MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Kokkoni Beach Hotel: Φθινοπωρινή απόδραση με θέα στον Κορινθιακό κόλπο

Στο μυαλό όλων μας οι φθινοπωρινές αποδράσεις είναι συνυφασμένες με προορισμούς κοντά στο βουνό και τη φύση, αλλά ποιος θα έλεχε όχι σε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη και δίπλα στη θάλασσα;

Monopoli Team

Κοκκώνι Κορινθίας: Ένα γραφικό παραθαλλάσιο χωριό

Μόλις 97 χιλιόμετρα από την Αθήνα, το όμορφο χωριό του νομού Κορινθίας, Κοκκώνι, εκτείνεται κατά μήκος μήκος της ακτογραμμής του Κορινθιακού κόλπου και βρέχεται από μια υπέροχη παραλία με πεντακάθαρα νερά και ψιλό βότσαλο.

Kokkoni Beach Hotel στο Κοκκώνι Κορινθίας

Εάν ψάχνετε κάτι άνετο και οικονομικό για μία σύντομη απόδραση μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, αποζητώντας λίγη ξεκούραση και χαλάρωση, τότε σας έχουμε την ιδανική πρόταση γι’ αυτό.

Σε μια ήσυχη τοποθεσία, ακριβώς μπροστά στην παραλία Κοκκωνίου στην Κόρινθο, το ξενοδοχείο Kokkoni Beach σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διαμονής – κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα!

Την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και την Αρχαία Κόρινθο, σας προσφέρει και επιλογές για να γνωρίσετε και την ευρύτερη περιοχή, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα.

Πώς θα φτάσετε

Πολύ εύκολα και γρήγορα, ειδικά αν ξεκινήσετε από την Αθήνα, θα φτάσετε στο Κοκκώνι. Η μετάβαση μπορεί να γίνει, εκτός από αυτοκίνητο και με τη χρήση του προαστιακού ή των τακτικών δρομολογίων του ΚΤΕΛ Κορινθίας, με προορισμό το Κιάτο και το Ξυλόκαστρο.

Η διαμονή

Ακριβώς μπροστά σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Κορινθίας, την ομώνυμη παραλία Κοκκωνίου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Kokkoni Beach, το οποίο σας υπόσχεται μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, σε έναν προορισμό που δεν είναι απαραίτητα μόνο καλοκαιρινός.

Το ξενοδοχείο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και προσφέρει 34 δωμάτια με μπαλκόνι και απίστευτη θέα στον Κορινθιακό κόλπο, άνετους κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Στο Kokkoni Beach θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πεντανόστιμο και πλούσιο πρωινό που σερβίρεται στο εσωτερικό εστιατόριο – μπαρ και έτσι να ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτοι ενέργεια.

Τα δωμάτια

Κάθε ξεχωριστό δωμάτιο στο Kokkoni Beach είναι μοντέρνο, άνετο και ειδικά διαμορφωμένο για τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επισκέπτη – από ζευγάρια και παρέες μέχρι οικογένειες.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστη διακόσμηση και είναι πλήρως εξοπλισμένα, ενώ διαθέτουν δωρεάν WiFi, γραφείο, τηλεόραση, θέρμανση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και παιδικά κρεβάτια, ιδανικά για οικογένειες.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δίκλινο δωμάτιο με μερική ή ολική θέα στη θάλασσα, superior τρίκλινο με μερική θέα ή ολική θέα στη θάλασσα ή με θέα στον κήπο και junior σουίτα με μερική θέα στη θάλασσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Kokkoni Beach Hotel
https://kokkonibeachhotel.com/

Παραλία Κοκκωνίου Κορινθίας, Τ.Κ. 20006 Ελλάδα
Τηλέφωνα: +30 27420 33108 & 210 3238480
Email: [email protected]
Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b