MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 6 συναυλίες για την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου.

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater
Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

1. Ραντεβού στο Άλσος: ο Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμερινό Άλσος
Ραντεβού στο Άλσος: ο Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμερινό Άλσος

Ραντεβού στο Άλσος: ο Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμερινό Άλσος

Πάμε Άλσος χειμερινό στη στρογγυλή σάλα με τον στρογγυλό εξώστη που ‘χει γλεντήσει η Αθήνα χρόνια πολλά. Έχουμε και πολυέλαιο και αμπαζούρ μεγάλα και σπιτικό mood. Δύο πιάνα, κόντρα μπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί λαϊκό και τραγουδισταράδες πρώτης γραμμής. Έχει ποτά και τσιμπολόγημα. Αισθήματα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά συλλογικής συνδεσιμότητας δεκαετιών… Μια οικογένεια. Μικροί μεγάλοι μαζί! Εκλεκτοί καλεσμένοι χωρίς προειδοποίηση. Κρατήστε θέσεις τραπεζάκια και κουρντίστε όρεξη. Πάμε παρέα.
Τετάρτη 1/12, 21:00
Εισιτήριο: 12€ έως 20€ – Προπώληση: 210 8831487, 210 8227471 και viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 11474, 2108227471

2. Έλληνες σολίστ: Χρίστος Παπαγεωργίου και Αναστάσιος Παππάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Έλληνες σολίστ: Χρίστος Παπαγεωργίου και Αναστάσιος Παππάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Έλληνες σολίστ: Χρίστος Παπαγεωργίου και Αναστάσιος Παππάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το έντεχνο κλασικό ύφος διασταυρώνεται με τον αυτοσχεδιασμό, την τζαζ, το μιούζικαλ και όχι μόνο, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει με ευφάνταστο τρόπο πρωτότυπα έργα αλλά και διασκευές των Keith Jarrett, Richard Rodney Bennett και George Gershwin.
Τετάρτη 1/12, 20:30
Εισιτήριο: 8€ έως 18€ – Προπώληση: 210 72 82 333, megaron.gr
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

3. Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ «ανοίγει» με Onirama και El Sistema Greece

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο και μεταμορφώνεται για ακόμη μια φορά στον πιο μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης. Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς, υπό τους ήχους της μουσικής, μέσα από μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική σύμπραξη της πολυπολιτισμικής συμφωνικής ορχήστρας και χορωδίας νέων του El Sistema Greece με τους ONIRAMA.
Τετάρτη 1/12, 19:00
Ελεύθερη είσοδος
Αγορά, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα. Εξυπηρέτηση Επισκεπτών: (+30) 216 8091000. E-mail: [email protected] | https://www.snfcc.org/

4. Μουσική για ένα βιβλίο: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνει στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και παρουσιάζει την παράσταση «Μουσική για ένα βιβλίο». Μια μουσική παράσταση με επιλεγμένα αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ο Υπασπιστής του Αυτοκράτορα». Από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη, για λίγες παραστάσεις, ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με την ηθοποιό Ιωάννα Παπακωνσταντίνου, τον μουσικό Χάρη Μιχαηλίδη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη μέσα από οπτικοακουστικά μέσα, θα μας χαρίσει μια παράσταση με κύρια όπλα του τον αφηγηματικό του λόγο και τη μουσική του. Τις δύο πλευρές της ίδιας φύσης που για πρώτη φορά «μπλέκονται» αρμονικά στην ίδια παράσταση.
Τετάρτη 1/12, 21:30
Εισιτήρια: 12€ – 25€ | Προπώληση: ticketservices.gr
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος. Τηλ: 2103418550. E-mail: [email protected] | www.mcf.gr

5. Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater
Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Christmas Theater

H Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια. Θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Christmas Theater, σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση με τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί στην μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς.
Τετάρτη 1/12, 20.30
Εισιτήρια: 5€ με 60 € – Προπώληση: viva.gr
Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, 2117701700

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Wall: Η ιστορία πίσω από το θρυλικό άλμπουμ των Pink Floyd, που άλλαξε την ιστορία της μουσικής12.09.2018

6. Sonus Naturalis: Lia Hide, Marva Von Theo και Emi Path στο Θέατρο Φούρνος

Μία  πρωτότυπη συναυλιακή εμπειρία, το «Sonus Naturalis»θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Φούρνος. Τρία σημαντικά ονόματα της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, η Lia Hide, οι Marva Von Theo και η Emi Path αποδίδουν τις δημιουργίες τους αποκλειστικά με ακουστικά όργανα, με πλήρη απουσία ηλεκτρικού εξοπλισμού, χωρίς κονσόλες, ηχεία, μικρόφωνα ή κάποιο άλλο διαμεσολαβητή, με την απλότητα του θερμού φωτός των κεριών.
Τετάρτη 1/12, 21:00
Τιμή εισιτηρίου:10€ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Νεάπολη Εξαρχείων. Τηλ: 210 64 60 748. Ε: [email protected] | https://fournos-culture.gr/el/

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b