MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

King Arthur: Legend Of The Sword
Monopoli Team

Σειρές

17:50 Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND
Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Η Τελευταία Ώρα στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 25 Σεζόν 1: Η Άσπα στο γκαλά κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Λουκία, όμως, δείχνει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπό της. Παρόλα αυτά ο Ανδρέας την καλεί σπίτι για φαγητό. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του Ανδρέα, η Ισμήνη κάνει μια πρόταση στον ντετέκτιβ. Η Έλλη πάει με την Κάτια για ποτό και ξεχνά στο μπαράκι ένα βιβλίο. Αυτό θα σταθεί η αφορμή για να σκεφτεί κάτι ο Μάρκος στην προσπάθειά του να βρει τους υπεύθυνους του ατυχήματος. Η Μαρίνα την επόμενη του γκαλά συναντιέται κρυφά με τον Ανδρέα. Ο ντετέκτιβ, όμως, καραδοκεί..

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 40 Σεζόν 1: Ο Μίλτος παρακολουθεί το σπίτι της οικογένειας Ντάλα, η Κορίνα όμως συνεχίζει να έχει σχέση μαζί του, χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Ο Σπύρος προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της Νικολέττας και ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τα αισθήματα της Αλεξάνδρας για τον Μένιο κλονίζονται περισσότερο. Όλα δείχνουν ότι ο Μένιος ευθύνεται για το υγειονομικό σκάνδαλο με τα παράνομα φυτοφάρμακα. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη το διαζύγιό του με την Κατερίνα. Ο Λιάκος ζητά αντάλλαγμα απ’ την Κορίνα για την βοήθεια που της πρόσφερε.

18:45 Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ
Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Μόλις Χθες στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 30 Σεζόν 1: Ο Μιχάλης, όπως και ο Σπύρος, -για πολύ διαφορετικούς όμως λόγους- πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα νέα του ερχομού του δεύτερου παιδιού του. Για πόσο όμως; Η Έλενα πρέπει να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. Η Μαρία συνεχίζει να είναι κάθετη στις προσεγγίσεις του Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να την συγκινήσει. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Δάφνη με τον άντρα της, που οι προσπάθειές της να σταθεί στα πόδια της δεν τον συγκινούν. Η Λουίζα προσπαθεί να χωνέψει την απώλεια του κτήματος, ενώ το ειδύλλιο της Νόρας με τον Σταύρο προχωράει ιδανικά. Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού.

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 35 Σεζόν 2: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει και η ομάδα του παπα-Νώντα δεν είναι στα καλά της. Μοναδικό της αστέρι ο Κανέλλος, που δέχεται «σκληρό μαρκάρισμα» από την Αλίκη και κινδυνεύει να αποδειχτεί… πεφταστέρι! Οι Πλατανιώτες προσπαθούν να βρουν τρόπο να αλλάξουν τα μυαλά του Ηλία και να κάμψουν τον εγωισμό του, την ώρα που η Φένια προσπαθεί να αποφύγει τον Παναγή πάση θυσία, για να μη μείνει… στο ράφι. Η Φιλιώ συνωμοτεί με την Τούλα για να βγάλουν σκάρτη την Κατερίνα στα μάτια του δασονόμου μας, η κατάληξη όμως δεν θα είναι αυτή που περιμένουν. Ο Σάββας και η Βαλέρια ετοιμάζουν το απόλυτο σαμποτάζ στον Ηλία με τη φιλική συμμετοχή του Τζίμη. Θα καταφέρουν, άραγε, να κάνουν τη δολιοφθορά τους λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το τελευταίο ημίχρονο και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος στον ΑΝΤ1

Ήλιος στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 40 Σεζόν 2: Η Αλίκη αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους χάρη στην επέμβαση της Αθηνάς και προσπαθεί να μάθει ποιος της έχει στήσει παγίδα. Ο ίδιος άνθρωπος θεωρεί ότι θα τη φέρει κοντά και στον Δημήτρη, για τον οποίο είναι σίγουρη ότι είναι ακόμη ζωντανός… Μια νέα απειλή και μια επίθεση κάνουν τη Λήδα και τον Νικήτα να σκέφτονται να φύγουν από την Καβάλα, ενώ η Λήδα αποκαλύπτει στην Αλίκη πως γνωρίζει το ψέμα της. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και η Νάντια βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Η Δάφνη βγαίνει από το νοσοκομείο, αλλά μια απρόβλεπτη ενέργεια του Χρήστου, την κάνει να τα χάσει…

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA
Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 11 Σεζόν 9: Η Καίτη προτείνει στον Ηλία να δουλέψει στο μάζεμα των ελιών, μα το σύμπαν και η Νόνη Καρακαηδόνη επιφυλάσσουν για τον Ηλία άλλα σχέδια… Η Ξένια ζητάει από το Μπάμπη να της μάθει να οδηγεί μηχανάκι. Ο Μπάμπης αρνείται γιατί φοβάται, αλλά η Ξένια δεν παραιτείται… Οι σεισμοί στην περιοχή καλά κρατούν πολλούς μήνες τώρα και η Βούλα, που δεν έχει μεγαλύτερο φόβο, αρχίζει να επηρεάζεται από διάφορες καταστροφολογίες, προκαλώντας τη θυμηδία του Μηνά… Ο Άγγελος αντιμετωπίζει δυσκολίες με το καινούριο του αφεντικό στη ΜΚΟ και η Βέλη προσπαθεί να τον ξεσηκώσει…

20:00 Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND
Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Σ’ Αγαπάω Μεν Αλλά στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Ανταγωνισμός… Κάνει μια σχέση καλύτερη… ή χειρότερη; Η Δάφνη έχει καλέσει για φαγητό τον καθηγητή της από το Πανεπιστήμιο, ο Παύλος θέλει να φανεί σπουδαιότερος στα μάτια της γυναίκας του, έστω και στο πινγκ πονγκ. Ο Οδυσσέας ανταγωνίζεται με τον εαυτό του με αποτέλεσμα να τσακωθεί με τη Νίνα. Η Ρία καταλαβαίνει ότι έχει να ανταγωνιστεί με μια άλλη γυναίκα για τον Μάκη.

21:00 Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA
Συμπέθεροι Απ' Τα Τίρανα στο MEGA

Συμπέθεροι Απ’ Τα Τίρανα στο MEGA

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1: Η Πένη συνεχίζει να κρύβει τον Μπουκουράν στο πατρικό της, στο Καλαμίτσι. Μέχρι τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά και το σπίτι εξελίσσεται σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. Το πατρικό στο Καλαμίτσι όμως είναι ερωτική φωλιά και ενός άλλου παράνομου ζευγαριού. Κάθε τόσο πηγαίνει εκεί η αδερφή της Πένης, η Πωλίνα με τον εραστή της, τον Τόλη Κακαλιούρα. Η αναποδιά και τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν την ημέρα που η Πωλίνα δανείζεται από την Πένη το αυτοκίνητο της και πηγαίνει με αυτό στο Καλαμίτσι σχεδιάζοντας να συναντήσει τον Τόλη. Η συνάντηση Πωλίνας και Μπουκουράν θα φέρει ανατροπές.

Ταινίες

21:00 Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος Του Σπαθιού (King Arthur: Legend Of The Sword) στο STAR
Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος Του Σπαθιού (King Arthur: Legend Of The Sword)

Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος Του Σπαθιού (King Arthur: Legend Of The Sword)

Περιπέτεια εποχής αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Άστριντ Μπερζές Φρίσμπι, Τζουντ Λο, Έρικ Μπάνα

Υπόθεση: Ο ατίθασος νεαρός Αρθούρος είναι κυρίαρχος των δρόμων του Λονδίνιουμ με την συμμορία του και αγνοεί τον σκοπό, για τον οποίο ήρθε στη ζωή, μέχρι τη στιγμή, που παίρνει στα χέρια του το Εξκάλιμπερ και μαζί με αυτό το μέλλον του. Από την πρώτη στιγμή, το θρυλικό ξίφος θα τον προκαλέσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Συντασσόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη γυναίκα, πρέπει να μάθει να τιθασεύει τη δύναμη του ξίφους, να αντιμετωπίζει τους δαίμονές του και να ενώσει τον λαό ενάντια στον τύραννο Βόρτιγκερν, ο οποίος έκλεψε το στέμμα του και δολοφόνησε τους γονείς του, και να γίνει Βασιλιάς.

23:40 Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδιού 4 (Boyka: Undisputed 4) στο STAR
Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδιού 4 (Boyka: Undisputed 4)

Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδιού 4 (Boyka: Undisputed 4)

Περιπέτεια πολεμικών τεχνών αμερικανικής και βουλγαρικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Τόντορ Τσαπκάνωφ

Παίζουν: Σκοτ Άτκινς, Τεοντόρα Ντουχοβνίκοβα, Αλόν Αμπούτμπουλ, Μάρτιν Φορντ

Υπόθεση: Ο Γιούρι Μπόικα στοχεύει στα μεγάλα πρωταθλήματα μποξ μέχρι που ένα τραγικό συμβάν στη διάρκεια ενός αγώνα, θα τον κάνει να αμφισβητήσει όσα πίστευε μέχρι σήμερα. Ο Γιούρι θα σκοτώσει κατά λάθος τον αντίπαλό του και προκειμένου να σώσει τη χήρα του από έναν αδίστακτο μαφιόζο, θα αναγκαστεί να δώσει μια σειρά από σκληρές, αιματηρές και επικίνδυνες μάχες. Ρισκάροντας την ελευθερία του, ο Γιούρι θα προσπαθήσει να λυτρωθεί και να βρει την σωτηρία της ψυχής του.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Ελλάδα: Οι Αδελφές της Γης στο COSMOTE HISTORY HD
Ελλάδα: Οι Αδελφές της Γης

Ελλάδα: Οι Αδελφές της Γης

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία: Νικολά Γκαμπριέλ

Υπόθεση: Χτισμένη τον 16ο αιώνα στις πλαγιές του Κισσάβου, η Μονή του Τιμίου Προδρόμου κατέρρεε, όταν στις αρχές της νέας χιλιετίας μια χούφτα μοναχές από όλο τον κόσμο την ανακαίνισαν, δημιουργώντας εκεί ένα πρότυπο οικολογικό αγρόκτημα.

23:00 Κέρος: Το Μυστήριο των Σπασμένων Ειδωλίων στο COSMOTE HISTORY HD
Κέρος: Το Μυστήριο των Σπασμένων Ειδωλίων

Κέρος: Το Μυστήριο των Σπασμένων Ειδωλίων

Ντοκιμαντέρ  συμπαραγωγής COSMOTE TV και National Geographic (2020). Σκηνοθεσία: Νίκος Νταγιαντάς

Υπόθεση: Τι σημαίνουν τα εκατοντάδες ειδώλια που ανακαλύφθηκαν στο νησί της Κέρου; Έπειτα από 50 έτη ερευνών και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ειδικοί αποκρυπτογραφούν ένα από τα αρχαιότερα μυστήρια του δυτικού πολιτισμού.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

20:00 Red στο COSMOTE CINEMA 2HD
Red

Red

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε

Παίζουν: Μπρους Γουίλις,Έλεν Μίρεν,Μόργκαν Φρίμαν

Υπόθεση: Όταν ένας εκτελεστής που χρησιμοποιεί μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας απειλεί την ήσυχη ζωή του, ο πρώην πράκτορας Φρανκ Μόζες ξανασμίγει με την παλιά του ομάδα σε μία τελευταία προσπάθεια να επιβιώσει και να ξεσκεπάσει τους διώκτες του

21:00 Pretty Woman στο COSMOTE CINEMA 1HD
Pretty Woman

Pretty Woman

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1990). Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ

Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ,Τζούλια Ρόμπερτς,Τζέισον Αλεξάντερ

Υπόθεση: Ένας αδίστακτος επιχειρηματίας γοητεύεται από την ομορφιά, την απλότητα και την ειλικρίνεια μιας νεαρής πόρνης κι αποφασίζει να την μυήσει στα μυστικά της ‘υψηλής κοινωνίας’… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Gone Baby Gone
Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Θρίλερ μυστηρίου παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Εντ Χάρις, Κέισι Άφλεκ

Υπόθεση: Δύο ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση ενός μικρού κοριτσιού, που καταλήγει σε επαγγελματική, αλλά και προσωπική πρόκληση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b