MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Αρίθα Φράνκλιν: Θείο χάρισμα» – Μια εμβληματική στιγμή μουσικής ιστορίας στην ΕΡΤ2

Το ντοκιμαντέρ «Αρίθα Φράνκλιν: Θείο χάρισμα» (Amazing Grace), έναν μουσικό θησαυρό-ντοκουμέντο με τη βασίλισσα της σόουλ μουσικής Αρίθα Φράνκλιν, θα απολαύσουν – σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2.

Αρίθα Φράνκλιν: Θείο χάρισμα στην ΕΡΤ2
Monopoli Team

Το ντοκιμαντέρ «Αρίθα Φράνκλιν: Θείο χάρισμα» (Amazing Grace), έναν μουσικό θησαυρό-ντοκουμέντο με τη βασίλισσα της σόουλ μουσικής Αρίθα Φράνκλιν, θα απολαύσουν – σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Αρίθα Φράνκλιν: Θείο χάρισμα στην ΕΡΤ2

Τον Ιανουάριο του 1972, η μοναδική Αρίθα Φράνκλιν ηχογράφησε ζωντανά σε μια εκκλησία Βαπτιστών στο Λος Άντζελες το γκόσπελ άλμπουμ της «Amazing Grace», το οποίο έμελλε να γίνει ο πιο επιτυχημένος δίσκος της καριέρας της και, ταυτόχρονα, το πιο επιτυχημένο γκόσπελ άλμπουμ όλων των εποχών.

Ο σκηνοθέτης Σίντνεϊ Πόλακ βρισκόταν εκεί για να καταγράψει τη δημιουργία και την ηχογράφηση αυτής της εμβληματικής στιγμής μουσικής ιστορίας, όμως το ομότιτλο ντοκιμαντέρ που γεννήθηκε απ’ αυτό το ανεκτίμητο υλικό δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDisney: Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση θίγει ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα και συγκινεί12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, 01:00 στην ΕΡΤ2

Μουσικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής ΗΠΑ 2018
Σκηνοθεσία: Σίντνεϊ Πόλακ
Μοντάζ: Τζεφ Μπιουκάναν
Διάρκεια: 87΄

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)