MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 18 Σεζόν 2: Η Εύα φροντίζει τον Ιάσονα στο κρησφύγετό του και μεταξύ τους αρχίζει να αναπτύσσεται μια σχέση εμπιστοσύνης. Όμως τα ψέματα που λέει στην Αλίκη για να λείπει απ’ το σπίτι, φέρνουν ένταση. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται αιφνιδιαστικά την Αλίκη και τη ρωτά γιατί παρακολουθούσε την κηδεία του άντρα της… Την ίδια ώρα η Έλσα ετοιμάζεται να στείλει στη Μαργαρίτα τα στοιχεία που έχει για το φόνο του άντρα της.

Ο Δημήτρης εντοπίζει μέσα στις φωτογραφίες του πρωτοχρονιάτικου πάρτι μία γυναίκα που δεν φαίνεται το πρόσωπό της και θέλει να τη βρει. Ο Νικήτας ετοιμάζεται να κάνει νέα ληστεία για να απαλλαγεί επιτέλους από την Τζένη… Ο Αντώνης ξεκινά να φυγαδεύσει την Δάφνη με το μωρό. Ο κίνδυνος, όμως, τους ακολουθεί. Ένα βίντεο για την υπόθεση Βορίδη φτάνει στο γραφείο του Δημήτρη. Η Αλίκη νιώθει πως κάθε λεπτό, μετράει σε βάρος της.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 7 Σεζόν 3: Δυο βδομάδες μετά στο χωριό επικρατεί μια μικρή ανάταση, όταν λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειες τους, για τις συνθήκες κράτησης που υπάρχουν στην εξορία. Μέσα τους όμως όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πράγματι η κατάσταση στην Λέρο είναι δραματική. Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή. Ο Λάμπρος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη.

Μόνη του παρηγοριά, η συντροφιά ενός ηλικιωμένου άντρα. Ο Δούκας και η Μυρσίνη μετά από καιρό, ξαναφτάνουν στο αρχοντικό τους, αυτή τη φορά όμως ως προσκεκλημένοι στους αρραβώνες του Μελέτη. Ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη, θα κάνει την άφιξη του, προμηνύοντας δύσκολες μέρες για τα παιδιά του χωριού. Η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια αλλά και όλη της την οικογένεια.

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 17 Σεζόν 2: Η Ζέτα μαθαίνει ότι η Μίνα, η νέα υπάλληλος που προσλήφθηκε στο μπαρ, υπήρξε ο πρώτος έρωτας του Κωστή και νιώθει έντονη ζήλια. Προσπαθεί να αντιδράσει ψύχραιμα, αλλά δεν της είναι καθόλου εύκολο. Από μια συγκυρία συμφιλιώνεται και πάλι με τη Φαίη και συνειδητοποιούν και οι δύο τους πως έχουν ανάγκη η μία την άλλη. Έτσι, αποφασίζουν να ξεκινήσουν να δουλεύουν και πάλι μαζί. Για αρχή αναλαμβάνουν την προετοιμασία μιας νύφης και των φιλενάδων της. Παράλληλα, ο Κωστής και η Μίνα τσακώνονται, με αφορμή το παρελθόν τους.

Η Ελβίρα συνεχίζει την αυστηρή «εκπαίδευση» του Χρήστου και εκείνος, παρόλο που υποφέρει, συνεχίζει στωικά, επειδή την αγαπάει. Ο Άρης έχει γίνει εξπέρ στα οικοκυρικά, μελετώντας διεξοδικά τα βιντεάκια με τις συμβουλές της Μάρως προς τον «αγαπητό» Πέρη. Η Στέλλα και ο Τάκης αποφασίζουν να παντρευτούν και να μείνουν μαζί με την Ιουλία. Η Φαίη διαφωνεί με την τακτική της Ελβίρας να «τιμωρήσει» τον Φίλιππο και έτσι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της. Η Μάρω μαθαίνει για τη Μίνα και ζητάει εξηγήσεις από τον Κωστή.

22:15 Έτερος Εγώ – Κάθαρσις στο STAR

Επεισόδιο 7 Σεζόν 2: Ο Βελισσάρατος τηλεφωνεί στον Λαίνη και τον ενημερώνει για το βίντεο που έλαβε, ενώ αυτός ζητά από τη Χριστίνα να του βρει το πόρισμα θανάτου του Αριστοτελη Αδαμαντινού. Η Χριστίνα ρισκάρει τη ζωή της για δεύτερη φορά. Ο Βανόρτας ανακρίνει ξανά τον Μελέτη, ενώ η επιθυμία του Γρύπα να συναντήσει το Ερπετό, πραγματοποιείται.

Επεισοδιο 8 Σεζόν 2: Η Αστυνόμια έχει πλέον όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Το μόνο που τους λείπει είναι η σύλληψη των ενόχων και η ταυτοποίηση του Ερπετού. Μια οικειοθελής μαρτυρία θα τους οδηγήσει στη συνάντηση μαζί του.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Η Ρωξάνη απαιτεί την άμεση αποχώρηση της Νάντιας από το σπίτι, ενώ ο Λευτέρης έρχεται κοντά με τη Νικόλ. Η Σοφία αποφασίζει να ξεκινήσει μια σειρά από on line βίντεο στο κανάλι της που τελικά θα την φέρουν αντιμέτωπη με τις αλήθειες της και όσα θέλει να κρατήσει κρυφά. Ο Δημήτρης και η Γεσθημανή ψάχνουν τρόπο να φέρουν τη Νικόλ πίσω στο σπίτι. Η Ρωξάνη συνεχίζει να βγαίνει με το Ζαχαρία, ενώ η Τζοβάνα ετοιμάζεται με βαριά καρδιά για τα video προώθησης της ΑΡΜΕΚΟ.

Παράλληλα ο Μενέλαος έχει μια ιδέα για έναν νέο πελάτη. Ο Μάθιου μαθαίνει σοκαρισμένος τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους από το κέντρο γονιμότητας και τα αλλοιώνει έτσι ώστε να μη δείχνει αποκλειστικά υπεύθυνος. Η Έλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με το Δημήτρη και η Ρωξάνη θα πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να ζητήσει μια χάρη από τον Θωμά.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 20 Σεζόν 1: Ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Ταινίες

00:30 Το Μεγάλο Κόλπο (The Bank Job) στο STAR

Δραματική περιπέτεια αγγλικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον

Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Σάφρον Μπάροους, Στίβεν Κάμπελ Μουρ, Ντάνιες Μέις, Ντέβιντ Σάτσετ, Πίτερ Ντε Τζέρσεϊ, Τζέιμς Φόκνερ, Άλκι Ντέιβιντ

Υπόθεση: O Τέρι, οικογενειάρχης, πωλητής αυτοκινήτων με σκοτεινό παρελθόν, επιστρέφει στα παλιά μονοπάτια της παρανομίας, μετά από μια δελεαστική πρόταση της Μάρτιν, πρώην μοντέλου και παλιάς του φίλης. Για πρώτη φορά του δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσει πολλά χρήματα και να εξασφαλίσει το μέλλον τόσο της δικής του ζωής όσο και της οικογένειάς του, αν δεχθεί να οργανώσει και να φέρει σε πέρας, μαζί με τους φίλους του, μια ληστεία σε θυρίδες τράπεζας του Λονδίνου.

Αυτό που δεν ξέρει όμως, είναι ο πραγματικός στόχος της ληστείας και τα κίνητρα, που κρύβονται πίσω από την πρόταση της Μάρτιν. Η βασιλική οικογένεια, ανώτερα στελέχη της μυστικής αστυνομίας και επιφανείς πολίτες εμπλέκονται σε μια υπόθεση, που τα έχει όλα, από ροζ σκάνδαλα, μέχρι εμπόριο ναρκωτικών και αντιεξουσιαστική δράση.

22: 30 The Equalizer 2 στο MEGA

Ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018 Σκηνοθεσία: Αντουάν Φιούκουα

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέντρο Πασκάλ, Μπιλ Πούλμαν, Τζόναθαν Σκάρφ

Στο sequel της πρώτης ταινίας του 2014, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επιστρέφει ως μυστικός πράκτορας Ρόμπερτ ΜακΚόλ, που μάχεται κατά της αδικίας μεταξύ των δυνατών και των αδυνάτων και την εκμετάλλευση που βιώνουν οι τελευταίοι. Κάνει, λοιπόν, ό,τι μπορεί προκειμένου να επιβάλει την δικαιοσύνη. Όταν το επικίνδυνο παρελθόν του, του χτυπά την πόρτα, ο ΜακΚολ θα χρειαστεί όλες του τις ικανότητες για να τα βγάλει πέρα. Αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ καλά εκπαιδευμένους δολοφόνους, που θα κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας στο COSMOTE HISTORY HD

Σκηνοθεσία: Λίντι Σάβιλ Παραγωγή: Βρετανία (2019)

Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

20:00 Η Εξέγερση των ‘Βαρβάρων’ στο COSMOTE HISTORY HD
Σκηνοθεσία: Ντέκλαν Ο’Ντουάιρ, Μορίς Σουίνι Παραγωγή: ΗΠΑ, (2016).
Κυρίαρχη στη Μεσόγειο, η Ρώμη ξεκινά να επεκτείνει τις κτήσεις της. Οι ‘βάρβαροι’ των περιοχών που κατακτά γίνονται σκλάβοι. Ξαφνικά, όμως, ένας από αυτούς ηγείται μιας πρωτοφανούς επανάστασης. Γνωρίστε την ιστορία του Σπάρτακου!

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Σκηνοθεσία: Ντόναλντ Πέτρι

Ηθοποιοί: Κέιτ Χάντσον, Μάθιου Μακόναχι, Άνταμ Γκόλντμπεργκ

Ένας επηρμένος διαφημιστής και μια γοητευτική δημοσιογράφος αρχίζουν να φλερτάρουν, έχοντας ο καθένας τα δικά του, κάθε άλλο παρά ευγενή κίνητρα. Εκείνος, εξαιτίας ενός στοιχήματος, κι εκείνη, με αφορμή ένα άρθρο…

22:00 Μια Γυναίκα Προχωράει Μπροστά (Woman Walks Ahead) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ

Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσαστέιν, Σαμ Ρόκγουελ, Μάικλ Γκρέιαϊζ

Έτος 1889: Μια Νεοϋορκέζα ζωγράφος ταξιδεύει ολομόναχη ως την αφιλόξενη Άγρια Δύση, με σκοπό να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο ενός θρυλικού γηγενούς. Η άφιξή της, όμως, προκαλεί αναταραχές… Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Blind Side (Μια Σχέση Στοργής)

Βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Τζον Λι Χανκοκ

Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Τιμ ΜακΓκρόου, Κουίντον Άαρον

Υπόθεση: Δράμα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Ένα ευκατάστατο ζευγάρι δίνει σπίτι σε έναν άστεγο νεαρό και τον βοηθάει να εξελιχθεί σε σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b