MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
HAPPY HOUR

Πώς θα έμοιαζαν σήμερα Super Mario, Lara Croft και Luigi;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν σήμερα οι αγαπημένοι σας video game χαρακτήρες εάν μπορούσαν να γεράσουν; Νέα γραφικά από την comparethemarket.com αποκαλύπτουν πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν το 2021.

Monopoli Team

Η Comparethemarket μαζί με την βοήθεια της Professor Carol Holland και ενός 3D καλλιτέχνη μελέτησαν τον Super Mario, την Lara Croft και άλλους πασίγνωστους χαρακτήρες από video games και δημιούργησαν εικόνες που δείχνουν πως θα ήταν η εμφάνισή τους αν… μπορούσαν να γεράσουν.

Πώς θα έμοιαζε λοιπόν ο Super Mario και η Lara Croft αν τους επηρέαζε το πέρασμα του χρόνου;

Η Comparethemarket αποκαλύπτει οπτικές αναπαραστάσεις των Mario, Luigi, Lara Croft, Carl ‘CJ’ Johnson και Doctor Eggman, δείχνοντας πώς θα μπορούσαν να φαίνονται στην πραγματική τους ηλικία σήμερα.

Η Carol Holland, καθηγήτρια στην έρευνα γήρανσης, προσφέρει μια εικόνα για τους παράγοντες που μπορεί να έχουν προκαλέσει την εμφάνιση των χαρακτήρων να αλλάζουν με την ηλικία.

Κατά την απεικόνιση των χαρακτήρων ελήφθησαν υπόψη διάφοροι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής τους ηλικίας όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε, το είδος της ‘καριέρας’ τους, που ζουν και πόσο σωματικά ενεργοί είναι.

Mario
Ο Super Mario σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Super Mario σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο αγαπημένος Ιταλός υδραυλικός ήταν 25 χρονών όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1981. Ενώ ο Mario εξακολουθεί να είναι εξίσου νέος στην επερχόμενη κυκλοφορία του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury το 2021, είναι στην πραγματικότητα 65 χρονών φέτος.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες γεμάτες με αναζητήσεις για να σώσει την αγαπημένη του πριγκίπισσα Peach, χάρη στην αυστηρή άσκησή του, ο Μάριο πιθανότατα θα είχε γεράσει καλά. Ως Ιταλός, η υγιεινή μεσογειακή διατροφή του θα τον βοηθούσε επίσης να γεράσει καλά, αν και πιθανότατα θα είχε γκρίζες τρίχες.

Laca Croft
Η Lara Croft σήμερα, credits: Comparethemarket

Η Lara Croft σήμερα, credits: Comparethemarket

Η Lara Croft εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1996, και φέτος είναι η 25η επέτειος του Tomb Raider, που πρόκειται να γιορταστεί με την κυκλοφορία του νέου arcade παιχνιδιού Tomb Raider Reloaded. Η αθλητικός αρχαιολόγος θα ήταν 46 ετών φέτος.

Χάρη στις περιπέτειές της, η Λάρα θα ήταν ακόμα σε εξαιρετική φόρμα. Τα καθορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου της μπορεί να έχουν εξομαλυνθεί και θα μπορούσε επίσης να έχει γκρίζες τρίχες.

Dr Eggman
Ο Dr. Eggman σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Dr. Eggman σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Dr Eggman είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς κακούς των βιντεοπαιχνιδιών, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1991 στο Sonic the Hedgehog. Καθώς ήταν ήδη 50 ετών όταν εμφανίστηκε στο πλευρό της νέμεσής του Sonic, ο Dr Eggman θα ήταν τώρα 80 ετών.

Η συμμετοχή σε αμέτρητες μάχες με την πάροδο των ετών θα μπορούσε να έχει επηρεάσει τον Dr Eggman.. Δεδομένης της καθιστικής ζωής του, καθώς και του ότι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση όταν ήταν νεότερος, ο Dr Eggman μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας αργότερα στη ζωή του και απώλεια μυϊκής μάζας.

Luigi
Ο Luigi σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Luigi σήμερα, credits: Comparethemarket

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον μικρότερο αδερφό του Mario, Luigi, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρό του διάσημου αδελφού του δύο χρόνια αργότερα, το 1983, όταν ήταν 25 ετών, κάνοντάς τον 63 φέτος.
(δείτε dropbox για τις εικόνες)

Carl ‘CJ’ Johnson
Ο Carl σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Carl σήμερα, credits: Comparethemarket

Ο Carl ‘CJ’ Johnson, ο κύριος χαρακτήρας από το GTA: San Andreas συχνά θεωρείται ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

Γεννημένος το 1968, ο CJ ήταν 36 όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι το 2004, κάνοντας τον 53 φέτος. Αν τον επηρέαζε το πέρασμα του χρόνου μπορεί να είχει αρχίσει να γκριζάρει και μπορεί να υπήρχαν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις από τραυματισμούς που υπέστη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του και την επιλογή της καριέρας του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους αγαπημένους σας video games χαρακτήρες, εδώ.

Λίγα λόγια για την ComparetheMarket

H comparethemarket.com κυκλοφόρησε το 2006 και αναπτύχθηκε ραγδαία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια για να γίνει ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους σύγκρισης τιμών του Ηνωμένου Βασιλείου.

comparethemarket.com παρέχει στους πελάτες έναν εύκολο τρόπο να κάνουν τη σωστή επιλογή για αυτούς σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης αυτοκινήτων, σπιτιού, ζωής, ταξιδιού και κατοικίδιων ζώων, καθώς και χρησιμότητας και χρηματικών προϊόντων, όπως πιστωτικές κάρτες.

Πηγή

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b