MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 19 Σεζόν 2: Η Αλίκη, στα όρια της κατάρρευσης με τα στοιχεία που ανακαλύπτονται για το φόνο του Βολίδη, παίρνει μια απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές όλων. Η Έλσα συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια της Μαργαρίτας. Η Αλεξάνδρα προσφέρει τη βοήθειά της στο δικηγόρο της Έλσας, έχοντας καταστρώσει ένα νέο σχέδιο. Κι ενώ ο Άρης ανακαλύπτει το μυστικό της Εύας, η Αλίκη μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ένα σκοτεινό μυστικό που τη σοκάρει κι ανατρέπει τις ισορροπίες μεταξύ τους.

Η Λήδα συγκρούεται με το Νικήτα, επειδή δεν συμφωνεί με το σχέδιο του για την Τζένη. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να τους βοηθήσει ο Νικήτας να το σκάσουν με το μωρό. H Έλσα, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση της, είναι έτοιμη να αποκαλύψει στο Δημήτρη ένα στοιχείο για το φόνο του Βολίδη.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 8 Σεζόν 3: Ο Μελέτης αρραβωνιάζεται την Κορίνα στη δεξίωση που γίνεται στο ανακαινισμένο αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Ακύλας παρουσιάζει σε όλους το φιλόδοξο σχέδιο του για το αεροδρόμιο. Ο Δούκας στρυμωγμένος αναγκάζεται να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει ο Ακύλας για τη δίκη που ξεκινάει. Η επίσκεψη του Δούκα και της Μυρσίνης στο Διαφάνι ταράζουν τη Βιολέτα και την Ελένη. Ο Κωνσταντής φεύγει από το νοσοκομείο, αποφασισμένος να καταθέσει εναντίον του πατέρα του μαζί με τ’ αδέρφια του και τη Δόμνα.

Ο Αντώνης υποψιάζεται πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γαϊτάνη δεν είναι τυχαία και ο Λάμπρος του αποκαλύπτει πως υπέγραψε την ομολογία του πως είναι μέλος της ΕΑΚ . Πώς θ’ αντιδράσει η Ελένη όταν της το φανερώσει ο Ζάχος; Η Ασημίνα μαζί με τον Πέτρο κινδυνεύουν να συλληφθούν απ’ την αστυνομία ενώ η Ελένη της ζητά να παραιτηθεί απ’ την εφημερίδα. Η Ασημίνα καλεί τον Πέτρο στο σπίτι για να γνωριστούνε με τις αδερφές της. Εκεί όμως θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Λευτέρης βρίσκει τη Δρόσω αλλά εκείνη δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις του.

20:00 Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 2 Σεζόν 9: Η Βέλη βρίσκει ένα ερωτικό γράμμα σ’ ένα παλιό έπιπλο και θέλει να το παραδώσει στον παραλήπτη του, παρά τις αντιρρήσεις του Άγγελου. Η Καίτη προσπαθεί να κάνει μια έκπληξη στον Ηλία, ένα ταξίδι του μέλιτος. Ωστόσο, από μια λάθος συνεννόηση, καταλήγουν ο ένας στη Μονεμβασιά και ο άλλος στη Ζάκυνθο… Η αστυνομία κάνει ντου σ’ ένα παράνομο καρέ και μέσα στους παραλίγο συλληφθέντες είναι κι η Βούλα. Ο Μηνάς όμως είναι ήδη ενήμερος… Ένα θαύμα της Παναγίας δίνει ελπίδες στο Μπάμπη ότι η Σοφία θα χωρίσει με τον Άλκη. Γίνονται θαύματα άραγε;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Η Τόνια και η Πελαγία δίνουν κατάθεση στην αστυνομία μετά τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν, έχοντας στα χέρια τους ένα καινούργιο στοιχείο, ενώ η Σούλα αρνείται να τις πιστέψει. Ο Λουδοβίκος προτείνει στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι κρύβουν. Ο Πιπερόπουλος ζητάει από τον Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με υψηλό μισθό αλλά και… με προϋποθέσεις.

21:00 Η γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 39 Σεζόν 1: Ο Στέφανος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας, αλλά ο αστυνόμος συνεχίζει να το ερευνά σε βάθος. Σύντομα αποδεικνύεται πως ο Βαφέας είχε συμμετοχή στον φόνο του Πέτρου Στεφανέα κι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο. Η Αθηνά υποψιάζεται πως ο νεκρός ντετέκτιβ είχε πάρει εντολές από τον Δημήτρη, αλλά η Μαρία της λέει πως μπορεί να ήταν βαλτός από τον Ισίδωρο ή και τη Μυρτάλη. Ο Λυκούργος επιβεβαιώνει πως η πρώην γυναίκα του, η Μέλπω, κυκλοφορεί στη Μάνη. Η Ευτυχία θεωρεί πως ο Αποστόλης έχει παράλληλη σχέση και του γυρνάει την πλάτη, ενώ η Άννα που είναι υπεύθυνη για τον χωρισμό, δεν τολμά να πει την αλήθεια.

Η Ιουλία κι ο Ισίδωρος αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν κι αναρωτιούνται αν ζει ακόμα ο αδελφός τους ο Ιάκωβος. Η Βασιλική κανονίζει να βρεθεί με τον Φίλιππο στο σπίτι του Νικόλα, αλλά για κακή της τύχη η Αρετή καιροφυλαχτεί. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία πως παντρεύτηκε με τη Μαρίνα. Η Μυρτάλη αποφασίζει να ενδώσει στις απαιτήσεις του απαγωγέα της προκειμένου να της αποκαλυφθεί. Η πόρτα ανοίγει και της παρουσιάζεται…

20:00 Σ’ αγαπάω μεν αλλά στο OPEN

Επεισόδιο 3 Σεζόν 1: Γιατί δεν μένει έγκυος η Δάφνη; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Κλείνουν ραντεβού να τσεκάρουν την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων του Παύλου. Απλή διαδικασία για όλους, για τον Παύλο όμως είναι ένας αγώνας δρόμου στον οποίο θα εμπλακούν οι πάντες, γονείς, φίλοι, ένας ταξιτζής, η τροχαία… ακόμα και ένα φύλλο πορείας από το στρατό! Πώς μπορεί ο Παύλος να δώσει δείγμα των μελλοντικών απογόνων του όταν για να τα καταφέρει όλα γίνονται ένας αγώνας δρόμου Ολυμπιακών προδιαγραφών;

Ταινίες

21:00 Meg: Ο Κυρίαρχος Του Βυθού (The Meg) στο STAR

Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής (2018)

Σκηνοθεσία: Τζον Τερτελτάουμπ

Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπινγκμπινγκ, Ράιν Γουίλσον

Υπόθεση: Ένα βαθυσκάφος, που παίρνει μέρος σε ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα, που θεωρούνταν εξαφανισμένο με αποτέλεσμα το σκάφος να βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να πιέζει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ, προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο, παρά τις αντιδράσεις της κόρης του, Σουγίν.

Ο Τζόνας αναλαμβάνει αμέσως τη δύσκολη αποστολή του για να σώσει το πλήρωμα αλλά και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία, γνωστό ως Megalodon. Κανείς δεν φαντάζεται ότι πριν από πολλά χρόνια, ο Τζόνας είχε συναντήσει ξανά το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.

21:00 Meg: Ο Κυρίαρχος Του Βυθού στο STAR

Ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής (2018)

Σκηνοθεσία: Τζον Τέρτελταουμπ

Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Λι Μπίνγκμπινγκ, Ράιν Γουίλσον

Υπόθεση: Ένα βαθυσκάφος, που παίρνει μέρος σε ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης, δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα, που θεωρούνταν εξαφανισμένο με αποτέλεσμα το σκάφος να βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο. Με το χρόνο να πιέζει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ, προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο, παρά τις αντιδράσεις της κόρης του, Σουγίν. Ο Τζόνας αναλαμβάνει αμέσως τη δύσκολη αποστολή του για να σώσει το πλήρωμα αλλά και τον ίδιο τον ωκεανό από την απειλή: έναν προϊστορικό καρχαρία, γνωστό ως Megalodon. Κανείς δεν φαντάζεται ότι πριν από πολλά χρόνια, ο Τζόνας είχε συναντήσει ξανά το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό…

Ντοκιμαντέρ

21:00 Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου στο COSMOTE HISTORY HD

Παραγωγή: COSMOTE TV (2021) Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Χατζής, Ηθοποιοί: Βαγγέλης Στρατηγάκος

16ος αιώνας. Οι Οθωμανοί κατακτούν τη μία μετά την άλλη τις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Όταν πέφτει και η Κύπρος, η διχασμένη Δύση ενώνεται υπό τον Πάπα για να τους αντιμετωπίσει στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, στις 7/10/1571.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Άνισος Αγώνας (Percy) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία παραγωγής Καναδά (2020) Σκηνοθεσία: Κλαρκ Τζόνσον, Ηθοποιοί: Κρίστοφερ Γουόκεν, Ζακ Μπραφ, Κριστίνα Ρίτσι

Ένας Καναδός αγρότης τα βάζει με έναν κολοσσό γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ανακαλύπτοντας στην πορεία ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι αγρότες στον κόσμο που δίνουν τον ίδιο αγώνα… Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

22:00 Το Κυνήγι (The Hunt) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία τρόμου παραγωγής ΗΠΑ (2020) Σκηνοθεσία: Κρεγκ Ζόμπελ, Ηθοποιοί: Μπέτι Γκίλπιν, Χίλαρι Σουάνκ, Άικ Μπάρινχολτζ

Δώδεκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε μια ερημική τοποθεσία χωρίς να γνωρίζουν πού βρίσκονται ή πώς έφτασαν εκεί. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτουν ότι τους επέλεξαν για να πάρουν μέρος σε ένα νοσηρό παιχνίδι επιβίωσης.

Προτάσεις ταινιών στην NETFLIX

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Βινς Γκίλιγκαν Ηθοποιοί: Άαρον Πολ

Υπόθεση: Ο Τζέσι Πίνκμαν δραπέτευσε και προσπαθεί να ξεπεράσει το παρελθόν. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του δημιουργού του “Breaking Bad” Βινς Γκίλιγκαν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b