MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Γύρνα Πίσω (Volver) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 65 Σεζόν 2: Ο Στέφανος καταφέρνει να ξεφύγει από την αστυνομία έχοντας πάντα μαζί του την Αθηνά με δεμένα μάτια και χέρια. Η Αλίκη κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της αφού είναι σίγουρη πως ο Στέφανος θα κάνει κακό στον Άρη. Ο Χάρης μετά από πολλή σκέψη εκφράζει στην γιαγιά του την επιθυμία του να πάρει το ρίσκο και να παλέψει για τη ζωή του. Ο Χρήστος δεν μπορεί να δεχτεί τον εκβιασμό του Διοικητή και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τον κατηγορήσει και να τον βάλει στη φυλακή. Η Σοφία είναι αντίθετη με αυτό και τρομοκρατείται όταν ο Διοικητής την επισκέπτεται με ερωτική διάθεση στο μπαρ της. Ο Ιάσωνας και ο Άρης καταφέρνουν να δραπετεύσουν, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο. Η Αθηνά μαθαίνει με σκληρό τρόπο την αλήθεια για τον Στέφανο, όσο εκείνος προσπαθεί να εξαφανιστεί.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 55 Σεζόν 1: Η Λουίζα βρίσκει το άψυχο σώμα της Νόρας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο Σπύρος πλαστογραφεί σημείωμα αυτοκτονίας που ενοχοποιεί τη Νόρα για τον θάνατο του Αλέξανδρου. Ο Αντώνης αναγκάζεται για ακόμα μια φορά να παίξει το παιχνίδι του Σπύρου. Η Έλενα καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μαρίας που την είδε να παίρνει τα χρήματα από τον Σπύρο, δεν πείθει όμως και τον Αχιλλέα. Ο Μιχάλης ανησυχεί για την κόρη του.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 60 Σεζόν 2: Το σχέδιο της Κατερίνας, αντί να την ξεμπερδέψει, την μπερδεύει ακόμα περισσότερο, αφού ανακαλύπτει πως η Καρμέλα ξέρει… ελληνικά! Η Αλίκη πετάει στον έβδομο ουρανό, που επιτέλους θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, όχι όμως και η Χρύσα, που κοντεύει να πρασινίσει από τη ζήλια της. Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να χαλάσει τη σχέση του με τη Φιλιώ και της ετοιμάζει ρομαντικό ραντεβού στο μπακάλικο. Ο Τζίμης μπορεί να είναι άτυχος με την Κική, η τύχη όμως θα του χαμογελάσει στο σπίτι του Σάββα, αφού θα ανακαλύψει πως η σκούφια των Αργυρών κρατάει από… την Ιταλία!

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 22 Σεζόν 1: Λίγες μέρες μετά, η μεγάλη στιγμή φτάνει, και η Δάφνη είναι έτοιμη να γεννήσει. Ωστόσο, δεν ξέρει ακριβώς πότε. Στο σπίτι συγκεντρώνονται όλοι και ξεκινούν τα πηγαινέλα στο μαιευτήριο. Ταυτόχρονα, ο Παύλος μαθαίνει ότι η κλινική στην οποία πηγαίνουν θα δωρίσει 50.000 ευρώ στο μωρό που θα γεννηθεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό. Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα και η Ρία αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους και ο Μάκης συναντιέται τυχαία στην πολυκατοικία με μια έγκυο και καταλήγουν, λόγω μιας χαλασμένης πόρτας, να κλειδώνονται στην γκαρσονιέρα του. Κι έτσι, έρχεται η ώρα της γέναλλά δεν θα είναι μόνο μία.

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Η Πένη και η Πωλίνα, πεπεισμένες ότι ο Αλφρεντ είναι γιος του λόρδου του οίκου Ντορτσεστερ είναι σε αναβρασμό ετοιμασιών για να υποδεχτούν τους ερωτευμένους. Οι ετοιμασίες, κατά βάση περιλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικών και συμπεριφοράς του Λυκούργου και του Βασίλη, από τους οποίους φυσικά περιμένουν τα χειρότερα. Και ενώ η εκπαίδευση συνεχίζεται, η Λίζα με τον Αλφρεντ καταφτάνουν πέντε ημέρες νωρίτερα. Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα αλλά ο Άλφρεντ σαν περήφανος Αλβανός, καταπιέζεται από το ψέμα και με τη σειρά του πιέζει τη Λίζα να πει την αλήθεια στους γονείς της. Τι θα γίνει όμως τώρα που όλο το χωριό ήδη μιλάει για την άφιξη του γαμπρού απ΄ το Λονδίνο και ο Λυκούργος σκέφτεται μέχρι και να κατέβει για βουλευτής από την ξιπασιά. Πως θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR
Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 26 Σεζόν 2: Ο Κωστής κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα, χωρίς να τής αποκαλύψει ότι έχει βρει το τεστ εγκυμοσύνης. Η Ζέτα δέχεται την πρότασή του και οι δυο τους, πολύ χαρούμενοι, το ανακοινώνουν σε όλους. Η Ελβίρα τα φτιάχνει και πάλι με τον Φίλιππο. Η Μίνα εξακολουθεί να πολιορκεί τον Χρήστο και εκείνος της εξηγεί ότι, για να προχωρήσουν σε σχέση, θα πρέπει να τον δεχτεί όπως είναι και να μην προσπαθήσει να τον αλλάξει. Η Μπέτυ είναι ετοιμόγεννη και έχει γίνει πολύ ευσυγκίνητη, αλλά και τρυφερή.

Ο Άρης είναι χαρούμενος που ο κολλητός του θα γίνει και εκείνος πατέρας και τα παιδιά τους θα παίζουν μαζί. Η Μίνα λέει στον Κωστή ότι, πριν ζητήσει σε γάμο την Ζέτα, θα έπρεπε να την ρωτήσει ευθέως αν είναι έγκυος, διότι μια απλή ένδειξη δεν είναι αρκετή. Όταν εκείνος της λέει για το τεστ, ανακαλύπτει ότι δεν ήταν δικό της και οι δυο τους αρχίζουν, με αγωνία, να ψάχνουν για να βρουν ποια είναι η εγκυμονούσα. Την αλήθεια την γνωρίζει μόνο η Πηνελόπη και θα αναγκαστεί να την αποκαλύψει. Ο Πέρης επιστρέφει από την Πρέβεζα και κάνει πρόταση γάμου στη Μάρω. Η Μπέτυ γεννάει ένα υγιές και όμορφο μωρό. Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή οδηγείται σε μια απροσδόκητη, αλλά πολύ όμορφη κατάληξη…

Ταινίες

21:00 Toy Story 4 στον ALPHA
Toy Story 4

Toy Story 4

Κωμωδία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τζος Κούλεϊ

Ακούγονται: Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Λιάντος, Μαρία Πλακίδη, Φοίβος Ριμένας, Δημήτρης Σάρλος, Ευγενία Σκιαθά, Λορέντζος Φραγκούλης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Υπόθεση: Ο Γούντι ήταν ανέκαθεν σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και πως η προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε πρόκειται για τον Άντι είτε για την Μπόνι. Έτσι όταν ο Φόρκι, η αγαπημένη νέα χειροτεχνία-που-έγινε-παιχνίδι της Μπόνι, αποκαλεί τον εαυτό του «σκουπίδι», ο Γούντι αποφασίζει να δείξει στον Φόρκι πώς να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όμως, η περιπέτεια με τους νέους και τους παλιούς φίλους που συμπεριλαμβάνει μία απρόσμενη επανένωση με μία φίλη απ’ τα παλιά, τη Λόλα, θα δείξει στον Γούντι πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

22:15 Μαχητές Των Δρόμων 6 (Fast And Furious 6) στο STAR
Μαχητές Των Δρόμων 6 (Fast And Furious 6)

Μαχητές Των Δρόμων 6 (Fast And Furious 6)

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Βιν Ντίζελ, Λουκ Έβανς, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζέισον Στέιθαμ

Υπόθεση: Μετά τη ληστεία των εκατό εκατομμυρίων στο Ρίο, ο Ντομ, ο Μπράιαν κι η υπόλοιπη ομάδα τους βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα μέρη του κόσμου (Κανάριοι Νήσοι, Χονγκ Κονγκ, Κόστα Ρίκα), αδυνατώντας να επιστρέψουν σπίτι τους και να ζήσουν μια κανονική ζωή. Εν τω μεταξύ, ο Χομπς καταζητεί μια οργάνωση «θανάσιμα» εκπαιδευμένων οδηγών υπό την υπαρχηγία της φερόμενης -μέχρι σήμερα- νεκρής αγαπημένης του Ντομ, Λέτι, για αυτό και ζητά τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του προκειμένου να μεταβούν στο Λονδίνο και να την εξαρθρώσουν, με αντάλλαγμα την πλήρη «άφεση αμαρτιών» τους, προκειμένου να επιστρέψουν με πλήρη ασυλία στην κανονική τους ζωή…

Ντοκιμαντέρ

22:45 Το Κρητικό Στιβάνι στο COSMOTE HISTORY HD
Το Κρητικό Στιβάνι στο COSMOTE HISTORY HD

Το Κρητικό Στιβάνι στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV (2018). Σκηνοθεσία: Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης

Υπόθεση: Χαρακτηριστικό στοιχείο της παραδοσιακής κρητικής ενδυμασίας είναι οι χειροποίητες μπότες, τα λεγόμενα στιβάνια. Ανακαλύψτε τον τρόπο κατασκευής τους πλάι σε έναν από τους τελευταίους στιβανάδες του νησιού.

23:00 Μυστήρια της Αρχαιότητας: Αρχαία Τεχνολογία στο COSMOTE HISTORY HD
Μυστήρια της Αρχαιότητας: Αρχαία Τεχνολογία στο COSMOTE HISTORY HD

Μυστήρια της Αρχαιότητας: Αρχαία Τεχνολογία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (1997).

Υπόθεση: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιδιοφυείς εφευρέσεις των αρχαίων έχουν αφήσει άναυδους τους σύγχρονους επιστήμονες. Ένα ταξίδι ανά την υφήλιο, που αποκαλύπτει τη δημιουργική διάνοια μερικών από τους αρχαιότερους πολιτισμούς!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:15 Γύρνα Πίσω (Volver) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Γύρνα Πίσω (Volver)

Γύρνα Πίσω (Volver)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Κάρμεν Μάουρα, Λόλα Ντουένιας

Υπόθεση: Η Ραϊμούντα και η Σόλε, δύο αδελφές που συνυπάρχουν με την τρέλα, τα ψέματα και τον θάνατο, προσπαθούν να επιβιώσουν από την καθημερινότητά τους. Όμως το παρελθόν επιστρέφει για να τις στοιχειώσει… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

22:00 Τα Τέσσερα Φτερά (The Four Feathers) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Τα Τέσσερα Φτερά (The Four Feathers)

Τα Τέσσερα Φτερά (The Four Feathers)

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία: Σεκχάρ Καπούρ

Παίζουν: Χιθ Λέτζερ, Κέιτ Χάντσον, Γουές Μπέντλεϊ

Υπόθεση: Τιμή, φιλία, πάθος… Ένας φέρελπις στρατιωτικός, που παραιτήθηκε από τον στρατό για να μην πολεμήσει στη Β. Αφρική, ταξιδεύει στο Σουδάν για να σώσει τους φίλους του και να τους επιστρέψει τα φτερά που του έδωσαν ως δείγμα δειλίας.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Silver Skates (Τα Ασημί Πατίνια)
Silver Skates (Τα Ασημί Πατίνια)

Silver Skates (Τα Ασημί Πατίνια)

Δράμα παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Μάικλ Λόκσιν

Παίζουν: Φέντορ Φεντότοβ, Σόνια Πρις, Γιούρι Μπόρισοβ

Υπόθεση: Στα παγωμένα ποτάμια και κανάλια της Αγίας Πετρούπολης, ένας κλέφτης με πατίνια κλέβει την καρδιά της κόρης ενός αριστοκράτη, αν και κάποιες δυνάμεις τους θέλουν μακριά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b