MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτώβριου

Όλα όσα θα δούμε από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτώβριου.

Captain Phillips
Monopoli Team

Σειρές

Σάββατο 16/10, 20:00 Ζακέτα να πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 3 Σεζόν 2: Ο Ευθύμης λέει στην Αριστέα πως θα φιλοξενήσει έναν φίλο του από το Λονδίνο, τον Γουίλιαμ, χωρίς όμως να της αναφέρει πολλές λεπτομέρειες ούτε για τις ημέρες που θα μείνει ούτε αν έρχεται για δουλειά ή για διακοπές. Η Φούλη, πάντα υποψιασμένη φυσικά για τον Ευθύμη, συνδυάζει κάποιες πληροφορίες και πιστεύει πως ο Άγγλος είναι η σχέση του Ευθύμη κι έρχεται για να πουν μαζί στην Αριστέα πως είναι ζευγάρι. Είναι τόσο σίγουρη, που το λέει και στη Δέσποινα, ζητώντας τη βοήθειά της για να προετοιμάσουν την Αριστέα. Ο γαμπρός από το Λονδίνο φτάνει κι είναι τόσο αξιαγάπητος που η Αριστέα τον βάζει αμέσως στην καρδιά της. Όταν, μάλιστα, μαθαίνει πως χώρισε πρόσφατα και θέλει να ξανακερδίσει τη σχέση του, αποφασίζει μέχρι και να τον βοηθήσει. Κι ενώ ο Ευθύμης ψάχνει την ευκαιρία να της πει πως ο Γουίλιαμ είναι γκέι, η Δέσποινα με τη Φούλη προσπαθούν να τον προλάβουν για να της φέρουν μαλακά αυτό που πιστεύουν οι ίδιες ότι θα της πει.

Κυριακή 17/10, 22:30 Κομάντα και Δράκοι στο MEGA
σειρά

Κομάντα και δράκοι

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1: Το χάρισμα του Γιώργου έχει πια αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν από την ομάδα. Η απόφαση όμως είναι δική της, αφού αναλαμβάνει την αρχηγεία των Κομάντων. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες, όμως, διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.  Σύντομα, ανακαλύπτει ότι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο. Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Η Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του.  Οι Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης.  Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιότου:  προς έκπληξη όλων, απαγάγει    την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Ταινίες

Σάββατο 16/10, 21:00 Spiderman: Μακριά από τον τόπο του (Spiderman: Far From Home) στο MEGA
ταινία

Spiderman: Μακριά Από Τον Τόπο Του (Spiderman: Far From Home)

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής  (2019) Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ζεντάγια, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μαρίζα Τομέι, Κόμπι Σμάλντερς, Τζον Φαβρό, Μάρτιν Σταρ.

Υπόθεση
: Ο φιλικός γείτονας και παιδί της διπλανής πόρτας με τις σούπερ δυνάμεις αποφασίζει να ταξιδέψει με τους καλύτερους του φίλους, Νεντ και Μ Τζέι στην Ευρώπη για διακοπές, τις οποίες μάλιστα θέλει να συνδυάσει και με την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο μια συμμαθήτριά του την MU, που υποδύεται η Ζεντάγια. Ωστόσο, η επιθυμία του να περάσει λίγες χαλαρές μέρες και να αφήσει πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις γρήγορα θα ανατραπεί, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Σάββατο 16/10, 22:50 Πράκτορας από Ατσάλι (Bleeding Steel) στο Star

Πράκτορας από Ατσάλι (Bleeding Steel)

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής Κίνας και Χονγκ Κονγκ (2017) Σκηνοθεσία: Λίο Ζανγκ

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Σόου Λο, Να Να Ου Γιανγκ.

Υπόθεση: Ένας ειδικός πράκτορας έχει ως αποστολή την προστασία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμπλέκεται σε ένα πείραμα μακροζωίας, από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου. Αισθάνεται όμως πως ένας βαθύτερος δεσμός τον ενώνει με αυτή τη γυναίκα, σαν να έχουν βρεθεί ξανά σε μια προηγούμενη ζωή…

Κυριακή 17/10, 21:00 Captain Phillips στον ΑΝΤ1
ταινία

Captain Phillips

Περιπετειώδες θρίλερ, βιογραφία αμερικάνικης παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας

Παίζουν: Τομ Χανκς, Μπαρχάντ Αμπντι, Φαϊζάλ Άχμεντ, Μπαρχάντ Αμπντιραχμάν, Μαχάτ Μ. Άλι.

Υπόθεση
: Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς είναι ικανότατος καπετάνιος, υπεύθυνος, μεθοδικός και μάλλον άτυχος, καθώς το 2009 τού έμελλε να έρθει αντιμέτωπος με πραγματικούς πειρατές στα ανοικτά της Σομαλίας, με το εμπορικό πλοίο Maersk Alabama . Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Κάπτεν Φίλιπς και τον Σομαλό ομόλογό του, που τον κρατάει όμηρο. Ένας πυκνός ιστός υφαίνεται ανάμεσα στους δυο αντιπάλους που προέρχονται από διαφορετικές γωνίες του πλανήτη, αλλά τελικά εξυπηρετούν το ίδιο σκληρό σύστημα. Από τη μια ένας συνηθισμένος Αμερικανός που τρέφει ανησυχίες για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών του. Από την άλλη, ένα τσούρμο Σομαλοί ψαράδες που παλεύουν για μια θέση στην επιχείρηση πειρατείας που στήνεται μπροστά στα μάτια τους. Οι δυο αντίπαλοι θα εμπλακούν σε μια σκληρή αντιπαράθεση, 145 μίλια μακριά από τις σομαλικές ακτές και θα βρεθούν στο έλεος δυνάμεων που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Κυριακή 17/10, 00:30 Ο Μαύρος Πάνθηρας (Shaft)
ταινία

Ο Μαύρος Πάνθηρας (Shaft)

Περιπέτεια δράσης, αμερικάνικης παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Τζον Σίνγκλτον
Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζέφρι Ράιτ, Βανέσα Γουίλιαμς, Τόνι Κολέτ

Υπόθεση: Ο Σαφτ, ανιψιός του μαύρου ιδιωτικού ντετέκτιβ Σαφτ, πετά το αστυνομικό σήμα και παίρνει τον νόμο στα χέρια του, όταν βλέπει ένα λευκό πλουσιόπαιδο να αθωώνεται, αν και έχει διαπράξει φόνο καθαρά από φυλετικό μίσος.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 16/10, 21:30 Δίστομο: Τόπος Μαρτυρίου στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Δίστομο: Τόπος Μαρτυρίου

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Γιώργος Δαμασκόπουλος

Υπόθεση: Το Δίστομο είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ρούμελης. Εδώ, όμως, τον Ιούνιο του 1944 διαπράχθηκε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των Ναζί στη χώρα μας: η στυγερή εκτέλεση 230 αθώων ψυχών σε αντίποινα για μια επίθεση ανταρτών.

Σάββατο 16/10, 23:00 Βαλκανικοί Πόλεμοι – Κινηματογραφώντας την Ιστορία
Ντοκιμαντέρ

Βαλκανικοί Πόλεμοι – Κινηματογραφώντας την Ιστορία

Ντοκιμαντέρ, παραγωγή Πολεμικό Μουσείο (2012) Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι μέσα από πλάνα που διασώθηκαν από την ταραχώδη εκείνη περίοδο. Ένα ταξίδι στο χρόνο με το φακό του Γιόζεφ Χεπ και των αδελφών Μανάκια, που ‘αιχμαλώτισαν’ εικόνες από το μέτωπο και την κοινωνική ζωή της χώρας.

Κυριακή 17/10, 23:00 Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι
ντοκιμαντέρ

Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζον Γουέιτ

Υπόθεση: Αν και οι ιστορίες τους ξεχάστηκαν στο πέρασμα των αιώνων, γυναίκες μάτωσαν και ξεψύχησαν στις ρωμαϊκές αρένες, πολεμώντας ως μονομάχοι. Τρανή απόδειξη, ένα ανάγλυφο από την Αλικαρνασσό. Η σκληρή ζωή τους έρχεται επιτέλους στο φως!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 16/10, 20:00 All I wish στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

All I Wish

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Σούζαν Γουόλτερς,
Παίζουν: Σάρον Στόουν, Τόνι Γκόλντγουιν, Έλεν Μπέρστιν

Υπόθεση: Μια επίδοξη σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει το άλλο της μισό, αλλά η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά της την οδηγεί σε περιστασιακές σχέσεις. Όλα αλλάζουν, όμως, με μια τυχαία γνωριμία στα 46α γενέθλιά της.

Σάββατο 16/10, 21:00 Μετα-μορφωμένοι Πράκτορες στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Μετα-μορφωμένοι Πράκτορες

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Νικέτ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν

Υπόθεση: Μετά τη μεταμόρφωσή του σε περιστέρι, ένας ατρόμητος κατάσκοπος αναγκάζεται να βασιστεί στη βοήθεια ενός αδέξιου νεαρού επιστήμονα. Θα μπορέσει αυτό το αταίριαστο δίδυμο να συνεργαστεί ώστε να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή;

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Django: ο Τιμωρός (Django Unchained)
ταινία

Django: ο Τιμωρός (Django Unchained)

Κοινωνικό δράμα γουέστερν, αμερικάνικης παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο
Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζείμι Φοξ, Κρίστοφ Βάλτς, Κερι Ουάσινγκτον, Ντένις Κρίστοφερ, Ντον Τζόνσον..

Υπόθεση: Ο Τζάνγκο συνοδευόμενος από έναν Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων κεφαλών που τον απελευθέρωσε από τους κακούς ιδιοκτήτες του, ο πρώην σκλάβος ταξιδεύει σε όλη την Αμερική για να σώσει τη σύζυγο του από τα χέρια ενός σαδιστή ιδιοκτήτη φυτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Πανελλήνιες Εκθέσεις στο Ζάππειο και η ιστορία της ελληνικής τέχνης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b