MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Christmas in Clifton House: Το νέο χριστουγεννιάτικο κομμάτι του Evripidis and his Tragedies

Το τελευταίο κομμάτι του Evripidis and his Tragedies μάς βάζει σε άκρως χριστουγεννιάτικο mood.

Monopoli Team

Αυτή ήταν μία γεμάτη μουσικά χρονιά για τον Evripidis and his Tragedies. Μέσα στο 2021 κυκλοφόρησε τα τραγούδια Bitter, Nos Volvimos a encontra με ισπανικό στίχο που μεταμορφώθηκε στο Ξαναβρεθήκαμε στα ελληνικά με τη συμμετοχή της Nalyssa Green, Cadaqués, Lycabettus, αλλά και το LP “Νέος Κόσμος”.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για τον καλλιτέχνη να αποχαιρετήσει το 2021 με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που μας έβαλε αμέσως στο κλίμα των εορτών. Το όνομα αυτού του τραγουδιού Christmas in Clifton House, σε μουσική και στίχος του ίδιου.

To Christmas in Clifton House είναι ένα παιχνιδιάρικο, γιορτινό κομμάτι που συνδυάζει τις κλασσικές πιανιστικές σπουδές του, τις indie ρίζες του και τις πρόσφατες electro pop περιπλανήσεις του με αυτοβιογραφικούς, σκοτεινά χιουμοριστικούς στίχους. Συνοδευόμενος από έναν ζεστό, αναλογικό ήχο βασισμένο στα συνθεσάιζερ, ο Ευριπίδης βρίσκει αφορμή σε ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα για να τραγουδήσει για τη χαρά της ζωής, τις οικογένειες από επιλογή Evripidis and his Tragedies, τα νιάτα, την κουήρ ευαισθησία και τη θεραπευτική δύναμη που κρύβεται στη μνήμη.

Ακούστε κι εσείς το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘάνο Παπακωνσταντίνου, γιατί αγαπάς την όπερα;12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b