MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου.

Deja Vu
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 11/12, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11 Σεζόν 2: Η Φούλη έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει το τραγούδι τελικά, με την Αριστέα και τη Δέσποινα να της λένε ευτυχώς, γιατί στο παρά πέντε γλίτωσε πέρσι από το να την ανακαλύψει η Ευγενία. Στο μεταξύ όμως η Ευγενία ανακαλύπτει τυχαία μια φωτογραφία της από την πρεμιέρα της στη «Λάσσυ» μερικούς μήνες πριν, με τον Λουκά να της δίνει ένα γαρύφαλλο. Μαμά και γιος μπαίνουν στο στόχαστρο της Ευγενίας, που είναι αποφασισμένη να τους δώσει ένα καλό μάθημα για την κοροϊδία που της κάνουν εδώ και τόσον καιρό. Η μπάλα παίρνει φυσικά και τον Μάνο με τον Ευθύμη, καθώς και την Αριστέα με τη Δέσποινα. Κανείς δεν γλιτώνει απ’ την Ευγενία και γρήγορα καταλαβαίνουν όλοι ότι η “πριμαντόνα” τα έχει μάθει όλα και τους δουλεύει. Κι ενώ προσπαθούν να της ρίξουν στάχτη στα μάτια κι ο Λουκάς τρέμει ότι θα τον χωρίσει, η Ευγενία πολύ μεθοδικά ετοιμάζει το τελικό της χτύπημα…

Σάββατο 11/12, 22:00 Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1
Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Κρίσιμες Στιγμές στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3 Σεζόν 1: Οι Γερμανοί, αντιδρούν με αντίποινα στο σαμποτάζ στο κέντρο «Λουζιτάνια». Η βίαιη εισβολή στρατιωτών στο Πανεπιστήμιο, οι συλλήψεις και οι επιθέσεις σε φοιτητές, είναι η σταγόνα, που ξεχειλίζει το ποτήρι για το Δημήτρη Καλλιγέρη. Παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ενταχθεί στην αντίσταση. Η Δώρα δέχεται ένα μεγάλο σοκ, όταν βρίσκεται παρούσα σε ένα μπλόκο. Η οργάνωση προετοιμάζει απεργία των φοιτητών. Στο βουνό ο Μανώλης έχει μπει για τα καλά στη αντιστασιακή δράση.
Η Ντόρα παραξενεύεται πολύ όταν ο άντρας της, της προτείνει να ανοίξουν το σπίτι τους. Να καλέσει φίλες της για χαρτιά και εκείνος δικούς του φίλους για ουζάκι. Πιο πολύ την εκπλήσσει ο τρόπος. Δεν της το είπε. Το έγραψε. Το μυστήριο κάποια στιγμή λύνεται. Και την τρομάζει. Κάποια μέρα ο άντρας της φεύγει και της λέει ότι δε θα γυρίσει το βράδυ. Τη ζώνουνε τα μαύρα φίδια. Τον πιέζει και τελικά της το αποκαλύπτει. Ο Δημήτρης Καλλιγέρης, αυτός ο συντηρητικός, αστός επιστήμονας, έχει οργανωθεί στην αντίσταση.
Η Μαρία ανησυχεί συνεχώς για το Μήτσο. Και όχι άδικα. Η οργάνωση, στην οποία συμμετέχει προδίδεται. Ο Μήτσος συλλαμβάνεται και η Έλλη γλυτώνει την τελευταία στιγμή. Μέλημα όλων τώρα είναι να βρεθεί ο προδότης. Αυτό αναγκάζει το Δημήτρη να επωμιστεί έναν πολύ δύσκολο ρόλο.

Σάββατο 11/12, 23:00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1
Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11 Σεζόν 1: Με αφορμή μια απροσδόκητη συνάντηση, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) θα βρεθεί στον αρχαίο συνοικισμό της Λητώς, ένα μέρος που ξυπνά έντονες αναμνήσεις της παιδικής του ηλικίας. Αφορμή θα είναι η Αθηνά (Λένα Παπαληγούρα), μια γυναίκα που έχει χτίσει μια ζωή καθ’ υπόδειξιν των άλλων και καταλήγει στο νησί ακολουθώντας ένα βαθύτερο ένστικτο και διάσπαρτα σημάδια της τύχης. Στα 30ά γενέθλιά της και με τη βοήθεια του Τζόζεφ, η Αθηνά θα γνωρίσει τη Σοφία (Μελισσάνθη Μάχουτ) και θα διανύσει μια εσωτερική διαδρομή που θα φέρει στο φως κρυμμένες επιθυμίες κι έναν εαυτό που η ίδια δεν γνώριζε πως υπήρχε. Ζώντας από κοντά την ιστορία της, ο Τζόζεφ θα πάρει τις δικές του απαντήσεις στα ερωτήματα που τόσο καιρό έθετε στα γράμματά του και τις καρτ-ποστάλ. Ποιος είναι; Ποια ζωή θέλει να ζήσει; Και με ποιον άνθρωπο στο πλευρό του;

Κυριακή 12/12, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 99 Σεζόν 1: Η Βασιλική λέει ένα ψέμα για να καλύψει τον λόγο για τον οποίο λαμβάνει βιταμίνες και σίδηρο, αλλά οι γονείς την δεν την πιστεύουν. Ο Στάθης την πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις αίματος. Η Αρετή σκέφτεται αμέσως το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η κόρη της και είναι αποφασισμένη να το ερευνήσει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος, βλέποντας ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν, αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πέφτει τυχαία πάνω στη Μαρίνα και τον Μάνο. Επιτίθεται λεκτικά στη Μαρίνα, μ’ εκείνη να μην τον αφήνει χωρίς απάντηση. Η Χάιδω μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης και παραφυλάει τον Κυριάκο. Η Μάρθα μένει πλέον στο σπίτι του Αλέξη και η Μαργαρίτα χαίρεται με τις εξελίξεις, χωρίς να ξέρει ότι ο γιος της κάνει μια ανησυχητική ταύτιση ανάμεσα στη Μάρθα και τη Μυρτάλη. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς και τον προτρέπει να το χρησιμοποιήσει, προκειμένου να την εξαναγκάσει να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση.

Κυριακή 12/12, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 11 Σεζόν 1: Flashback: 1902-1921 Κακοχώρι. Ο νεογέννητος Παυλής σώζεται από τη γενναιοψυχία της Ελένης, που αψηφά την πολυετή βεντέτα των δύο οικογενειών, και στέκεται δίπλα του σαν δεύτερη μάνα. Ο Παυλής Δρακάκης και ο Στεφανής Καζάκης μεγαλώνουν με το γάλα της ίδιας μάνας και δημιουργείται μεταξύ τους μία δυνατή φιλία που ξεπερνά το μίσος των δύο οικογενειών. Το κακό, όμως, καραδοκεί και, όταν θύμα της βεντέτας πέφτει ο αδελφός του Παυλή, ο πατέρας του τον ορκίζει να πάρει το αίμα τους πίσω αφαιρώντας τη ζωή του αγαπημένου του φίλου. Ο Στεφανής ξέροντας πως δε θα γλιτώσει, είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί. Όμως, ο Παυλής δεν μπορεί να σκοτώσει τον αδελφικό του φίλο. Αντί γι’ αυτό ενώνουν το αίμα τους και ορκίζονται αιώνια φιλία.

Ο Στεφανής κρύβεται σε μια σπηλιά, ενώ ο Παυλής βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να σταματήσει την κατάρα που έχει ξεκληρίσει τις δύο οικογένειες. Ζητά τη βοήθεια του Δράκο-Τζον, του πλούσιου θείου του που ζει στην Αμερική, και με την επιστροφή του στο χωριό αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια: ο Στεφανής είναι ζωντανός. Οι δύο φίλοι γίνονται σύμβολο συμφιλίωσης των δύο οικογενειών και προχωρούν στην κατασκευή της εκκλησίας του Αη Γιώργη τιμώντας τη μνήμη του νεκρού αδελφού του Παυλή. Στα θυρανοίξια της εκκλησίας ένας κόρακας κάθεται στο καμπαναριό και ένας χωριανός τον πυροβολεί, αλλά αστοχεί. Η παρεξήγηση που ακολουθεί κορυφώνεται με έναν καταιγισμό πυροβολισμών και τα πτώματα σωριάζονται το ένα μετά το άλλο. Ο Στεφανής και ο Παυλής αγκαλιάζονται ώσπου μια σφαίρα διαπερνά το στέρνο και των δύο φίλων. Η αυλή της εκκλησίας έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο. Τα ονόματα των νεκρών και η ημερομηνία 12/7/1921 χαράζονται στις ταφόπετρες.

Ταινίες

Σάββατο 11/12, 21:00 Οι Απίθανοι (The Incredibles) στο STAR
Οι Απίθανοι (The Incredibles)

Οι Απίθανοι (The Incredibles)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Ακούγονται: Δημήτρης Σταρόβας, Σμαράγδας Καρύδη

Υπόθεση: Όταν η κοινή γνώμη στρέφεται εναντίων όλων των υπερηρώων, ο υπερήρωας κύριος Απίθανος, αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, κρατώντας κρυφές για πάντα τις ξεχωριστές ικανότητές του. Μετά όμως από 15 χρόνια σιωπής, έχοντας αποκτήσει γυναίκα και τρία παιδιά, οι οποίοι είναι και εκείνοι υπερήρωες, αποφασίζει να αποδεχθεί την πρόταση για μια νέα μυστική αποστολή! Η αποστολή όμως δεν είναι τόσο αθώα όσο αρχικά φαίνεται και σύντομα η οικογένεια των Απίθανων θα μπλέξει σε μια απίστευτη περιπέτεια, γεμάτη απρόβλεπτα και ανατροπές!

Σάββατο 11/12, 23:15 Ναυμαχία (Battleship) στο STAR
Ναυμαχία (Battleship)

Ναυμαχία (Battleship)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ

Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κιτς, Ριάνα, Ταντανόμπου Ασάνο

Υπόθεση: Το Battleship, το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη και παραγωγό, Πίτερ Μπεργκ. Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή, καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως, που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου, θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη και δυνατή, που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία…

Κυριακή 12/12, 16:15 Ο Θρύλος Του Ταρζάν (The Legend Of Tarzan) στο STAR
Ο Θρύλος Του Ταρζάν (The Legend Of Tarzan)

Ο Θρύλος Του Ταρζάν (The Legend Of Tarzan)

Δραματική περιπέτεια βρετανικής καναδικής αμερικανικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς

Παίζουν: Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάργκοτ Ρόμπι, Κριστόφ Γουόλτζ, Τζον Χερτ

Υπόθεση: Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή, ως Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδος του Γκέιστοουκ, με την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από έναν Βέλγο Στρατηγό. Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία, δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Κυριακή 12/12, 23:40 Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω (Deja Vu) στον ALPHA
Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω (Deja Vu)

Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω (Deja Vu)

Ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και αγγλικής συμπαραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Τόνυ Σκοτ

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλλα Πάττον, Μπρους Γρίνγουντ, Άνταμ Γκόλντμπεργκ, Τζιμ Καβίζελ

Υπόθεση: Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον;

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 11/12, 17:30 Μίμης στο COSMOTE HISTORY HD
Μίμης στο COSMOTE HISTORY HD

Μίμης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Πηνελόπης Μασούρη (2021). Σκηνοθεσία: Αντρέας Μόργκαν

Υπόθεση: Το ταλέντο, ο ανθρωποκεντρισμός και η ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά χαρακτήριζαν τον ζωγράφο Δημήτρη Μυταρά. Με διακριτικότητα κι ευαισθησία, η σύζυγός του Ζουζού Μυταρά σκιαγραφεί το πορτρέτο του και μιλά για την κοινή τους ζωή.

Σάββατο 11/12, 20:15 Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης στο COSMOTE HISTORY HD
Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης

Τα 10 Σπουδαιότερα Επιτεύγματα της Αρχαίας Ρώμης

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2016).

Υπόθεση: Από το σκυρόδεμα ως τους υδαταγωγούς μήκους χιλιομέτρων και τις εξελιγμένες τεχνικές εξόρυξης, οι Ρωμαίοι μηχανικοί έκαναν μερικές από τις πιο ευφυείς εφευρέσεις όλων των εποχών. Ανακαλύψτε τα δέκα σπουδαιότερα επιτεύγματά τους!

Κυριακή 12/12, 16:00 Απίθανα Σιδηροδρομικά Ταξίδια: Λονδίνο-Αρκαδία στο COSMOTE HISTORY HD
Απίθανα Σιδηροδρομικά Ταξίδια: Λονδίνο-Αρκαδία στο COSMOTE HISTORY HD

Απίθανα Σιδηροδρομικά Ταξίδια: Λονδίνο-Αρκαδία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (1996). Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Στένταλ

Υπόθεση: Τι καλύτερο από το να θαυμάζεις τις ομορφιές του κόσμου μέσα από το παράθυρο ενός κινούμενου τρένου; Μια αξέχαστη σιδηροδρομική διαδρομή από το Λονδίνο έως την Αρκαδία, παρέα με τον πολυβραβευμένο Νιγηριανό ποιητή Μπεν Όκρι.

Κυριακή 12/12, 20:15 Μεγαλειώδη Κτίρια του Αρχαίου Κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD
Μεγαλειώδη Κτίρια του Αρχαίου Κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD

Μεγαλειώδη Κτίρια του Αρχαίου Κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία: Στιούαρτ Κλαρκ, Μπο Τσάνον, Ντέιβιντ Ζιγκερέλι

Υπόθεση: Τα τεραστίων διαστάσεων εργοστάσια είναι δημιουργήματα του σύγχρονου κόσμου. Λάθος! Στην αρχαιότητα, η ανάγκη για μαζική παραγωγή ορισμένων υλικών ώθησε τους ανθρώπους να βρουν τρόπους να κατασκευάσουν τα δικά τους ‘εργοστάσια’.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 11/12, 15:00 Σπάρτακος (Spartacus) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Σπάρτακος (Spartacus) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Σπάρτακος (Spartacus) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ιστορική ταινία αμερικανικής παραγωγής (1960). Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Παίζουν: Κερκ Ντάγκλας, Λόρενς Ολίβιε, Τζιν Σίμονς

Υπόθεση: Ο Σπάρτακος, ένας σκλάβος από τη Θράκη, εκπαιδεύεται ως μονομάχος για να ριχτεί στη ρωμαϊκή αρένα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στρέφεται κατά των αφεντικών του και παρακινεί τους σκλάβους να εξεγερθούν. Η ταινία τιμήθηκε με 4 Όσκαρ.

Σάββατο 11/12, 23:00 Corpus Christi στο COSMOTE CINEMA 1HD
Corpus Christi

Corpus Christi

Δραματική ταινία πολωνικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Γιαν Κομάσα

Παίζουν: Μπάρτοζ Μπιελένια, Αλεξάντρα Κονιέτσνα, Ελίζα Ρετσέμπελ

Υπόθεση: Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, ένας βαθιά θρησκευόμενος τρόφιμος αναμορφωτηρίου αναλαμβάνει καθήκοντα ιερέα σε μια πολωνική κωμόπολη, η οποία αγωνίζεται να ξεπεράσει ένα τραυματικό γεγονός. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Κυριακή 12/12, 16:50 A Christmas Coincidence στο COSMOTE CINEMA 2HD
A Christmas Coincidence στο COSMOTE CINEMA 2HD

A Christmas Coincidence στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρόμπισον

Παίζουν: Κίμπερλι Σάσταντ, Πολ Κάμπελ, Κάθι Λι Γκίφορντ

Υπόθεση: Όταν νιώθει πως η σχέση της προχωρά πολύ γρήγορα, η Πόλα επισκέπτεται τη θεία της για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί. Εκεί, μια σειρά συμπτώσεων τη φέρνει κοντά σε έναν άντρα, που την κάνει να ξανασκεφτεί όλες τις επιλογές της.

Κυριακή 12/12, 17:10 Γυναίκα από Χρυσό (Woman in Gold) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Γυναίκα από Χρυσό (Woman in Gold)

Γυναίκα από Χρυσό (Woman in Gold)

Δραματική ταινία βρετανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Σάιμον Κέρτις

Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Ντάνιελ Μπρουλ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία της Μαρία Άλτμαν, η οποία, 60 χρόνια μετά την απόδρασή της από τη ναζιστική Βιέννη, αποφάσισε να διεκδικήσει τα κλεμμένα κειμήλια της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ‘Γυναίκα από Χρυσό’ του Κλιμτ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

A Few Good Men (Ζήτημα Τιμής)
A Few Good Men (Ζήτημα Τιμής)

A Few Good Men (Ζήτημα Τιμής)

Δράμα παραγωγής 1992. Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζακ Νίκολσον, Ντέμι Μουρ

Υπόθεση: Ένας δικηγόρος του στρατού και ο βοηθός του αναλαμβάνουν μία υπόθεση φόνου και ανακαλύπτουν ένα τελετουργικό μύησης στο οποίο ίσως εμπλέκονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b