MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

The Post
Monopoli Team

Σειρές

17:30 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 59 Σεζόν 2: Η Αθηνά και ο Στέφανος χαίρονται την εκδρομή τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Η Ελπίδα εξηγεί στον Δημήτρη τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του γιου του Μενέλαου… Η Λήδα κι όλη η οικογένεια προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Χάρη που ανησυχεί πως οι γιατροί του κρύβουν κάτι για την υγεία του. Η Αλίκη και ο Δημήτρης βασανίζονται από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει φτάσει η σχέση τους… Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται μόνος με την Αθηνά, ο Μιχάλης τυχαία ανακαλύπτει στο γραφείο του Στέφανου κάτι που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Ο Δημήτρης βρίσκει τη δύναμη να πάρει την απόφασή του για τη σχέση του με την Αλίκη.

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 59 Σεζόν 1: Μια σοκαριστική εξέλιξη περιμένει την Στέλλα αλλά και τον Λευτέρη, καθώς τα ευρήματα απ’την έκθεση για τον πυροβολισμό του Ντάλλα, δείχνουν ότι το όπλο ήταν αυτό που είχε κλαπεί απ’ τη νεαρή αστυνομικό. Ο Ορέστης είναι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς η επιθυμία του να είναι μαζί με τη Σοφία, υπερνικά την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει ασφαλής στο κρησφύγετό του. Η Σοφία θα τον αποτρέψει.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 49 Σεζόν 1: Ο Νώντας εμφανίζεται στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη και τους λέει ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας και την έψαχνε. Ο Μιχάλης χαίρεται που γνωρίζει φίλους της, τον προσκαλεί να μείνει σπίτι τους, του δίνει και κλειδιά, με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση. Ο Σπύρος έχει μία δυσάρεστη έκπληξη όταν καλείται σε οικονομικό έλεγχο. Η Λουίζα υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ψάχνει τα οικονομικά του ενώ ο Σπύρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Νώντας πλησιάζει ερωτικά την Έλενα και εκείνη έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει εάν προσπαθήσει κάτι. Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί. Η Έλενα προειδοποιεί τον Σπύρο ότι θα τον καταστρέψει έτσι και κάνει κακό στον Μιχάλη. Ο Θάνος καλεί τη Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. Η Νόρα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος είναι ο φονιάς του άντρα της και ο Αντώνης, έντρομος, προσπαθεί να την μεταπείσει.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 54 Σεζόν 2: Ο Κανέλλος αποφασίζει να… συλλάβει τον Χαραλάμπη, και οι Ιταλοί μας αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση για το κάζο που τους στήσανε οι Πλατανιώτες. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά της, αλλά ο Θοδωρής δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να την ακολουθήσει. Η Κατερίνα αναζητάει πληροφορίες για την Καρμέλα Παγκράτε και η Μάρμω προσπαθεί να θυμηθεί τι πάρε δώσε είχε ο Βαγγέλας μαζί της για να βοηθήσει. Η Φένια τραβάει μια «κόκκινη γραμμή» στον έρωτά της με τον Παναγή, αλλά λογαριάζει χωρίς… την Τούλα που το ’χει βάλει σκοπό να τους τα ξαναφτιάξει. Η Βαλέρια και ο Σάββας προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η Καρμέλα μισεί τόσο τον Πλάτανο. Μήπως η νονά της ιταλικής Μαφίας έχει κάποιο σκοτεινό μυστικό;

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 18 Σεζόν 9: Ο Κανάτης αποφασίζει να βρει μια δουλειά και ο Άγγελος με τη Βέλη προσπαθούν να τον βοηθήσουν… Η Ξένια πάει σούπερ μάρκετ κι επιστρέφει πολύ αργά. Όταν ο Μπάμπης μαθαίνει πού ήταν και τι έκανε η αγάπη τους κλονίζεται… Ο Μηνάς-συμπαραστέκεται στον Γρηγόρη, τον αδελφό της Μπέμπας, όταν εκείνη εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Αλλά η Βούλα «μυρίζεται» ότι-κάτι κρύβει αυτή η εξαφάνιση… Η Καίτη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης η οποία, ανέλπιστα, θα σταθεί αφορμή να βρει ο Ηλίας ποιος του έκανε την ψευδή καταγγελία που τον οδήγησε στη διαθεσιμότητα…

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 19 Σεζόν 1: H Δάφνη αποφασίζει να πάει σε ένα εισαγωγικό μάθημα για να εξετάσει το ενδεχόμενο να γεννήσει στο νερό. Όμως ο Παύλος δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει γιατί πάσχει από κρίσεις πανικού και στέλνει τον Μάκη στη θέση του. Την ίδια ώρα, η Ρία, πληγωμένη από τον Μάκη, παθαίνει κρίση ταυτότητας και αρχίζει να τρώει κρέας. Παράλληλα, ο Δάνος, ύστερα από επιθέσεις που δέχεται για ομοφοβία, δίνει μια νέα σεξουαλική ταυτότητα στον Μάκη και στον Παύλο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Δάφνη αποφασίζει πως δεν θα γεννήσει στο νερό.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 92 Σεζόν 1: Η Άννα αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αποστόλη ότι εκβίασε τον Δημήτρη και του απέσπασε λεφτά. Ο Αποστόλης, απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις της αδελφής του, επιστρέφει τα χρήματα στον Δημήτρη. Η Μυρτάλη προχωρά τις διαδικασίες και κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Η Μαργαρίτα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη βγάζουν τον Λυκούργο για φαγητό. Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και ζητά να μάθει ποιος έδωσε την εντολή να σκοτωθεί η κόρη της. Όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.

21:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός στον ALPHA

Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 53 Σεζόν 1: Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Άγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Άσπα να αποσύρει την μήνυση εναντίον του Κώστα. Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. Όταν το μαθαίνει ο Αστέρης όμως συγκρούεται άγρια με τον αδερφό του. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους. Η Σεμίνα γνωρίζει τη Θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο, και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η Θοδώρα ποιος είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 44 Σεζόν 1: Οι κρυφές συναντήσεις με ιστορίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους και όσο ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τη Σούλα στη Μαλεσίνα, ο Χρύσανθος αναγκάζεται να θυμηθεί την παλιά του ζωή και να συναντήσει τη Διώνη. Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση, όσο ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα. Και όλα αυτά όσο ο Μάνος προσπαθεί να κάνει, έστω, υποφερτή τη διαμονή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, οι δολοπλοκίες του οποίου θα δώσουν μεγάλη χαρά στη Μαριτίνα. Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να αναλάβει δράση στη διεκδίκηση της Σούλας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 40 Σεζόν 3: Η σύγκρουση του Νικηφόρου και της Ασημίνας, μετά την αποκάλυψη του Σέργιου για την επίσκεψη του στη φυλακή, θα είναι σφοδρή και το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο. Ο Ζάχος συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Ελένης. Θα αποφασίσει να τη βοηθήσει αυτή τη φορά; Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής ενώ κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους. Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του… Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11 Σεζόν 2: Ο Άγγελος προβληματίζεται για το μέλλον του. Αφού αποκλείσει πολλές δουλειές, αποφασίζει πως θα γίνει παπάς: ούτε πανεπιστήμια, ούτε κλάσματα, άνετα ρούχα κι όλη μέρα στην καφετέρια.
Η Μαίρη δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το θέμα της Νανάς και του Αποστόλη και η Ερμιόνη λέει στον κυρ Νίκο πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις κόρες της. Μια έξοδος όμως σε μια ταβέρνα την κάνει να αλλάξει άποψη και να διεκδικήσει το μέλλον της με τον κυρ Νίκο. Ο Αντώνης ψάχνει για δουλειά γιατί θέλει να φύγει απ’ το σπίτι, η Ελπίδα δυσανασχετεί με έναν συνεργάτη της, ενώ μια επίσκεψη συνταράσσει όλη την οικογένεια.

Ταινίες

21:00 The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post) στο STAR
The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)

The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)

Δραματική βιογραφία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον

Υπόθεση: Πρόκειται για μία συγκλονιστική δραματική ταινία, που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ και στον αδιάλλακτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι, καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων. Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission Impossible 2) στο ΣΚΑΪ
Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission Impossible 2)

Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission Impossible 2)

Ταινία δράσης παραγωγής 2000. Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ντάγκρεϊ Σκοτ, Θάντι Νιούτον, Βινγκ Ρέιμς

Υπόθεση: Ο πράκτορας της IMF (Impossible Mission Force) Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει τη νέα του επικίνδυνη αποστολή: να βρει και να καταστρέψει έναν φονικό ιό με το όνομα «Χίμαιρα». Στην πορεία, θα έρθει αντιμέτωπος με μια διεθνή ομάδα τρομοκρατών, αρχηγός της οποίας είναι ένας πρώην πράκτορας της IMF που έχει στα χέρια του και το αντίδοτο του ιού.

Ντοκιμαντέρ

19:00 Τα Μυστήρια του Κήπου της Εδέμ στο COSMOTE HISTORY HD
Τα Μυστήρια του Κήπου της Εδέμ στο COSMOTE HISTORY HD

Τα Μυστήρια του Κήπου της Εδέμ στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία: Τζεφ Σκίρο

Υπόθεση: Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας είναι ίσως η γνωστότερη της Βίβλου, αλλά τα μυστήριά της ακόμα εκπλήσσουν τους ειδικούς! Πού βρίσκονται οι ρίζες της; Ήταν μήλο ο απαγορευμένος καρπός; Υπήρξε στην πραγματικότητα ο κήπος της Εδέμ;

20:00 Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD
Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Στο Στομάχι της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2021). Σκηνοθεσία: Στέφανο Τεάλντι

Υπόθεση: Το Καπάνι είναι η παλαιότερη παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης. Εξερευνώντας την, μπορεί κανείς να πάρει μια ‘γεύση’ από την ιστορία της ίδιας της πόλης: ένα μίγμα ελληνικών, σεφαραδίτικων, βαλκανικών και τουρκικών στοιχείων.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Γουρούνι (Pig) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Γουρούνι (Pig)

Γουρούνι (Pig)

Κωμωδία ιρανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία: Μάνι Χαγκίγκι

Παίζουν: Χασάν Ματζουνί, Λεϊλά Χατάμι, Σιαμάκ Ανσάρι

Υπόθεση: Ο Χασάν, ένας Ιρανός σκηνοθέτης, βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση: δεν του επιτρέπεται να κάνει ταινίες, η μούσα του ετοιμάζεται να τον προδώσει και ένας κατά συρροή δολοφόνος καταξιωμένων δημιουργών φαίνεται να τον… αγνοεί!

22:00 Τα Παιδιά του Μεσονυχτίου (Midnight’s Children) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Τα Παιδιά του Μεσονυχτίου (Midnight's Children)

Τα Παιδιά του Μεσονυχτίου (Midnight’s Children)

Δραματική ταινία καναδικής, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής (2012).

Υπόθεση: Το 1947, έτος ανεξαρτητοποίησης της Ινδίας, δύο βρέφη ανταλλάσσονται τυχαία στο μαιευτήριο. Παρ’ όλα αυτά, οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται και γίνονται ένα με την ιστορία της χώρας. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Σαλμάν Ρούσντι.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Lighthouse (Ο Φάρος)
The Lighthouse (Ο Φάρος)

The Lighthouse (Ο Φάρος)

Δράμα μυστηρίου παραγωγής 2019. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ ‘Ιγκερς

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Γουίλεμ Νταφόε, Βαλέρια Καραμάν

Υπόθεση: Τη δεκαετία του 1890 στη Νέα Αγγλία, ένας φαροφύλακας αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Βρετανός συνεργάτης του είναι επικίνδυνα ανισόρροπος. Όμως κι ο ίδιος κρύβει μυστικα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b