MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Λόγκαν (Logan) στο STAR
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 60 Σεζόν 2: Η αποκάλυψη της ταυτότητας του γιου του Μενέλαου συγκλονίζει όσους την μαθαίνουν. Κι ενώ η Ελπίδα προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση της γυναίκας με την ουλή, ο Ιάσωνας υποψιάζεται πως κάτι του κρύβουν με την Ελένη. Η Αλεξάνδρα παίρνει μια απόφαση που θα είναι μοιραία για κάποιον. Ο Διοικητής παρεκτρέπεται, ενώ ο Χρήστος και η Δάφνη προσπαθούν να εντοπίσουν τον άντρα που παρενοχλεί κοπέλες. Η Σοφία παίρνει μια πρωτοβουλία, που μπορεί να την οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια. Η Λήδα προσπαθεί να βρει μια λύση για να δώσει ελπίδες στον μικρό Χάρη και τη γιαγιά του. Η Αθηνά κινδυνεύει χωρίς να το γνωρίζει και ο Δημήτρης σπεύδει να τη βοηθήσει.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 60 Σεζόν 1: Η Στέλλα και ο Λευτέρης βρίσκονται σε συνεννόηση για το τι θα καταθέσουν στην εξέταση, ενώ την ίδια ώρα, και οι δυο φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Πασχάλης βρίσκεται πίσω απ’όλα. Η Κορίνα κάνει ότι περνάει απ’το χέρι της για να διώξει την Αλεξάνδρα απ’το πλευρό του Μένιου, εκείνη όμως δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για τη σχέση τους. Η Φανή εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο ότι βρέθηκε η ίδια παράνομη ουσία των φυτοφαρμάκων στα φάρμακά της.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στο ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 50 Σεζόν 1: Ο Μιχάλης αποφασίζει να στραφεί στον τουρισμό περιπέτειας μετά το ναυάγιο του resort, ενώ μαθαίνει από τον Αχιλλέα πως η εκταφή θα γίνει τη μέρα του γάμου του. Η Έλενα, με τη βοήθεια της Μαρίας, τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Νώντα. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος της κρύβει πράγματα σχετικά με τα οικονομικά του, ενώ εκείνος προσπαθεί να της θολώσει τα νερά με τη βοήθεια του οικονομικού διευθυντή. Ο Ιάσονας, μετά την έξοδό του από το κέντρο απεξάρτησης, αποφασίζει να μείνει στο ξενοδοχείο της ξαδέλφης του. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Νόρα πως ο Σπύρος δωροδόκησε τον ιατροδικαστή.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 55 Σεζόν 2: O Σίμος φλερτάρει τη Φένια και φέρνει τρομερή αναστάτωση στον Παναγή, αλλά κι ένα… μικρό εγκεφαλικό στην Τούλα, που δεν ξέρει αν ο Σίμος ακολουθεί το σχέδιό της ή έχει αρχίσει να αυτοσχεδιάζει! Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη πιάνει στασίδι ως ηγέτιδα των γυναικών του χωριού και ο αγώνας για την ανάληψη του συνεταιρισμού ξεκινά. Ο Σάββας εκβιάζει τον Τζίμη για να του δώσει την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας, ο πρόεδρος του Φωτεινού, όμως, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Η Φιλιώ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σχέση της με τον Ηλία στον Παναγή, αλλά ένας καβγάς θα της χαλάσει τα σχέδια… Η Κατερίνα ζητάει βοήθεια από τον Κανέλλο, για να μάθει περισσότερα για τη μυστηριώδη Καρμέλα, κι εκείνος αποφασίζει να ξανανοίξει το φάκελο του Βαλεντίνο. Η Βαλέρια σκάβει τον λάκκο του Ηλία, όμως θα καταφέρει να τον κάνει να πέσει μέσα;

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 20 Σεζόν 1: Ο Μάκης αγνοείται για τριάντα ολόκληρες ώρες και ο Παύλος αποφασίζει να καλέσει την Αστυνομία. Στο σπίτι καταφθάνει ένας αστυνομικός, ο οποίος ξεκινάει αμέσως έρευνα για τις τελευταίες συναντήσεις που έκανε ο Μάκης πριν εξαφανιστεί. Ξαφνικά, αποκαλύπτεται πως όλοι έχουν μια αιτία να θεωρηθούν ύποπτοι, αφού ένα παιχνίδι πιγκ πογκ, μια χαλασμένη τηλεόραση του Οδυσσέα, τα ασιατικά κόλπα της Ηλιάνας και η τυχαία συνάντηση της Ρίας με τον γείτονα ξεσκεπάζουν μυστικά που κρατάνε απ’ τους άλλους. Πού είναι τελικά ο Μάκης και τι σχέση έχει με όλα αυτά η Πηνελόπη;

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA
Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 8 Σεζόν 1: O Λυκούργος και o Βασίλης είναι περήφανοι ‘Ελληνες και ούτε κουβέντα δεν ακούν για αλλοεθνείς πολιτισμούς. Πας μη Έλλην βάρβαρος. Όμως η Πωλίνα και η Πένη, λόγω συμπτώσεων αλλά και ματαιοδοξίας, έχουν πείσει η μία την άλλη ότι ο Άλφρεντ, το αγόρι της Λίζας, είναι Άγγλος αριστοκράτης και γιος του λόρδου Ντόρτσεστερ. Ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος όταν η Πένη προσπαθεί να του γλυκάνει το νέο. Παράλληλα, ο βουλευτής Λαλαμπίρδας ενημερώνει τον Λυκούργο για την επικείμενη αδειοδότηση χιονοδρομικού κέντρου στον Αΐ Γιάννη τον Πρόδρομο. Τύφλα να ‘χει η Αράχοβα. Ο Λυκούργος θα ευνοηθεί, μιας και τα σχέδια για το χιονοδρομικό περνάνε από το οικόπεδο της Πένη, στη Γκουργκουτζέλα. Το μισό οικόπεδο, γιατί το άλλο μισό είναι της αδερφής της Πένης, της Πωλίνας. Τα δυο μπατζανάκια θα αναμετρηθούν για να γίνει το Κουδουνάρι το νέο Νταβός.

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 25 Σεζόν 2: Ο Γρηγόρης δεν κάνει μήνυση στην Πηνελόπη, αλλά ζητάει από τη Ζέτα μια συνάντηση ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, προκειμένου να λυθεί το θέμα. Ο Κωστής την συνοδεύει για συμπαράσταση. Η Αρετή δεν εμφανίζεται καθόλου και η συνάντηση καταλήγει σε εκατέρωθεν προσβολές και απειλές. Ο Κωστής φέρεται σαν πραγματικός πατέρας της Πηνελόπης και η Ζέτα τον καμαρώνει. Εκείνος, όμως, θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Ζέτα και η Φαίη θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Γρηγόρη στο spa. Η Ζέτα τού εξηγεί ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και απαιτεί να της έχει εμπιστοσύνη. Η Μάρω σιγά-σιγά συνέρχεται και πάλι. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον και ο Χρήστος το καταλαβαίνει. Στο μαγαζί, η Μίνα βρίσκει ευκαιρία να μείνει μόνη της με τον Χρήστο και με τη στάση της τού δείχνει καθαρά ότι τον θέλει. Εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα και της λέει ότι πρέπει πρώτα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελβίρα. Η Μαριάννα γίνεται δεκτή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, αλλά η Ζέτα δε χαίρεται καθόλου γι’ αυτό και ανησυχεί που η κόρη της θα φύγει μακριά της. Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα τεστ εγκυμοσύνης, που είναι θετικό…

Ταινίες

21:00 Φύγαμε (Onward) στον ALPHA
Φύγαμε (Onward)

Φύγαμε (Onward)

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

Υπόθεση: Δύο έφηβα αδέλφια ξωτικά, οι Ίαν και Μπάρλεϊ Λάιτφουτ, έχουν μια απροσδόκητη ευκαιρία να περάσουν μια μέρα με τον εκλιπόντα πατέρα τους. Ξεκινούν μια αποστολή με το επικό βανάκι του Μπάρλεϊ, την Γκουίνεβιρ. Όπως κάθε συναρπαστική αποστολή, το ταξίδι τους είναι γεμάτο με μαγικά ξόρκια, αινιγματικούς χάρτες, ακατόρθωτα εμπόδια και απίθανες ανακαλύψεις. Όταν, όμως, η Λόρελ, η ατρόμητη μητέρα των αγοριών, συνειδητοποιεί ότι οι γιοι της έχουν εξαφανιστεί, συνεργάζεται με μια πρώην πολεμίστρια, που είναι εν μέρει λιοντάρι, νυχτερίδα και σκορπιός – γνωστή και ως Μαντιχώρη – και πάει να τους βρει. Πέρα από τις επικίνδυνες κατάρες, κανείς τους δεν είχε καν ονειρευτεί πόσο σημαντική θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η μαγική μέρα.

22:15 Λόγκαν (Logan) στο STAR

Λόγκαν (Logan) στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκονλντ

Παίζουν: Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Mπόιντ Χόλμπροκ

Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος πλέον Λόγκαν, φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ, σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ και οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να αυτοθεραπεύεται σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν πια εξασθενήσει. Οι προσπάθειες όμως του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά, θα αναιρεθούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από τις σκοτεινές δυνάμεις…

Ντοκιμαντέρ

18:30 Κρυφή Ιταλία: Το Σολέτο και η Γκρέτσια Σαλεντίνα στο COSMOTE HISTORY HD
Κρυφή Ιταλία: Το Σολέτο και η Γκρέτσια Σαλεντίνα στο COSMOTE HISTORY HD

Κρυφή Ιταλία: Το Σολέτο και η Γκρέτσια Σαλεντίνα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ιταλικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Ντάβιντε Ρινάλντι

Υπόθεση: Τον 8ο αιώνα, ελληνορθόδοξοι μετανάστευσαν μαζικά στη Νότια Ιταλία για να γλιτώσουν από τις εικονοκλαστικές διώξεις. Μια από τις περιοχές στις οποίες εγκαταστάθηκαν ήταν η Γκρέτσια Σαλεντίνα, όπου ως σήμερα ομιλείται η ελληνική.

23:00 Παυλοπέτρι: Η Πόλη Κάτω από τα Κύματα στο COSMOTE HISTORY HD
Παυλοπέτρι: Η Πόλη Κάτω από τα Κύματα στο COSMOTE HISTORY HD

Παυλοπέτρι: Η Πόλη Κάτω από τα Κύματα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Πολ Όλντινγκ

Υπόθεση: Μια εντυπωσιακή αρχαία πόλη της Εποχής του Χαλκού βρίσκεται βυθισμένη κοντά στο Παυλοπέτρι της Ελαφονήσου. Μία έμπειρη ομάδα επιστημόνων ερευνά τα ερείπια και καταφέρνει, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, να την ξαναζωντανέψει!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

20:10 Mamma Mia! Η Ταινία (Mamma Mia!) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Mamma Mia! Η Ταινία (Mamma Mia!)

Mamma Mia! Η Ταινία (Mamma Mia!)

Μιούζικαλ αμερικανικής, βρετανικής και γερμανικής παραγωγής (2008). Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Αμάντα Σέιφριντ

Υπόθεση: Το δημοφιλές μιούζικαλ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με άρωμα από Ελλάδα και τη μουσική των ΑΒΒΑ να συνοδεύει την ιστορία μιας αξιολάτρευτης μέλλουσας νύφης, που αναζητά τον μπαμπά της ανάμεσα σε τρεις άντρες…

22:00 Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King)

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (The Lion King)

Οικογενειακή ταινία αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Ακούγονται: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μπιγιονσέ Νόουλς, Σεθ Ρόγκεν

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα του, ένα λιονταράκι ζει εξόριστο. Σύντομα όμως, θα επιστρέψει για να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά τού ανήκουν, σε ένα υποψήφιο για Όσκαρ ριμέικ της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Sleepers
Sleepers

Sleepers

Θρίλερ παραγωγής 1996. Σκηνοθεσία: Μπάρι Λέβινσον

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπραντ Πιτ, Τζέισον Πάτρικ

Υπόθεση: Τέσσερα αγόρια από το Χελς Κίτσεν μπαίνουν σε ένα αναμορφωτήριο όπου ένας άκαρδος φύλακας τα κακοποιεί. Χρόνια μετά, δύο από αυτούς παίρνουν εκδίκηση και περνούν από δίκη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b