MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Hunger Games
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον AΝΤ1
Ήλιος στον AΝΤ1

Ήλιος στον AΝΤ1

Επεισόδιο 62 Σεζόν 2: Η Αθηνά, ανυποψίαστη για την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, ενθουσιάζεται όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του. Ο Δημήτρης δεν ξέρει πώς να πει την αλήθεια στην Αθηνά και φοβάται μήπως αυτό της κάνει κακό. Η Λήδα και ο Νικήτας πιστεύουν πως ο Χάρης, αν και ανήλικος, έχει δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για τη ζωή του και αποφασίζουν να του πουν την αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του, προκαλώντας την οργή της γιαγιάς του. Ο διοικητής προσπαθεί να ενοχοποιήσει άλλον για τα δικά του εγκλήματα, ενώ ο Χρήστος, ο Δημήτρης και η Ελπίδα προσπαθούν να βρουν στοιχεία εναντίον του. Η Αλίκη ανησυχεί πως η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλιππου, ενώ ο Πέρης στήνει παγίδα θανάτου στον Στέφανο. Ο Ιάσωνας μαθαίνει από την Ελπίδα πως αυτή είναι η βιολογική του μητέρα.

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 45 Σεζόν 1: Η Κάτια με την Έλλη ανησυχούν για την κατάθεση του Πέτρου ενώ εκείνος έχει βάλει κάποιον να ανακαλύψει την παρέα με απώτερους σκοπούς. Η Νάντια ανακαλύπτει το μπλουζάκι της Κάτιας και ζητάει εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο. Η Άσπα στραγγίζει από τον Γεράσιμο όποια πληροφορία και τον βγάζει από την μέση. Ο Νικόλας παίρνει τα πράγματα στα χέρια του και κυριαρχεί στην δουλειά, ενώ η Λουκία που τον συναντά, του γκρεμίζει τα πάντα! Η Κάτια στριμώχνει την Μαρίνα για τα ψέματα που της είπε. Η Μαρίνα και η Ισμήνη λίγο αργότερα θα συναντηθούν τυχαία στο γραφείο του Αντρέα με ακραίες εξελίξεις. Η Κική λέει τον πόνο της στην Έλλη ενώ η Έλλη της λέει ότι δεν υπήρξε φιλί με τον Άγγελο. Λίγο αργότερα, στην αίθουσα χορού, θα βάλει τα όριά της στον Άγγελο και εκείνος θα αναγκαστεί να πάρει αποφάσεις.

18:40 Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA
Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Το Aύριο Mας Aνήκει στο MEGA

Επεισόδιο 62 Σεζόν 1: Ο Νικηφόρος νιώθει περίεργα που περνάει το τελευταίο του βράδυ στο σπίτι με τη Σοφία, ενώ ταυτόχρονα την διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Ο Λευτέρης καλείται για συμπληρωματική κατάθεση, κάτι που ανησυχεί την Στέλλα, ενώ ο Μίλτος προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα και ζητάει εξηγήσεις. Η Αλεξάνδρα περιμένει κάποια βελτίωση για τον Μένιο και ο Λιάκος σκέφτεται με ποιο τρόπο θα βοηθήσει τον Ορέστη.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 52 Σεζόν 1: Ο Σπύρος καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ρένο αλλά αποτυγχάνει να σταματήσει τη διαδικασία της εκταφής. Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο. Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στον γάμο, γεγονός που αναστατώνει τον Σπύρο. Η Λουίζα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μιχάλη λίγο πριν τον γάμο του και διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους, είναι ακόμη ζωντανό. Ο Νώντας καταφέρνει να ξεφύγει από την Έλενα και αυτό της δημιουργεί ανησυχία για την έκβαση του γάμου της. Μια μοιραία καθυστέρηση στον γάμο θα σταθεί ικανή για να βγουν αληθινοί οι φόβοι της.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 57 Σεζόν 2: Ο συνεταιρισμός τρώει ένα τεράστιο πρόστιμο και ο Ηλίας το… φυσάει και δεν κρυώνει! Η Αλίκη καταστρέφει τη φωτογραφία της Καρμέλας πριν τη δει ο Κανέλλος, αλλά χρειάζεται άμεσα ενισχύσεις. Η Βαλέρια υπόσχεται στον Τζίμη να τον βοηθήσει να ανέβει στα μάτια της Κικής με αντάλλαγμα την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας. Η Φιλιώ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Παναγή για τον Ηλία, αλλά εκείνος δεν θέλει να ξαναδεί τον μπακάλη μας ούτε ζωγραφιστό. Την ίδια ώρα, ο Σάββας κάνει στον παπά μια πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα περνάνε το βράδυ τους μαζί, τι θα γίνει όταν ξυπνήσουν το πρωί όμως; Η Κατερίνα ανοίγει, επιτέλους, την καρδιά της στον Παναγή και το πρώην ζευγάρι γίνεται ξανά νυν ζευγάρι, με τις ευλογίες του… Τζώρτζη!

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 38 Σεζόν 1: Η Ρωξάνη δίνει την Γενική Διεύθυνση της Αρμέκο στην Τζοβάνα, που αποδεικνύεται μεγαλύτερος Κέρβερος κι απ’ την ίδια την Ρωξάνη. Κι ενώ ο Δημήτρης, η Κορίνα, ο Λευτέρης και η Νικόλ προσπαθούν να διαχειριστούν τις ηγετικές συμπεριφορές της Τζοβάνας, ο Μενέλαος κρεβατωμένος στο σπίτι απολαμβάνει το κανάκεμα της μανούλας του και ο Μάθιου θιγμένος με την «καθαίρεσή» του αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο την πεθερά του και αποφασίζει να φύγει από την εταιρία, την ίδια στιγμή που ο Άρης ψάχνει συνεργάτες για να στελεχώσει μία online επιχείρηση ρουχισμού. Μέσα σε όλο τον χαμό, ο Λευτέρης προσπαθεί να μιλήσει με τη Νικόλ, η οποία δεν διάβασε ποτέ το μήνυμά του γιατί η γιαγιά της το είχε ήδη σβήσει. Ένα μεγάλο σοκ έρχεται όμως και για την Όλγα και τον Σωτήρη, όταν ανακαλύπτουν έναν όρο στο συμβόλαιό τους με την Ρωξάνη που θα φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 96&97 Σεζόν 1: Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι. Η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά. Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια. Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 55 Σεζόν 1: Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του. Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα! Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση!

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 47 Σεζόν 1: Ο Λουδοβίκος πιέζει τη Σούλα να μάθει με ποιον ήταν στο ξενοδοχείο και τρώει άκυρο. Ο Πιπερόπουλος με τον Παντελή ετοιμάζουν να καλωδιώσουν τον Μάνο για να αποδείξουν ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ο Φεγκούδης προτείνει στη Σούλα να βρεθούνε μετά το μίτινγκ που έχει με τους γιους του. Η Μάρω επιμένει ότι η αστυνομία προσπάθησε να πάρει κρυφά τα αποτυπώματα του Χρύσανθου, την ίδια στιγμή που η Πελαγία συλλαμβάνετε με τα «λείψανα» των οσίων που πήρε απ’ την εκκλησία. Θα καταφέρει η Μαριτίνα να κρυφακούσει τη συζήτηση του Μάνου με την Τόνια; Η Μάρω θα σταθεί τυχερή να πάρει απ’ τη Διώνη το περιδέραιο;

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 42 Σεζόν 3: Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη. Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Τόλλιας πηγαίνει στο Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 2: Η Νανά έχει επιστρέψει τσακισμένη και γεμάτη πίκρα και θυμό για την εξαπάτηση του Αποστόλη. Δεν είναι λειτουργική, παραμελεί το παιδί της και δεν έχει όρεξη για τίποτα.
Η Ερμιόνη βάζει πάλι στον πάγο τον κυρ Νίκο για να φροντίσει την κόρη της και τρέχει με την Πελαγία σε μια φλυτζανού να της λύσει τα μάγια. Ο Δημήτρης λέει στον Στέλιο να κάνει τα χαρτιά του για το δημόσιο, ο Αντώνης μετακομίζει κι ο Άγγελος βρίσκει ένα λυχνάρι που προς έκπληξή του, εκπληρώνει τις επιθυμίες του.

Ταινίες

23:20 Ο Εισβολέας (The Intruder) στο MEGA
Ο Εισβολέας (The Intruder)

Ο Εισβολέας (The Intruder)

Ψυχολογικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Ντiιόν Τέιλορ

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μέγκαν Γκουντ, Μάικλ Ίλι, Τζόζεφ Σικόρα

Υπόθεση: Ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο, να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Κοιλάδα Νάπα. Ενώ όλα μεταξύ τους μοιάζουν υπέροχα και ξεκινούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον, εμφανίζεται μπροστά τους ο Τζάρλι, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μοιάζει να συνδέεται με έναν πολύ περίεργο τρόπο με την κατοικία αυτήν και δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το αγαπημένο του οίκημα.

22:30 Αγώνες Πείνας (Hunger Games) στον ALPHA
Αγώνες Πείνας (Hunger Games)

Αγώνες Πείνας (Hunger Games)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος

Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λένι Κράβιτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Λίαμ Χέμσγουερθ, Ντόνανλντ Σάδερλαντ

Υπόθεση: Από τα ερείπια μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, που κάποτε ήταν γνωστή ως Βόρεια Αμερική, έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ. Η μεγαλειώδης και λαμπερή Κάπιτολ περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες, τις οποίες κρατά υπό τον αμείλικτο έλεγχό της. Κάθε χρόνο τις αναγκάζει να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ, για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Όταν η κλήρωση φέρει την αδελφή της ως υποψήφια για τους φετινούς αγώνες, η θαρραλέα δεκαεξάχρονη Κάτνις Έβερντιν, θα προσφερθεί να πάει η ίδια στη θέση της. Αν και δεν επιδιώκει τη νίκη, θα αναγκαστεί να τη διεκδικήσει για να επιβιώσει. Η πραγματική μάχη όμως θα δοθεί ανάμεσα στα τρομερά διλλήματα που θα προκύψουν: έρωτας ή αγάπη, επιβίωση ή ανθρωπιά;

Ντοκιμαντέρ

19:15 Το Καπουθκιώτικο Ψαθί στο COSMOTE HISTORY HD
Το Καπουθκιώτικο Ψαθί στο COSMOTE HISTORY HD

Το Καπουθκιώτικο Ψαθί στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Κοινοτικού Συμβουλίου Καπουτίου (2016). Σκηνοθεσία: Λήδα Αγιομαμίτη

Υπόθεση: Μια ομάδα προσφύγων από το κατεχόμενο χωριό Καπούτι της Κύπρου προσπαθεί να συνεχίσει μια παράδοση που τη συνδέει με τον τόπο της: την τέχνη του καπουθκιώτικού ψαθιού. Μια καταγραφή της διαδικασίας κατασκευής του.

20:00 Η Ημισέληνος και ο Σταυρός – Η Δ’ Σταυροφορία στο COSMOTE HISTORY HD
Η Ημισέληνος και ο Σταυρός - Η Δ' Σταυροφορία στο COSMOTE HISTORY HD

Η Ημισέληνος και ο Σταυρός – Η Δ’ Σταυροφορία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία: Στιούαρτ Έλιοτ, Μαρκ Λιούις

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του Σαλαντίν, το βασίλειο των Σταυροφόρων αρχίζει να συρρικνώνεται. Η τέταρτη Σταυροφορία δεν φτάνει στους Αγίους Τόπους, αλλά στοχεύει στην Κωνσταντινούπολη. H κατάρρευση της αυτοκρατορίας της πίστης ξεκινά…

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

16:35 Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany's)

Πρόγευμα στο Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s)

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1961). Σκηνοθεσία: Μπλέικ Έντουαρντς

Παίζουν: Όντρεϊ Χέμπορν, Τζορτζ Πέπαρντ, Πατρίσια Νιλ

Υπόθεση: Η γοητευτική Χόλι χαρίζει τη συντροφιά της μόνο σε ευκατάστατους άντρες. Η ζωή της όμως θα αλλάξει ριζικά, όταν γνωρίσει έναν νεαρό συγγραφέα που θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει τον πραγματικό της εαυτό. Η ταινία κέρδισε 2 Όσκαρ.

20:20 22 Ιουλίου (Utoya: July 22) στο COSMOTE CINEMA 2HD
22 Ιουλίου (Utoya: July 22)

22 Ιουλίου (Utoya: July 22)

Θρίλερ νορβηγικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Έρικ Πόπε

Παίζουν: Άντρεα Μπέρτζεν, Αλεξάντερ Χόλμεν, Μπρέντε Φρίσταντ

Υπόθεση: Στις 22 Ιουλίου του 2011, σημειώνεται βομβιστική επίθεση στο Όσλο. Λίγη ώρα αργότερα, αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί σε νεανική κατασκήνωση που βρίσκεται στο νορβηγικό νησί Ουτόγια… Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Jingle Jangle: A Christmas Journey (Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα)
Jingle Jangle: A Christmas Journey (Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα)

Jingle Jangle: A Christmas Journey (Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα)

Ταινία φαντασίας παραγωγής 2020. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ε. Τάλμπερτ

Παίζουν: Φόρεστ Γουίτακερ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Χιού Μπόνεβιλ

Υπόθεση: Δεκαετίες αφότου ο έμπιστος μαθητευόμενός του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που μπαίνει στη ζωή του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b