MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 63 Σεζόν 2: Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του. Η Αθηνά, απ’ την άλλη, δεν υποψιάζεται τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ απ’ την απόπειρα εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της. Η ξαφνική εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια. Φοβούνται πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Η Λήδα αποχαιρετά με πόνο τον Χάρη, αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να δεχτεί να κάνει την θεραπεία. Η τύχη, όμως, θα παίξει κι εδώ το δικό της παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη αλλά και του Ιάσωνα.

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 43 Σεζόν 1: Έλλη και Μάρκος περνούν μαζί ένα ρομαντικό απόγευμα, που, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Ζωή ετοιμάζεται για Κύπρο, ενώ η Σίλια αναλαμβάνει μια δύσκολη υπόθεση. Παράλληλα, η Ισμήνη αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα. Ο Νικόλας μένει έκπληκτος με αυτό που ακούει από την Κάτια. Γιώργος και Κική έχουν ακόμα ένα επεισοδιακό ραντεβού. Ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να βρει την παρέα που ήταν στη Ρόδο, ενώ η Κάτια δέχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 63 Σεζόν 1: Η Έλλη και η Φανή αποφασίζουν να μπουν στο σπίτι του Μίλτου και να βρουν στοιχεία εις βάρος του. Η υπόθεση παραπομπής του Νικηφόρου ανοίγει ξανά και ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση του Στυλιανίδη. Η Φανή νιώθει χαρούμενη που έχει τον Νικηφόρο στο πλάι της, ενώ την ίδια ώρα ο Λεωνίδας και η Νικολέττα νιώθουν έντονα την απουσία του πατέρα τους.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 53 Σεζόν 1: Η Έλενα είναι εξαφανισμένη και όλοι ανησυχούν. Ο Μιχάλης σκέφτεται μήπως μετάνιωσε και δεν θέλει να παντρευτούν. Την βρίσκει όμως με λερωμένο νυφικό και κλαμένη. Δεν ξέρει τι έγινε αλλά εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Ο γάμος γίνεται και όλοι δείχνουν χαρούμενοι, ακόμα και η Κατερίνα που όλοι την προσέχουν. Την επομένη, βγαίνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και αναστατώνονται όλοι με το πόρισμα. Η Λουίζα ζητά συγνώμη από τον Μιχάλη και εκείνος της λέει ότι θα μπορούσαν να είχαν μία ευτυχισμένη ζωή μαζί. Η Νόρα ψάχνει να βρει ποιος σκότωσε τον άντρα της και ο Σπύρος ανησυχεί πολύ. Η Μαρία νιώθει επιτέλους δικαίωση για τον γιο της και είναι ευτυχισμένη. Ο Ιάσωνας και η Άννα ζουν μία βραδιά πάθους.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 58 Σεζόν 2: Η επανασύνδεση του Παναγή και της Κατερίνας θα ξεσηκώσει αντιδράσεις, αλλά ο δασονόμος και η γιατρέσσα είναι αποφασισμένοι να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο Σάββας προσφέρεται να πληρώσει το πρόστιμο του συνεταιρισμού, με αντάλλαγμα το ποσοστό που έχουν οι Πλατανιώτες στην «Τρουφέξ» να περάσει στα χέρια του, αλλά ένας όρος στο συμβόλαιο του Βαγγέλα του κόβει τη φόρα. Η μόνη λύση είναι ο γάμος της Αλίκης, μόνο που κανείς δεν έχει ρωτήσει τον Κανέλλο αν θέλει να ντυθεί… γαμπρός με το ζόρι. Ο Θοδωρής αποφασίζει να ακούσει τις συμβουλές του Τζώρτζη και το παίζει «βαρύ πεπόνι» στην Αγγέλα, που γίνεται πυρ και μανία. Η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος. Πώς θα αντιδράσει η Βαλέρια, όταν μάθει ότι η Αλίκη είναι έτοιμη να χορέψει τον χορό του Ησαΐα;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 39 Σεζόν 1: Η Τζοβάνα στην ΑΡΜΕΚΟ κάνει τη ζωή των υπαλλήλων κόλαση σε αντίθεση με την Ρωξάνη που δεν ξέρει τι να κάνει με τον ελεύθερο χρόνο της. Κι ενώ η Νικόλ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Λευτέρη για να του εξηγήσει τι συνέβη με το μήνυμα, εκείνος ανακοινώνει επίσημα σε όλους την ημερομηνία του γάμου του με τη Νάντια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Άρης ξεχωρίζει το βιογραφικό του Μάθιου για την ιδέα του και με τη βοήθεια της Δανάης κανονίζει ένα interview μαζί του. Ο Μάθιου πετάει από τη χαρά του, ενώ η Κορίνα θορυβείται με την επικείμενη απουσία του από την ΑΡΜΕΚΟ. Και επειδή η νύχτα το σηκώνει, ο Λευτέρης αποφασίζει να κάνει κανονική πρόταση γάμου στην Νάντια την ώρα που φτάνει η Νικόλ να του μιλήσει.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 97β Σεζόν 1: Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 56 Σεζόν 1: Ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο Πέτρος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Σεμίνα που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή. Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 43 Σεζόν 3: Ο Νικηφόρος αρνείται την πρόταση του Μόρτζου αλλά ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη προσπαθούν να τον πείσουν να ξαναγυρίσει στη Νομαρχία. Ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλλια με τις αποφάσεις του. Την ίδια ώρα ο Ακύλας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του κοινοτάρχη αλλά και του γιου του. Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές. Η Μυρσίνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της. Το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Θα καταφέρουν να τον συνετίσουν ή μήπως θα τον προλάβει η Ελένη που έχει κρυμμένους αλλά επικίνδυνους άσσους στο μανίκι της;

Ταινίες

21:00 Ο Σωματοφύλακας Του Εκτελεστή (Hitman’s Bodygard) στο STAR
Ο Σωματοφύλακας Του Εκτελεστή (Hitman's Bodygard)

Ο Σωματοφύλακας Του Εκτελεστή (Hitman’s Bodygard)

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ

Υπόθεση: Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας, που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με πλοίο αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα…

21:00 Μις Πέρεγκριν: Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά (Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children) στο ΣΚΑΪ
Μις Πέρεγκριν: Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά (Miss Peregrine's Home For Peculiar Children)

Μις Πέρεγκριν: Στέγη Για Ασυνήθιστα Παιδιά (Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children)

Ταινία φαντασίας παραγωγής 2016. Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον

Παίζουν: Άζα Μπάτερφιλντ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Τζούντι Nτεντς, Εύα Γκριν

Υπόθεση: Μετά τον μυστηριώδη θάνατο του αγαπημένου του παππού ο Τζέικ αποφασίζει να ακολουθήσει τις τελευταίες συμβουλές του και να αναζητήσει ένα ορφανοτροφείο για ασυνήθιστα παιδιά στην Ουαλία. Όταν όμως φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως το οίκημα είναι κατεστραμμένο από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ντοκιμαντέρ

18:30 Απολλωνία, Ιλλυρία στο COSMOTE HISTORY HD
Απολλωνία, Ιλλυρία στο COSMOTE HISTORY HD

Απολλωνία, Ιλλυρία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ισραηλινής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Γιανάι Άρφι

Υπόθεση: Η ελληνική πόλη της Απολλωνίας ήταν, κατά την αρχαιότητα, μέρος της Ιλλυρίας, μιας περιοχής που αργότερα ενσωματώθηκε στη Βουλγαρία και σήμερα ανήκει στην Αλβανία. Παρά το πέρασμα των αιώνων, τα ίχνη των Ελλήνων είναι ακόμα ορατά.

22:30 Ο Σωκράτης Συναντά τον Κομφούκιο στο COSMOTE HISTORY HD
Ο Σωκράτης Συναντά τον Κομφούκιο στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Σωκράτης Συναντά τον Κομφούκιο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Φ. Κωνσταντινίδη (2018). Σκηνοθεσία: Φώτης Κωνσταντινίδης

Υπόθεση: Τι κοινά μπορεί να έχουν δυο πολιτισμοί τόσο μακρινοί όσο εκείνοι της Ελλάδας και της Κίνας; Δυο ακαδημαϊκοί, ένας Έλληνας κι ένας Κινέζος, συναντώνται στη σκιά της Ακρόπολης και συνομιλούν για φιλοσοφία, λογοτεχνία και ιστορία.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

16:35 Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 (Big Momma’s House 2) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 (Big Momma's House 2)

Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 (Big Momma’s House 2)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία: Τζον Γουάιτσελ

Παίζουν: Μάρτιν Λόρενς, Έμιλι Πρόκτερ, Νία Λονγκ

Υπόθεση: Όταν ο πράκτορας του FBI Μάλκολμ Τέρνερ πληροφορείται για τον θάνατο ενός πρώην συνεργάτη του, αποφασίζει να ξαναφορέσει την τεράστια στολή της Μπιγκ Μάμα και να διεισδύσει στο σπίτι του υπόπτου ως νταντά για τα τρία παιδιά του.

22:40 Φονική Καταιγίδα (Life on the Line) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Φονική Καταιγίδα (Life on the Line)

Φονική Καταιγίδα (Life on the Line)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Χακλ

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ντέβον Σάβα, Τζούλι Μπενζ

Υπόθεση: Ο Μπο είναι ένας εναερίτης που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανιψιά του, κόρη του αδερφού του που χάθηκε βίαια. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με επικίνδυνες καταστάσεις τη νύχτα που μια φονική καταιγίδα θα πλησιάσει την πόλη του.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Polar Express (Το Πολικό Εξπρές)
The Polar Express (Το Πολικό Εξπρές)

The Polar Express (Το Πολικό Εξπρές)

Χριστουγεννιάτικη ταινία παραγωγής 2004. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Υπόθεση: Σε αυτό το τρυφερό παραμύθι, η πίστη ενός μικρού αγοριού στο πνεύμα των εορτών αναγεννιέται όταν ταξιδεύει με τρένο μέχρι τον Βόρειο Πόλο  την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b