει να πάει σπίτι της. Ο Μάθιου ετοιμάζεται να πάει στη συνέντευξη του Άρη κι η Δανάη βοηθά τη Σοφία με την προώθηση του θεατρικού του σχολείου. Ποια η αντίδραση του Μάθιου όταν θα δει τον Άρη και ποια των εργαζομένων όταν η Τζοβάνα τους αποκαλύψει την πρόσφατη απόφαση της;

20:00 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 48 Σεζόν 1: Η Έλλη λέει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια για το ατύχημα προκαλώντας ένα μπαράζ αποκαλύψεων και αλυσιδωτών αντιδράσεων που τους φέρνουν όλους σε ρήξη. Τα μηνύματα του Πέτρου στενεύουν τον κλοιό γύρω από την Κάτια, την Έλλη και τον Αλέξη που βεβιασμένα προχωράνε στη λάθος κίνηση. Στην άλλη πλευρά του ατυχήματος, ο Μάρκος και η Ζωή έντρομοι προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν εκείνοι που ερευνούσε η Κατερίνα, μέχρι που ο Μάρκος φτάνει σε μια μεγάλη ανακάλυψη. Την ίδια στιγμή η Άσπα αναθέτει στη Σίλια να ψάξει την άγνωστη φίλη της Κατερίνας. Όμως το μυστηριώδες αυτό πρόσωπο περιμένει ακόμα στη σκιά.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 102&103 Σεζόν 1: Ο Γρηγόρης ζητά από την Ευτυχία το τηλέφωνό της και κανονίζουν να οι δυο τους να βρεθούν. Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος. Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας. Το ανταλλακτικό από Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο κι ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη. Η Αθηνά ανησυχεί πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο θα της καταστρέψει τη ζωή. Παράλληλα, ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος προτίθεται να μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης κι εκείνη δέχεται τη βοήθεια.

Η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημείο ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη. Ο πατέρας της, όμως, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά της, καθώς θεωρεί πως η Βασιλική γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της αναίτια. Ο Γρηγόρης πλησιάζει όλο και περισσότερο την Ευτυχία, γεγονός που εκνευρίζει τον Αποστόλη. Το νέο λογότυπο των Βρεττάκων είναι έτοιμο να μπει στα προϊόντα τους, αλλά η Μυρτάλη με τον Λυκούργο έχουν άλλα σχέδια κι ετοιμάζονται να το σαμποτάρουν. Οι εφιάλτες της Μάρθας επιμένουν κι έτσι ο Αλέξης ξεκινάει άτυπες συνεδρίες μαζί της, προκειμένου να βρει τη ρίζα του προβλήματος. Ο Φίλιππος φεύγει για την Αθήνα, προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστο διήμερο με τη Βασιλική. Μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες παίρνει άσχημη τροπή όταν ο Νικόλας δέχεται τέσσερις σφαίρες.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 59 Σεζόν 1: Ενώ η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήματος, η Καλλιόπη αναλαμβάνει να ξελασπώσει την οικογένειά της. Ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σ’ αυτόν η αστυνομία. Η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται ακόμα πιο κοντά. Κι ενώ ακόμα η είδηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο Πέτρος στη Σεμίνα είναι φρέσκια, μία καινούρια εξέλιξη έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο Μανόλης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο Ηράκλειο, που τον ταράζει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να αποδράσουν απ’ όλους και απ’ όλα και φεύγουν για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την εκδρομή τους. Μόνο που δεν υποψιάζονται ότι κάποιος πολύ γνωστός τους βρίσκεται στο ίδιο μέρος με αυτούς… Θα διαρρεύσει το μυστικό τους;

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 51 Σεζόν 1: Ο Φεγκούδης προσπαθεί να χωνέψει την γκάφα που έκανε ο Μάνος κι ανησυχεί για το μέλλον την εταιρείας. Η Τόνια «πιέζει» τη Σούλα να απελευθερωθεί σε σχέση με τον Φεγκούδη. Η Ντάντω προλαβαίνει να πάρει το γράμμα χωρίς να το διαβάσει ο Πιπερόπουλος και ο Χρύσανθος πιέζει τη Μάρω να σταματήσει τις… πιέσεις προς τη Διώνη. Ο Πάρης καλείται να «διαβάσει» το τεστ εγκυμοσύνης της Τραβιάτας, την ώρα που ο Πιπερόπουλος στέλνει μήνυμα στον Φεγκούδη ότι την επομένη θα παραλάβει την πλειοψηφία των μετοχών.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 46 Σεζόν 3: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στη νομαρχία αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας. Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν;

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 14 Σεζόν 2: Ο κυρ Νίκος παθαίνει έμφραγμα και όλοι αφήνουν τις δουλειές τους και τον συντρέχουν. Ο Στέλιος στη δουλειά του εκπλήσσεται δυσάρεστα από την προϊσταμένη του κυρία Αργυρίου κι ο Άγγελος με τους φίλους του αποφασίζουν να αναλάβουν το περίπτερο για όσο θα λείπει ο κυρ Νίκος. Η Νανά γίνεται απότομη με τις πελάτισσες της μπουτίκ και αυτό γίνεται αφορμή για να λογοφέρουν με τη Μαίρη. Η Ερμιόνη από τον καημό της το ρίχνει στα γλυκά και ο Δημήτρης φλερτάρει τη Νανά.

Ταινίες

21:00 Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές (Murder On The Orient Express) στο ΣΚΑΪ
Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές (Murder On The Orient Express)

Έγκλημα Στο Όριαν Εξπρές (Murder On The Orient Express)

Δράμα μυστηρίου παραγωγής 2017. Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν: Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζούντι Ντεντς, Πενέλοπε Κρουζ

Υπόθεση: Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.

22:30 Προμηθέας (Prometheus) στον ALPHA
Προμηθέας (Prometheus)

Προμηθέας (Prometheus)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και αγγλικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Παίζουν: Νούμι Ραπάς, Μάικλ Φάσμπέντερ, Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν, Σαρλίζ Θέρον

Υπόθεση: Μια ομάδα επιστημόνων ταξιδεύει με το διαστημόπλοιο «Προμηθέας» έξω από το ηλιακό μας σύστημα, με σκοπό να συλλέξουν πληροφορίες για την προέλευση του ανθρώπινου είδους. Εκεί ανακαλύπτουν έναν εξωγήινο κόσμο στον οποίο έρχονται αντιμέτωποι με κάτι πολύ τρομακτικό, που όχι μόνο απειλεί τη δική τους ζωή, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Ντοκιμαντέρ

18:00 Αναζητώντας τη Μουσική της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD
Αναζητώντας τη Μουσική της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Αναζητώντας τη Μουσική της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, ARTE, CNRS (2021). Σκηνοθεσία: Μπέρναρντ Τζορτζ

Υπόθεση: Σε μια αποθήκη του Λούβρου, μια ομάδα ερευνητών ανακαλύπτει μια αρχαία μουσική σύνθεση σε έναν πάπυρο από την Ελλάδα. Πώς ηχούσε και ποιος να ήταν ο δημιουργός της; Μια κατάδυση στον κόσμο της αρχαιοελληνικής μουσικής.

20:30 19.5.1919 στο COSMOTE HISTORY HD
19.5.1919 στο COSMOTE HISTORY HD

19.5.1919 στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Φώτη Μαράντου (2019). Σκηνοθεσία: Φώτης Μαράντος

Υπόθεση: 100 χρόνια μετά την εισβολή του Κεμάλ στη Σαμψούντα, το ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει στον Εύξεινο Πόντο για ένα οδοιπορικό στην ιστορία της δεύτερης και βιαιότερης φάσης της γενοκτονίας των Ποντίων, με οδηγούς έγκριτους επιστήμονες.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:20 The Aftermath στο COSMOTE CINEMA 2HD
The Aftermath

The Aftermath

Δραματική ταινία βρετανικής, αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κεντ

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Τζέισον Κλαρκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

Υπόθεση: Μια Βρετανίδα φτάνει στο μεταπολεμικό Αμβούργο εν μέσω δριμύ χειμώνα. Μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει στο νέο της σπίτι, καθώς ο σύζυγός της έχει αποφασίσει να συγκατοικήσουν με τους προηγούμενους Γερμανούς ιδιοκτήτες.

20:15 Ματωμένος Γάμος (La Novia) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Ματωμένος Γάμος (La Novia)

Ματωμένος Γάμος (La Novia)

Δραματική ταινία ισπανικής και γερμανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Πάουλα Ορτίθ

Παίζουν: Ίνμα Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία, Ασιέρ Ετσεαντία

Υπόθεση: Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών εραστών, που στέκονται αδύναμοι μπροστά στις αδιέξοδες επιθυμίες, τους απαγορευμένους πόθους και την τραγική μοίρα τους.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Closer (Εξ Επαφής)
Closer (Εξ Επαφής)

Closer (Εξ Επαφής)

Δραματική ταινία παραγωγής 2004. Σκηνοθεσία: Μάικ Νίκολς

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζουντ Λο, Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ένας συγγραφέας, μία στρίπερ, μία φωτογράφος και ένας δερματολόγος επιδίδονται σε μία σειρά ρομαντικών συναντήσεων μέχρι ου τα πράγματα περιπλέκονται εντελώς.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b