MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)
Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 61 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης συνέρχεται, αλλά δεν βρίσκει πουθενά την Αθηνά και τον Στέφανο. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα μίας γυναίκας… Η Αλεξάνδρα μαθαίνει από την Αλίκη για τον Στέφανο και δίνει εντολή στο Λουκά να τον σκοτώσει. Η γιαγιά του Χάρη έχει αποφασίσει να φύγουν για το νησί τους. Δεν θέλει ο εγγονός της να μπει στη διαδικασία μίας πειραματικής θεραπείας με αμφίβολα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Στέφανου για να βρει την κρυμμένη γραφομηχανή… Ο Χρήστος πείθεται πως ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν οι κακοποιημένες γυναίκες στο φόρουμ είναι ο Διοικητής και ζητάει από τη Δάφνη τη βοήθεια της. Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να αποκαλύψει στην Αθηνά την αλήθεια για τον Στέφανο, όταν μια νέα πληροφορία θα συγκλονίσει και τους δύο.

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 44 Σεζόν 1: Ένα πρόσωπο κλειδί από τη Ρόδο που εμφανίζεται στην τηλεόραση, τρομοκρατεί τον Αλέξη, ο οποίος διακόπτει το ραντεβού της Έλλης με τον ‘Άγγελο’. Ταυτόχρονα, η Κάτια βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να ανακαλύψει τη Μαρίνα και τον Ανδρέα, ενώ ο Κωνσταντίνος αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επιστροφή της Νάντιας, που τον βρίσκει απροετοίμαστο. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται ακόμη μια φορά τη Ζωή, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που δεν περιμένει. Τέλος, η Έλλη υποψιασμένη ψάχνει να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα στη Λουκία και τον Νικόλα. Ειρωνικά, δεν υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποιος έξω από το σύμπαν τους που θα φέρει τα πάνω κάτω.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 61 Σεζόν 1: Η Αλεξάνδρα μετανιώνει που δεν έφυγε με τον Μένιο όταν της το ζήτησε, ενώ η Φανή ζητάει απ’ τον Νικηφόρο να μείνει μαζί της. Εκείνος υπόσχεται να το σκεφτεί και επιχειρεί να μιλήσει με τη Σοφία. Ο Πασχάλης καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Κωστή, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα δίνει την επίσημη κατάθεσή της σχετικά με την μυστική καταδίωξη και την κλοπή του όπλου της.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 51 Σεζόν 1: Η Έλενα φροντίζει με τον δικό της τρόπο να εξαφανίσει την απειλή του Νώντα από τη ζωή της. Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο. Η Λουίζα έχει να αντιμετωπίσει την πίκρα της για τον γάμο του Μιχάλη και την έρευνα για τα δύο εκατομμύρια που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος. Ο Σπύρος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του λογιστή του. Ο Ιάσωνας προσλαμβάνεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο Χρήστος αρχίζει να ζηλεύει την Κέλλυ. Ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 56 Σεζόν 2: Το γεύμα της Φιλιώς καταλήγει σε φιάσκο, αφού ο Ηλίας με τον Παναγή ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες. Ο Τζίμης βγάζει τον άσο που κρύβει στο μανίκι του και ο εκβιασμός του Σάββα πάει περίπατο προς μεγάλη απογοήτευση των Ιταλών μας. Η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη ο συνεταιρισμός να περάσει σε γυναικεία χέρια και παρασύρει όλες τις γυναίκες του Πλατάνου να επαναστατήσουν. Ο Ηλίας πέφτει στην παγίδα της Βαλέριας στην πρώτη πώληση τρούφας που κάνει, την ώρα που η Κατερίνα βρίσκει ξανά τον Παναγή στο κρεβάτι με τη Φένια και αυτή τη φορά είναι… ακριβώς αυτό που νομίζει! Ο Κανέλλος περιμένει πώς και πώς πληροφορίες για την Καρμέλα. Θα προλάβει η Αλίκη να εξαφανίσει τη φωτογραφία της γιαγιάς της πριν πέσει στα χέρια της αστυνομικής αρχής του τόπου;

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 37 Σεζόν 1: Ο Μενέλαος περνάει το βράδυ του στο νοσοκομείο. Η Ρωξάνη κι η Τζοβάνα ανταγωνίζονται συνεχώς για το ποια τον φροντίζει καλύτερα. Το πάθημα του Μενέλαου όμως, κάνει την Κορίνα να ξεκινήσει διατροφή και τον Λευτέρη να κάνει ακόμη μια κίνηση προς τη Νικόλ. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Θωμάς μεγαλοποιεί στον Μπάμπη το χθεσινοβραδινό σκηνικό με τη Ρωξάνη κι ο Δημήτρης εκνευρίζεται που κανείς δεν του δίνει σημασία. Από την άλλη, η Νικόλ κάνει κίνηση να τα ξαναβρεί με τον Βασίλη αλλά πέφτει σε τοίχο κι η Γεσθημανή αναλαμβάνει να ρίξει «πόρτα» στον Λευτέρη «εκ μέρους» της εγγονής της χωρίς όμως να το γνωρίζει εκείνη. Παράλληλα, ο Μάθιου γίνεται προσωρινά γενικός διευθυντής ενώ ο Άρης αποκαλύπτει στη Ρωξάνη τους λόγους για τους οποίους οι γονείς του πήραν τα χρήματα από την ΑΡΜΕΚΟ. Τι θα κάνει η Ρωξάνη μόλις μάθει την αλήθεια;

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 94&95 Σεζόν 1: Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο. Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 54 Σεζόν 1: Η Μαρίνα μαθαίνει για τις απειλές του Μαθιού εναντίον της οικογένειάς της, και πάει να τον βρει, έτοιμη για όλα. Η Θοδώρα προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας, την ώρα που αυτός ετοιμάζει μια έκπληξη, που θα βάλει τέλος στα προβλήματα της Σεμίνας με τον Διονύση. Αργυρώ και Αστέρης ζουν στιγμές ευτυχίας, ενώ ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του. Μία επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 46 Σεζόν 1: Η Σούλα κι ο Χρύσανθος τσακώνονται με τον Λουδοβίκο στο διάδρομο του ξενοδοχείου και την επόμενη μέρα κανονίζουν να το συζητήσουν για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Το «ξεκαθάρισμα» όμως αναβάλλεται καθώς ένας αστυνομικός καλεί τον Χρύσανθο στο τμήμα. Η Διώνη ενημερώνεται για το περιστατικό, αλλά νομίζει ότι πρόκειται για τέχνασμα της Μάρως. Ο Φεγκούδης ακούει τη συμβουλή της Τόνιας και σταματά να ερευνά το θέμα της Μαλεσίνας. Ο Παντελής κι ο Πιπερόπουλος στήνουν παγίδα στο Μάνο προκειμένου να αποδείξουν στη Μαριτίνα ότι ο Μάνος αποφεύγει την ερωτική επαφή μαζί της. Η Τόνια τηλεφωνεί στον πατέρα του Φλοριάν και ανακαλύπτει ότι ο αριθμός του είναι εκτός λειτουργίας.

22:15 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 37 Σεζόν 3: Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η συνάντηση του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στη πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Τι αντίκτυπο όμως θα έχει αυτό στον δεσμό τους; Η Κορίνα εγκλωβίζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα. Η μέρα του στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες ν’ ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνες του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα.

23:00 Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1
Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Η Τούρτα Της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9β Σεζόν 2: Τα πράγματα στο σπίτι στα Πετράλωνα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε σχεδιάσει η Μαριλού. Παρόλα αυτά αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τα βότανα με τον Κυριάκο και το καινούριο κορίτσι τη στιγμή που η Ευανθία αναρωτιέται γιατί τα μαγικά βότανα δεν πιάνουν στη Βέτα, που έχει έρθει για ακόμα μια φορά στο σπίτι για να πάρει τον Μάριο. Η βραδιά εξελίσσεται όλη λάθος, με τη Βέτα να μη δίνει καμία σημασία στον Κυριάκο, με τον Πάρη να εκδηλώνει για πρώτη φορά τον μεγάλο του έρωτα για τον Παναγιώτη, κάτι που ξαφνιάζει όλους και τη νεαρή πόρνη να ερωτεύεται παράφορα τον…… Η τούρτα έρχεται για να χαμογελάσει με τα παιχνίδια του έρωτα και να κλείσει το μάτι σε γνωστές και άγνωστες δεισιδαιμονίες.

Ταινίες

21:00 G.I. Joe: Η Γέννηση Της Κόμπρα (G.I. Joe: The Rise of Cobra) στο ΣΚΑΪ
G.I. Joe: Η Γέννηση Της Κόμπρα (G.I. Joe: The Rise of Cobra)

G.I. Joe: Η Γέννηση Της Κόμπρα (G.I. Joe: The Rise of Cobra)

Ταινία δράσης παραγωγής 2009. Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόμερς
Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Κρίστοφερ Εκλεστον, Σιένα Μίλερ, Ρέιτσελ Νίκολς

Υπόθεση: Η επίλεκτη ομάδα κομάντος G.I. Joe έρχεται αυτή τη φορά αντιμέτωπη με τη μυστηριώδη οργάνωση Κόμπρα: μια σπείρα τρομοκρατών με αρχηγό έναν πανίσχυρο έμπορο όπλων. Τα μέλη της οργάνωσης Κόμπρα έχουν κλέψει ένα μυστικό όπλο υψηλής τεχνολογίας, κι έτσι τώρα η ομάδα G.I. Joe ξεκινά έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να τους εμποδίσει να το χρησιμοποιήσουν και να οδηγήσουν τον κόσμο στο χάος.

22:30 Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker) στον ALPHA
Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Star Wars: Skywalker, Η Άνοδος (Star Wars: The Rise Of Skywalker)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Παίζουν: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ, Άνταμ Ντράιβερ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ, Άντονι Ντάνιελς, Λουπίτα Νιόγκο

Υπόθεση: Ο αυτοκράτορας Πάλπατιν επιστρέφει από τους νεκρούς και μαζί με τον Κάιλο Ρεν ετοιμάζουν το μεγάλο χτύπημα του Τελικού Τάγματος, ενώ η Ρέι ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της ως Τζεντάι, για να τους αντιμετωπίσει.

Ντοκιμαντέρ

19:50 Ένα Παιδί και Όλα Αλλάζουν στο COSMOTE HISTORY HD
Ένα Παιδί και Όλα Αλλάζουν στο COSMOTE HISTORY HD

Ένα Παιδί και Όλα Αλλάζουν στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Cosmote Tv (2018).

Υπόθεση: Μπορεί το σχολείο να είναι πιο δημοκρατικό; Έπειτα από 3 χρόνια συμμετοχής στις συνελεύσεις του σχολείου τους στην Αργυρούπολη Ρεθύμνου, μαθητές δημοτικού μοιράζονται την εμπειρία τους. Σκηνοθεσία: Δημιουργική Ομάδα CINEμαθήματα. Παραγωγή: COSMOTE TV, Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης.

23:00 Θεόφιλος Καΐρης στο COSMOTE HISTORY HD
Θεόφιλος Καΐρης στο COSMOTE HISTORY HD

Θεόφιλος Καΐρης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Γιώργου Δάμπαση (2021). Σκηνοθεσία: Γιώργος Δάμπασης

Υπόθεση: Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο Θεόφιλου Καΐρη, του Ανδριώτη φιλοσόφου, ιερωμένου και αγωνιστή του 1821, ο οποίος, παρά το σημαντικό κοινωνικό του έργο, άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή, διωκόμενος για τα πιστεύω του.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Αρμαγεδών (Armageddon) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Αρμαγεδών (Armageddon)

Αρμαγεδών (Armageddon)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (1998). Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ

Υπόθεση: Ένας γιγάντιος αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Μόνη ελπίδα σωτηρίας για την ανθρωπότητα, μια ομάδα ειδικών στις… γεωτρήσεις. Αποστολή τους, να ανατινάξουν τον αστεροειδή. Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

23:30 Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen)

Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε (Angel Has Fallen)

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο
Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντάνι Χιούστον

Υπόθεση: Έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου, ένας μυστικός πράκτορας κατηγορείται αδίκως και συλλαμβάνεται. Αφού δραπετεύσει, θα αγωνιστεί να αποδείξει την αθωότητά του και να ξεσκεπάσει τους πραγματικούς ενόχους.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Howl’s Moving Castle (Το Κινούμενο Κάστρο)
Howl's Moving Castle (Το Κινούμενο Κάστρο)

Howl’s Moving Castle (Το Κινούμενο Κάστρο)

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2004. Σκηνοθεσία: Χαγιάο Μιγιαζάκι
Ακούγονται: Τσιέκο Μπάισο, Τακούγια Κιμούρα, Ακιχίρο Μίβα

Υπόθεση: Η έφηβη Σόφι δουλεύει στο μαγαζί με τα καπέλα του μακαρίτη πατέρα της σε μία ανιαρή πόλη, αλλά τα πράγματα αποκτούν ενδιαφέρον όταν μεταμορφώνεται σε γριά γυναίκα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b