MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Playboy: Επιλέγει για πρώτη φορά gay άνδρα για το εξώφυλλό του και σπάει κάθε στερεότυπο

Ο 23χρονος influencer Bretman Rock γράφει ιστορία ως ο πρώτος gay άνδρας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του εμβληματικού περιοδικού Playboy.

Πηγή: Twitter
Monopoli Team

Ο πρώτος gay άνδρας σε εξώφυλλο του Playboy είναι γεγονός

Φορώντας το χαρακτηριστικό κοστούμι, που περιλαμβάνει ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρο καλσόν, παπιγιόν και αυτιά κουνελιού, ο 23χρονος Bretman Rock εμφανίζεται στο εξώφυλλο του – ψηφιακού πλέον – Playboy σε μια εναλλακτική φωτογράφιση, διαφορετική από όσες μάς έχει συνηθίσει το περιοδικό μέχρι σήμερα.

O Bretman Rock έγινε γνωστός ως beauty influencer στο YouTube, ενώ πρόσφατα είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι στο MTV. Μάλιστα έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι μέλος της LGBTQ κοινότητας – γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο gay άνδρα που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού και τον τρίτο άνδρα γενικά, μετά τον ιδρυτή του περιοδικού, Hugh Hefner και τον τραγουδιστή της τραπ Bad Bunny.

«Είμαι κουνελάκι του Playboy DUHHHHHH» έγραψε ο ίδιος o Bretman Rock στο Twitter θέλοντας να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του με το κοινό του γι’ αυτό το σημαντικό βήμα προς την αποδοχή και τον σεβασμό των ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας αλλά και την εκπροσώπησή τους στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως έχει δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή του, αυτή η εκπροσώπηση ήταν κάτι που του έλειπε όσο μεγάλωνε. «Δεν έβλεπα κανέναν σαν εμένα στην τηλεόραση ποτέ. Δεν θυμάμαι κυριολεκτικά κανέναν ομοφυλόφιλο Φιλιππινέζο στην τηλεόραση», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

View this post on Instagram

A post shared by Playboy (@playboy)

Αργότερα μέσα σε αυτόν τον μήνα, το περιοδικό πρόκειται να κυκλοφορήσει περισσότερο υλικό από τη φωτογράφιση, βίντεο και συνέντευξη με τον Φιλιππινο-Αμερικάνο influencer.

Με πληροφορίες από το people.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSex Education και Stella McCartney ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία διαφορετική καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b