MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Drag Show

Καλές γιορτές, χρυσό μου: Ένα χριστουγεννιάτικο drag show με τις Μαρία Βασιλοπούλου και Marianah Grindr στο Red Jasper Cabaret Theatre

Η Μαρία Βασιλοπούλου και η Marianah Grindr παρουσιάζουν στη σκηνή του Red Jasper το drag/cabaret show, με τίτλο Καλές γιορτές, χρυσό μου!

Monopoli Team

Από τις 11 Δεκεμβρίου και μέχρι την Πρωτοχρονιά, η Μαρία Βασιλοπούλου και η Marianah Grindr θα παρουσιάζουν στη σκηνή του Red Jasper το drag/cabaret show, με τίτλο Καλές γιορτές, χρυσό μου!

Tι σημαίνουν άραγε για εσάς οι γιορτές; Τι συμβαίνει επιτέλους στον κόσμο όταν μπαίνει ο Δεκέμβριος; Αναμφίβολα είναι μια περίοδος στολισμένη με πολύχρωμα λαμπάκια, με αγάπη, αισιοδοξία και σωστά μελωμένα μελομακάρονα.

Καλές γιορτές, χρυσό μου!, με την Μαρία Βασιλοπούλου και Marianah Grindr στο Red Jasper Cabaret Theatre

Παιδιά τρέχουν δεξιά αριστερά τραγουδώντας τα κάλαντα και η κουζίνα είναι γεμάτη με γαργαλιστικές μυρωδιές, ενώ στο σαλόνι η Μαρία Βασιλοπούλου και η Marianah Grindr να ανοίγουν το τρίτο μπουκάλι κρασί όσο θρηνούν. Τραγουδάνε για χαμένους έρωτες, αποτυχημένα ραντεβού και παρανοϊκές συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρχουν μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας.

Στο σαλόνι αυτό γίνεται η συνάντηση της τέχνης του Drag με την Soul και την Jazz, φυσικά στη σκηνή του Red Jasper Cabaret Theatre. Αυτό τον Δεκέμβριο λοιπόν θα απολαύσουμε ένα cabaret show που θα μείνει στην ιστορία. Μοναδικές ερμηνείες, αξέχαστες ιστορίες και απολύτως καμία ψυχραιμία, στο “Καλές γιορτές, χρυσό μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Pavlina Styl στο Red Jasper Cabaret Theater12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θεόφιλος Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Θεόφιλος Σπηλιόπουλος


Παίζουν: Μαρία Βασιλοπούλου, Marianah Grindr. Πιάνο: Οδυσσέας Μιχαλάκης

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 11 Δεκεμβρίου 2021 έως 1 Ιανουαρίου 2022
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 22:00
Link Εισιτηρίων: viva.gr
Πληροφορίες Χώρου: Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη Τηλ: 2108822551
Φωτογραφίες: Λευτέρης Βοκάς
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b