MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μισέλ Ομπάμα: Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε ρόλο guest star σε γνωστή κωμική σειρά

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα εμφανιστεί σε μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του αμερικανικού κοινού, το «Black-ish».

Jim Bennett / Getty Images
Monopoli Team

Η Μισέλ Ομπάμα θα εμφανιστεί ως guest star σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης οικογενειακής κωμικής σειράς «Black-ish», η οποία ανανεώθηκε τον περασμένο Μάιο για τον 8ο και τελευταίο κύκλο της στο ABC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜισέλ Ομπάμα: Το ηχηρό μήνυμά της προς όλα τα νεαρά κορίτσια12.09.2018

Έτσι ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram χάρισε στο φανατικό της κοινό, την προηγούμενη εβδομάδα, μια πρώτη, κλεφτή ματιά στην εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα, ανακοινώνοντας την είδηση πως η ίδια θα συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε μία φωτογραφία του καστ μαζί με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την οποία συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Είναι τιμή μας να έχουμε την πρωτοπόρο Μισέλ Ομπάμα να συμμετέχει μαζί μας ως η επερχόμενη guest star».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μισέλ Ομπάμα θα υποδυθεί τον εαυτό της και η ίδια μιλώντας για τη συμμετοχή της αυτή αναφέρει: «Ήμουν εδώ και καιρό φαν του έξυπνου χιούμορ της σειράς Black-ish και της γενικότερης ευφυΐας της και ήταν συναρπαστικό να συμμετέχω για ένα επεισόδιο. Ανυπομονώ να το δείτε όλοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜισέλ Ομπάμα: Με μία αστεία οικογενειακή φωτογραφία ευχήθηκε για τα γενέθλια του συζύγου της12.09.2018

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομπάμα υποδύεται τον εαυτό της σε σειρά. Υπενθυμίζεται πως το 2014 είχε εμφανιστεί επίσης στην κωμική σειρά «Parks and Recreations».

Με πληροφορίες από το cnn.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b