MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου.

Sex Tape
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 20/11, 20:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1
Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 8 Σεζόν 2: Ένα ιατρικό συνέδριο παίρνει τον Λουκά μακριά από το σπίτι για μερικές μέρες και η Φούλη ετοιμάζεται να μείνει μόνη με την Ευγενία. Αυτό είναι από μόνο του για απελπισία. Αν λάβει όμως κανείς υπόψιν, ότι η Ευγενία προετοιμάζεται για μια ακρόαση και θέλει ησυχία, καταλαβαίνει τι θα επακολουθήσει. Ο μεγάλος καβγάς δεν αργεί να έρθει και η πάντα μαχητική Φούλη είναι αποφασισμένη να τη βάλει στη θέση της. Ξαφνικά όμως η αυστηρή και απαιτητική Ευγενία δίνει στη θέση της σε μία ηττοπαθή άγνωστη που δεν έχει κουράγιο ούτε να τσακωθεί. Μα ήταν ανάγκη να πάθει κατάθλιψη τώρα που ο μόνος άνθρωπος που είναι εκεί για να τη βοηθήσει είναι η Φούλη;

Σάββατο 20/11, 22:00 Ποίος Ήτον Ο Φονεύς Του Αδελφού Μου στην ΕΡΤ1
Ποίος Ήτον Ο Φονεύς Του Αδελφού Μου στην ΕΡΤ1

Ποίος Ήτον Ο Φονεύς Του Αδελφού Μου στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1: Ο Γιωργής μαθαίνει ότι ο Αχμέτ είναι κοντά στο να βρει το φονιά του Χρηστάκη και έρχεται να ενημερώσει τη μητέρα του. Εκείνη με τη Βαλινδέ πηγαίνουν στην αστυνομία για να δουν εκείνον, που έχει συλλάβει. Μαθαίνουν, όμως, ότι εκείνος έχει καταφέρει να δραπετεύσει. Αλλά ο Αχμέτ, έχει βρεθεί πάλι στα ίχνη του και ψάχνει να τον βρει. Θα αποτύχει γιατί ο Χαραλαμπής ξεφεύγει πάλι και είναι έτοιμος να φύγει από την Κωνσταντινούπολη.

Τη φυγή τους σχεδιάζουν και ο Κιαμήλ με τη Νεζιλέ, χωρίς να ξέρουν ότι ο άντρας της, παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Η μοίρα θα χαλάσει τα σχέδια όλων και θα οδηγήσει σε μια απρόσμενη κάθαρση. Το μυστήριο τελικά λύνεται, όταν ο Κιαμήλης αφηγείται στο Γιωργή ότι σκότωσε επιτέλους το βρικόλακα που δεν τον άφηνε να ησυχάσει. Σαν βρικόλακα έβλεπε, πάντα, το Χαραλαμπή, πιστεύοντας ότι αυτόν είχε σκοτώσει. Ο Γιωργής καταλαβαίνει ότι ο ταχυδρόμος τον οποίο σκότωσε, αρχικά, ο Κιαμήλ δεν ήταν ο Χαραλαμπής αλλά ο Χρηστάκης που τον είχε αντικαταστήσει εκείνες τις μέρες στη δουλειά. Τον Χαραλαμπή, τον πραγματικό ένοχο, τον σκότωσε την δεύτερη φορά. Η αποκάλυψη είναι τρομερή και ο Κιαμήλης χάνει τα λογικά του. Παρακαλεί το Γιωργή να μην το πει στη μητέρα του. Η εξέλιξη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας είναι απρόσμενη και συγκλονιστική.

Σάββατο 20/11, 23:00 Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1
Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Καρτ Ποστάλ στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 8 Σεζόν 1: Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) αποφασίζει να επισκεφτεί το κλειστό για πολλά χρόνια πατρικό του πατέρα του. Συμπαραστάτη του, στην προσπάθειά του να το συμμαζέψει, θα βρει τον Γιώργο (Δημήτρης Ξανθόπουλος), τον περιπτερά του χωριού, έναν συμπαθή μεσήλικα, που προσπαθεί, μετά τον θάνατο της γυναίκας του, να μεγαλώσει μόνος του, όσο καλύτερα μπορεί, την ανήσυχη και γεμάτη όνειρα νεαρή κόρη του. Όμως, η Ανδριανή (Anya Lebedencko) είναι έτοιμη ν’ ανοίξει τα φτερά της και να φύγει μακριά του, ξεμυαλισμένη από έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άντρα, τον Τάκη (Αλέξανδρος Λογοθέτης), έναν γοητευτικό αντικέρ με σκοτεινό παρελθόν και περίεργες δοσοληψίες. Πατέρας και κόρη θα συγκρουστούν κι ο Τζόζεφ θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή, να ισορροπήσει στην κόψη του ξυραφιού.

Κυριακή 21/11, 21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 80 Σεζόν 1: Η υγεία της Μυρτάλης είναι εύθραυστη μετά από πνευμονία που την ταλαιπωρεί και ο Στέφανος βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Η Ισμήνη πανικοβάλλεται στο άκουσμα του ποσού που ζητούν οι απαγωγείς.Ο Κωνσταντίνος προθυμοποιείται να βοηθήσει με τα λύτρα, γεγονός που εκνευρίζει αφόρητα τον Σάββα. Ο Στάθης κι ο Στέφανος πείθουν την Αρετή να προχωρήσει με το χειρουργείο, παρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης παράλυσης. Η Ευτυχία παίρνει τη γενναία απόφαση να χωρίσει οριστικά με τον Ανέστη. Εκείνος αντιδρά βίαια, αλλά αυτή τη φορά η Ευτυχία είναι προετοιμασμένη. Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται, αλλά ο Στάθης κι η Αρετή θεωρούν πως απλά πήρε κάποια κιλά. Η Μαργαρίτα ενημερώνεται από τον γιατρό του Αλέξη πως σε καμιά εβδομάδα θα μπορέσει να τον πάρει από την κλινική. Η είδηση της αποφυλάκισης του Φίλιππου χαροποιεί τη Βασιλική, αλλά κάνει έξαλλο τον Στάθη. Θολωμένος από την αδικία, παίρνει την καραμπίνα του κι αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη.

Κυριακή 21/11, 22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA
Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 8 Σεζόν 1: Ο Γιώργος περιγράφει στα παιδιά την εμπειρία του μέσα στον ονειρικό λαβύρινθο και πώς ήρθε αντιμέτωπος με το αόρατο τέρας, για πρώτη φορά χωρίς να το φοβηθεί. Τους εξηγεί επίσης ότι ο Ντόντος είναι αιχμάλωτος και πρέπει να τον σώσουν. Παρόλο που ο Σήφης αρχικά διαφωνεί, τα Κομάντα τελικά οργανώνουν αποστολή διάσωσης. Ο Μπάμπα Μπομπ αποκαλύπτει στην Ίριδα ότι το χωριό κάθε 100 χρόνια βάφεται στο αίμα και πως η ιστορία δείχνει ότι το ίδιο θα επαναληφθεί σε μερικές μέρες. Ενημερώνουν τον Βασίλη, ο οποίος αν και δεν πιστεύει στις μεταφυσικές εξηγήσεις, δέχεται να μεσολαβήσει για την τήρηση της τάξης.

Ταινίες

Σάββατο 20/11, 21:00 Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur) στο STAR
Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur)

Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, (2015). Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον

Ακούγονται: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Δημήτρης Σταρόβας

Υπόθεση: Τι θα συνέβαινε αν ο αστεροειδής, που άλλαξε για πάντα τη ζωή στη Γη, έβγαινε εντελώς εκτός πορείας και δεν έπεφτε ποτέ στον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι τεράστιοι δεινόσαυροι να μην εξαφανίζονταν ποτέ; Ετοιμαστείτε για ένα επικό ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων, όπου ένας Απατόσαυρος, ο Άλρο, κάνει έναν απίθανο ανθρώπινο φίλο! Όσο ταξιδεύει μέσα από άγρια και μυστήρια τοπία, ο Άρλο ανακαλύπτει τη δύναμη, που έχει μέσα του και τις πραγματικές του ικανότητες ενώ μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους φόβους του.

Σάββατο 20/11, 23:00 Μαχητές Των Δρόμων 5: Ληστεία Στο Ρίο (Fast Five) στο STAR
Μαχητές Των Δρόμων 5: Ληστεία Στο Ρίο (Fast Five)

Μαχητές Των Δρόμων 5: Ληστεία Στο Ρίο (Fast Five)

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν Τζόνσον

Υπόθεση: Ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ, συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το Νόμο, στο αφιλόξενο, όπως αποδεικνύεται, τελικά, Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών… προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους. Άλλωστε, από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές, που τους καταδιώκουν αμείλικτα. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο, που τους θέλει νεκρούς. Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα, θα καταλάβει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο.

Κυριακή 21/11, 21:45 Johnny English στον ΑΝΤ1
Johnny English

Johnny English

Κωμωδία, βρετανικής- γαλλικής – αμερικάνικης παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ

Παίζουν: Ρόουαν Άτκινσον, Τζον Μάλκοβιτς, Ναταλί Ιμπρούλια

Υπόθεση: Όταν όλοι οι Βρετανοί πράκτορες σκοτώνονται σε τρομοκρατικό χτύπημα, αναλαμβάνει δράση ο Τζόνι Ίνγκλις, η ντροπή του τμήματος. Με τη βοήθεια ωστόσο μιας όμορφης συναδέλφου και του πιστού βοηθού του, αποπειράται να ξεσκεπάσει τα σχέδια ενός μεγαλομανούς επιχειρηματία, ο οποίος εποφθαλμιά το θρόνο της Αγγλίας.

Κυριακή 21/11, 23:30 Sex Tape: Μια Τρελή Βραδιά (Sex Tape) στον ΑΝΤ1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν

Παίζουν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Κόρντρι

Υπόθεση: Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα…

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 20/11, 13:00 Στα Ίχνη του Βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας στο COSMOTE HISTORY HD
Στα Ίχνη του Βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας στο COSMOTE HISTORY HD

Στα Ίχνη του Βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1964). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Με πρόσβαση σε ανέκδοτο ως τώρα υλικό από το αρχείο του Βασίλη Μάρου, το ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει στην Ελλάδα του 1830 κι ακολουθεί τα ίχνη των Βαυαρών στο μικρό νεοσύστατο κράτος, αμέσως μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

Σάββατο 20/11, 22:00 Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918) στο COSMOTE HISTORY HD
Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918) στο COSMOTE HISTORY HD

Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918) στο COSMOTE HISTORY HD

Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Cosmote TV (2019). Σκηνοθεσία: Μυρτώ Πατσαλίδου, Δημήτρης Ζάχος, Λευτέρης Χαρίτος

Υπόθεση: Στις αρχές του 20ού αιώνα και υπό την απειλή του γερμανικού επεκτατισμού, η Ευρώπη χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Στο μεταξύ, στα Βαλκάνια οι αλυτρωτισμοί κορυφώνονται. Τα τύμπανα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι έτοιμα να ηχήσουν.

Κυριακή 21/11, 19:40 Η Ηρωική Ελλάδα του Σατομπριάν στο COSMOTE HISTORY HD
Η Ηρωική Ελλάδα του Σατομπριάν στο COSMOTE HISTORY HD

Η Ηρωική Ελλάδα του Σατομπριάν στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Εντί Βικέν

Υπόθεση: Τον 19ο αιώνα, η Ελλάδα ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στους ρομαντικούς ποιητές της Ευρώπης, που ταξιδεύουν στη χώρα για να επισκεφτούν τις αρχαιότητές της. Ανάμεσά τους, ο Γάλλος συγγραφέας και φιλέλληνας Φρανσουά-Ρενέ ντε Σατομπριάν.

Κυριακή 21/11, 22:00 Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας στο COSMOTE HISTORY HD
Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας στο COSMOTE HISTORY HD

Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Λίντι Σάβιλ

Υπόθεση: Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 20/11, 14:25 Φτερωτός Έρωτας (The Preacher’s Wife) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Φτερωτός Έρωτας (The Preacher's Wife)

Φτερωτός Έρωτας (The Preacher’s Wife)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1996). Σκηνοθεσία: Πένι Μάρσαλ

Παίζουν: Ντένζελ Γουάσινγκτον, Γουίτνεϊ Χιούστον, Κόρτνεϊ Βανς

Υπόθεση: Η εκκλησία του αιδεσιμότατου Χένρι κινδυνεύει από έναν αδίστακτο επιχειρηματία. Όταν ζητά βοήθεια από τον Θεό, φτάνει ένας γοητευτικός άγγελος, η άφιξη του οποίου θα τον βάλει σε χειρότερους μπελάδες! Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Σάββατο 20/11, 19:45 Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)

Το Πέμπτο Στοιχείο (The Fifth Element)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (1997). Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μίλα Γιόβοβιτς, Γκάρι Όλντμαν

Υπόθεση: Τον 23ο αιώνα, το σύμπαν απειλείται από ένα θανατηφόρο όπλο και μια στρατιά εξωγήινων. Μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, ένας ταξιτζής και μια μυστηριώδης κοπέλα… Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Κυριακή 21/11, 13:30 Ο Σύμβουλος (A Family Man) στο COSMOTE CINEMA 1HD
Ο Σύμβουλος (A Family Man)

Ο Σύμβουλος (A Family Man)

Δραματική ταινία αμερικανικής και καναδικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άλισον Μπρι, Γουίλεμ Νταφόε

Υπόθεση: Ένας επιτυχημένος υπάλληλος σε εταιρεία εύρεσης εργασίας είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα και να κατακτήσει μια υψηλή θέση. Ένα απρόοπτο οικογενειακό συμβάν, όμως, τον αναγκάζει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες στη ζωή του.

Κυριακή 21/11, 21:00 X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας (X-Men: Dark Phoenix) στο COSMOTE CINEMA 1HD
X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας (X-Men: Dark Phoenix)

X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας (X-Men: Dark Phoenix)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ

Παίζουν: Τζέιμς Μάκαβοϊ, Μάικλ Φασμπέντερ, Σόφι Τέρνερ

Υπόθεση: Έχοντας απορροφήσει μια ισχυρή δόση κοσμικής ενέργειας στο σώμα της, η Τζιν Γκρέι μεταμορφώνεται σταδιακά σε ανεξέλεγκτη υπερδύναμη, φέρνοντας στο χείλος της καταστροφής την οικογένεια των X-Men αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Eat Pray Love
Eat Pray Love

Eat Pray Love

Δραματική κομεντί παραγωγής 2010. Σκηνοθεσία: Ράιαν Μέρφι

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο, Χαβιέ Μπαρδέμ

Υπόθεση: Όταν αποφασίζει να αναθεωρήσει τη ζωή της μετά από ένα διαζύγιο, η Λιζ ταξιδεύει στον κόσμο σε αναζήτηση καλού φαγητού, πνευματικότητας και αληθινής αγάπης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b